Спойлери от реалити предавания - тема 13

• 203 765
  • 1 475
  •   1
Отговори
# 105
За мен големият спойлер е погледът му когато Валерия четеше обетите си. Той направо се беше бетонирал, а с другите се подхилкваше като че ли слушаше забавна история. Изгледайте пак този момент и ще видите как сякаш нямаше други хора покрай него.
И разбира се - кучето! Тук вече съм сигурна, че Теа се изложи.
Другият спойлер е още преди да тръгне сезона и да се знаят участниците, някой беше публикувал профила на Валерия тук без нито дума (а после беше изтрит).
Аз обаче оставам обидена на всички, които тооолкова много ни обещаваха изненада, не е това, което било изглеждало, финалът щял да ни шашне и т.н.  Нима някой повярва, че Айлин ще спечели???
И последно - тази чаша за добрия кекс с Евгени,  никак не си представям да е от Валерия, ама всичко води към нея......
Поне вярвам, че е влюбена. Личи от самолет.

За погледа и аз няма какво да кажа- аз видях същото.
За кучето напълно споделям-изпуснаха се Наум  и Теа.
Колкото до чашата за мен има много обяснения, въобще не мисля, че трябва да е непременно от жената до него, може да е приятел, който си прави шега с него, на основата на участието му в предаването.

# 106
Валерия също има чувство за хумор, но нейното е хапливо. Не е точно този стил. Не се знае обаче дали чувството за хумор на Гената не е подобно и някой не му подарява нещо, което знае, че той ще оцени.

# 107
  • София
Аз не вярвам, че са се изпуснали, но може би са мислели, че ще припознаем Елена в жената до Евгени и после ще ни кажат, ха!, а видяхте ли кучето?

# 108
Направо се изпуснаха с кучето. Не са го забелязали на сторито.

# 109
Изобщо нищо не са мислели. Едва ли е пуснала сторито с мисълта какво ще кажат детективите от бг мама  Simple Smile Просто е снимала като всеки нормален човек.

# 110
Clouded много точно попита защо само Валерия от 24 други момичета е подала. Една от 25, хммм

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 15:04 от Морана

# 111
Това с кучето не е спойлер, защото няколко участнички са гледали финала заедно с Гената и продукцията (според мен). Очевидно и Валерия ще присъства, предвид колко далеч стига.

# 112
  • София
Clouded много точно попита защо само Валерия от 24 други момичета е подала. Една от 24, хммм

Не беше ли писано някъде, че трябвало още един човек, за да отворят секция в Турция, и Валерия заради това се писала?

# 113
Майката на Теа също е гласувала - Анжела Славова и Цветина Дакова, която също е част от продукцията.
Ваня Щерева я няма в листатата.
Морана, назад в темите имаше официален списък на заявилите, че искат да гласуват в Бодрум.
В списъка бяха Евгени, Валерия, Тушев, Наум и жена му. Друго познато име не видях.

Edit
Намерих списъка в официалната страница на ЦИК.
https://www.cik.bg/bg/ns02.10.2022/registered
Отивате на Турция - Бодрум

# 114
Това с постовете на роднините на Елена и Евгени е повече спойлер.

# 115
  • София
На теория Тушев може да е поканил и Катето Евро, и комшиите, и всички от Енимъл рескю и всеки да е довлякъл по едно такова куче, но само кучето на Валерия има малка точка до голямото петно.

Какво още? Това Е кучето на Валерия.

# 116
Накрая точно Елена ще спечели и ще се окаже, че нарочно са пуснали фалшива информация за този емоционален срив.

# 117
Като редовно гласуващ в чужбина пак казвам, че не е нужно да се запишеш в секцията, за да гласуваш. Но запишеш ли се вече някъде в чужбина, те отписват от секциите в България и не можеш да гласуваш в България. Тоест Валерия трябва да е била много сигурна, че ще е в чужбина по време на изборите. С оглед на новите клюки, че са комуникирали преди шоуто, товя обяснява увереността й. Моята теория е, че тя му е писала, че ще е в сезона му (100% и други жени са му писали, дали по време на кастингите, дали след като са ги избрали). Той пък е взел че отговорил и от там му се е разпалил интереса към нея.

# 118
Това с кучето не е спойлер, защото няколко участнички са гледали финала заедно с Гената и продукцията (според мен). Очевидно и Валерия ще присъства, предвид колко далеч стига.

Ако приемем за вярно, че Евгени е с избраницата си към момента, което за мен е така, не мислите ли че ще е странно да се събират с другите момичета, според мен старта са го гледали в домашна обстановка Наум и Теа с Евгени и Валерия,както и основните хора от продукцията.
За това и считам ,че е много голям спойлер,
Как си представяте да е избрал Елена и Валерия да отиде и тя там-поне за мен е невъзможно.

# 119
Минали са много месеци. Някой и да е бил наранен, му е минало. Ако от продукцията са ги поканили, защо да не отидат?

Общи условия

Активация на акаунт