Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 714
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 720
  • София

🤯 🤦‍♂️ 😰 🤦‍♀️

Това е тежък удар по реномето на Евгени. Много жалко за родителите му. Валерия е завършен егоист. Страшно много сглупи Евгени с участието си и с избора си. Елена можеше поне малко стойност да му придаде. Допускам, че заради този клип сутринта бяха толкова обтегнати двамата в BTV.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 18:32 от Prizma

# 3 721
# 3 722
Елена 👍🏻 тази песен!

# 3 723
Да, точно така е, отново чудесен анализ!

Снощи при Цитиридис наистина изглеждаха дистанцирани. Явно за сватба още не се говори, може би искат да пробват как ще им тръгнат нещата, което е в противоречие с изискванията му към другите момичето, но карай... Може и да е продължение на сценария, те си знаят. Евгени изглеждаше някак напрегнат, нервен - езикът на тялото го издаваше. Зад дежурните усмивки на моменти си хапеше устата отвътре, движенията на тялото му бяха сковани някак. Цялостното усещане беше за несъответствие между това, което е вътре в душата му и отвън. По едно време, без да иска, разбира се /по Фройд, неслучайно/ направи един интересен лапсус - Цитиридис му припомни как е нарекъл Валерия "беля" и той, мъчейки се да повтори, каза "беда", после се засмя и поправи. Човекът явно на подсъзнателно ниво усеща, че ако в началото си е навлякъл беля, сега вече може и да е в "беда". Wink Пиша го полу - на шега естествено, да не се хване пак някой за думата. Но като цяло зад театралните усмивки и любезности ми изглеждаше объркан, изморен, донякъде натъжен и уплашен... едва ли си е представял нещата точно така, сигурно не е лесно за един по-скоро интроверт, но пък никой не го е карал насила. Валерия, както винаги, беше по-спонтанна и нахакана. Някой по-горе беше написал, че не й пукало какво се говори за нея. Не мисля, че е така, не се заблуждавайте от външната поза. Който каквото и да говори, на всеки донякъде му пука как е възприеман, живеем в общност, самоопределяме се и спрямо хората наоколо, а за такива с изявени суетно-ексхибиционистично-нарцистични черти, които имат нужда постоянно да се показват, да гонят лайкове и последователи, е още по-важно да се поддържа образа. Много често "не ми пука" всъщност е маска, под която има доста страхове за това как ще бъде приет човекът. Мика и Елена, макар и наранени, отиграха играта с въпросите с финес и без излишества, с малко престореност, че вече са напълно ок, но това си е в реда на нещата след пресните последни епизоди.
Набързо ги мернах в "Тази сутрин"... той май в началото беше сам, тя дойде с кучето по-късно, говориха за ангажиментите си ... той имал концерти, тя щяла да заминава по работа в Азия, но още не била решила къде... явно имат някакви лични планове всеки за себе си и оставят тази връзка някак сама да се бута... не знам...

Ахахаха, на тая снимка всички издокарани, само Генчо и Вал - неглиже Grinning Може да са дошли директно от някакъв ангажимент, де. Валерия в ИГ-а си, като е навън по партита и вечери, е много издокарана, пък тук по тениска и джинси, без грим.

Сега за да се накълве Елена, ще оправдаем на Генчо шавливостта ли? Ой, не мога! Grinning

На Генчо от екипа 100% са му казали да не се издава толкова със силното първично привличане към Валерия. Ама не вярвам да са му казали "Пускай език на всички, говорим им колко специално се чувстваш с тях, говори им за семейство, деца, съвместен дом". Това даже и нашите извратени сценаристко-продуцентски умове не могат да го измислят, някаква човещина им е останала (надявам се...).

Казали са му най-вероятно да флиртува, да се заиграва, да прави комплименти. Което е окей, това е супер неангажиращо и приятно. Но той нашият явно е приел заданието прекалено насериозно Grinning Подведена беше не само Елена. Боряна също.

Но и да не говорим за подвеждане, защо Генчо, като бил толкова влюбен, масажираше полуголата Джия, остави смучка на рамото на Айлин, говореше как иска краката на Боряна да се увият около него? За целувките даже дума не отварям. Не само, че ги беше подкарал по домова книжка, ами и на една значителна част от тях пускаше език. Е това поведение на влюбен мъж ли е?! Даже на такъв, дето трябва да се направи на заинтересован от други?! Можеше спокойно да флиртува и да се заиграва, запазвайки прилична дистанция и без да подвежда и да създава фалшиви надежди.

