Пиша го полу - на шега естествено, да не се хване пак някой за думата. Но като цяло зад театралните усмивки и любезности ми изглеждаше объркан, изморен, донякъде натъжен и уплашен... едва ли си е представял нещата точно така, сигурно не е лесно за един по-скоро интроверт, но пък никой не го е карал насила. Валерия, както винаги, беше по-спонтанна и нахакана. Някой по-горе беше написал, че не й пукало какво се говори за нея. Не мисля, че е така, не се заблуждавайте от външната поза. Който каквото и да говори, на всеки донякъде му пука как е възприеман, живеем в общност, самоопределяме се и спрямо хората наоколо, а за такива с изявени суетно-ексхибиционистично-нарцистични черти, които имат нужда постоянно да се показват, да гонят лайкове и последователи, е още по-важно да се поддържа образа. Много често "не ми пука" всъщност е маска, под която има доста страхове за това как ще бъде приет човекът. Мика и Елена, макар и наранени, отиграха играта с въпросите с финес и без излишества, с малко престореност, че вече са напълно ок, но това си е в реда на нещата след пресните последни епизоди.
Може да са дошли директно от някакъв ангажимент, де. Валерия в ИГ-а си, като е навън по партита и вечери, е много издокарана, пък тук по тениска и джинси, без грим.
Подведена беше не само Елена. Боряна също.

Обяснете, моля, аз не загрявам нещо
За мен това си е типичната чалга песен с типичния чалга текст. 

Обяснете, моля, аз не загрявам нещо
За мен това си е типичната чалга песен с типичния чалга текст.

Препоръчани теми