И не съм съгласна, че интересът към Елена е бил изцяло изигран. Евгени не е толкова добър актьор според мен, а и към тези, към които нямаше никакви симпатии, се видя, че не се засилва да ги целува и натиска - Пам, Поли, Габисвет, Мони, Райя, Ирина (единствената им целувка не я броя, защото я инициира тя и не беше нищо особено), Лиа, Габриела. С някои от тези момичета тоталната липса на интерес от страна на Генчо беше толкова осезаема, че хлад ми лъхаше от екрана направо. А с Елена имаха много добри моменти, той ми изглеждаше откровено доволен как си прекарва времето.

Едит: Сега се сетих, че даже Меган, въпреки че отиде на индивидуална среща, нито беше целуната, нито роза получи. Което показва, че явно наш Генчо е имал предостатъчна свобода да целува или не целува когото и когато иска.
Wink

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 18:45 от lora_ph

# 3 724

Ясно между кои участници е пламнала любовта в предаването Smiley

Майтапът настрана, какво толкова издава тая песен? Помня, че хората, които бяха слушали Джия в Надкаст, бяха написали, че тя казала, че песента издавала нещо, даже заглавието не може да каже. Че какво общо има "проверен" с Генчо и с форматът? И какво издава текстът? Че Генчо е сам след предаването ли? Smiley Обяснете, моля, аз не загрявам нещо Smiley За мен това си е типичната чалга песен с типичния чалга текст.

# 3 725
Интересно ще ми бъде как бихте коментирали това видео? За песента и текста не настоявам,просто не си падам по този жанр.

# 3 726
И аз отметнах туй-онуй при Цитиридис:
Показаха си кучетата, пръстените, блестящите рокли, стискаха си ръчичките непрекъснато, всичко беше точно по план!
И даже се радваха, че ни надхитрили, но дали за нас се отнася.. Smiling Imp
В същото време запецваха на важните въпроси, за шест месеца правили секс и заедно си изпрали чорапите, но родителите му не е виждала пак. Нали през това време нямаше Коледи, Нови години, Великдени, Гергьовдени и други празници...
Хем видях ооогроомен напредък, хем Съзвездие Рак ми изпраща, че любовта пак ще е мираж...Joy
Сън в лятна нощ го изпуснахме, но сега друг водевил ни представят...Joy

На мене ми писна да търся под вола теле, отивам си във Фермата и Игри на волята, там поне двойки се събраха и даже се женят, без никой да ги тика, нито нас да ни манипулират...
За какво е въобще този формат-полуфабрикат?!

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 23:03 от Съзерцание

# 3 727

Ясно между кои участници е пламнала любовта в предаването Smiley

Майтапът настрана, какво толкова издава тая песен? Помня, че хората, които бяха слушали Джия в Надкаст, бяха написали, че тя казала, че песента издавала нещо, даже заглавието не може да каже. Че какво общо има "проверен" с Генчо и с форматът? И какво издава текстът? Че Генчо е сам след предаването ли? Smiley Обяснете, моля, аз не загрявам нещо Smiley За мен това си е типичната чалга песен с типичния чалга текст.
Че са го пробвали трите и не става 🤣🤣🤣

# 3 728
Интересно ще ми бъде как бихте коментирали това видео? За песента и текста не настоявам,просто не си падам по този жанр.
Простотия до шия! Поне да беше оригинал, а не кавър.

# 3 729
Ау, много ужасен клип и песен 😅 и защо не можела да я пусне преди финала на ергена?!?
Според мен има само една причина - послание към Евгени. Няма да има любов между В и Е - като спойлер за такъв завършек е клипът.

# 3 730
Трябваше и Генчо да включат, а не да се целуват една с друга 😂

# 3 731
Баси песента.

# 3 732
Трябваше и Генчо да включат, а не да се целуват една с друга 😂
Е, в "Ергенът" той ги целуваше. Сега е време те да се целуват помежду си.

# 3 733

Простотия до шия! Поне да беше оригинал, а не кавър.

Нещо сръбско е, нали? Ей, не се отучиха нашите чалгари да си взимат от съседите!

# 3 734
  • софия
Макя му, изгледах го. Без звук. Броя ли се още девствена или стана, каквото стана.😀😀😀
 Отследвах Джийчето от канала и. Друго обясняваше по интервюта. И тя не била от тях, како Сийке. Щяла да прави авторски песни, неин стил, далече от чалгата. Ми, добре. 😀😀😀 Не мога да спра да се смея, хора. Все по нелепо става.
 Едната почти певица, другата почти шампион, третата почти девствена. Мен, ако ме питате, все тая коя ще сложи сватбения воал. Разлика няма да има огромна.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:09 от СлаБе

Общи условия

Активация на акаунт