Спойлери от реалити предавания - тема 13

• 203 776
  • 1 475
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Разбирам продукцията да ги покани в заведение, но точно в къщата на продуцента...

# 121
Аз мисля, че няколко соийлера са верни. Може с Елена да са си познавали отпреди, и тя да си играе по сценарий. С Валерия да се е запознал преди или по време на снимките и да е хлътнал. Габисавет също съскаше и крещеше много странно, вероятно по сценарий, за да подпомогнат друга сюжетна линия, но са толкова кухи, че не умееха да създадат нещо гледаемо. Докато на Елена и Валерия добре им се получи, само малко Валерия рецитира изкуствено на моменти и се подхилква, с което си навлече омразата на публиката, а тя просто е лоша актриса.
Освен сценария, с напредването на времето се и поувличат в играта де, затова на Елена може би наистина ще й е малко кофти, а и на някои други, но...
Да, интересно е дали са заедно след толкова месеци и какво мислят като се гледат отстрани.

# 122
Това с кучето не е спойлер, защото няколко участнички са гледали финала заедно с Гената и продукцията (според мен). Очевидно и Валерия ще присъства, предвид колко далеч стига.

Ако приемем за вярно, че Евгени е с избраницата си към момента, което за мен е така, не мислите ли че ще е странно да се събират с другите момичета, според мен старта са го гледали в домашна обстановка Наум и Теа с Евгени и Валерия,както и основните хора от продукцията.
За това и считам ,че е много голям спойлер,
Как си представяте да е избрал Елена и Валерия да отиде и тя там-поне за мен е невъзможно.
Значи, според Вас основните хора от продукцията са били там, ама от трите (или повече) финалистки е била само Валерия? По Вашата логика останалите момичета толкова са били умрели от ревност и злоба, че дори не са били поканени на събитието.

# 123
Аз също не мисля,че трите финалистки биха искали да отидат заедно да гледат първия епизод. Защо да го правят? Най-логично е победителката само да е отишла,дори да са били поканени и другите. За кучето не мога да коментирам с убеденост. Не знам къде живее Тушев,но би ми било странно толкова смело да се появят “новата светска двойка” вечерта на пилотния епизод. Освен ако не е в някоя къща откъсната от света без съседи.

# 124
  • Разпиляна във въображението
"Прожектирането" на първия епизод на първи сезон не беше ли заедно с голяма част от участничките + Ергена? В едно заведение?

# 125
Нищехме много пъти тази тема- можеш да гласуваш в чужбина и без да си се заявил.
Никакъв спойлер не виждам. При положение, че повече от половин България не си вдига задника да гласува, не очаквам в Ергена да са се събрали група активистки, че това да ни е критерия.

Напротив, в екипа на продукцията има точно активисти. Последното име в списъка е на редакторката Цвети, която във фейсбук профила си е обяснявала какви усилия е положила да гласува на предни избори докато не е на постоянния си адрес. Самият факт, че са съобразили, че ще са в Бодрум по време на изборите и трябва да се организират с брой заявления, за се открие секция, е показателен. Не са оставили на случайността дали ще има СИК в Бодрум. Не познавам повечето от имената, но не бих се учудила голяма част да са от екипа на Ергена. Остава интересният въпрос защо от всички момичета са поканили точно Валерия да се включи. Ако не са я навили те, а тя сама е решила,, значи много е искала да упражни правото си на глас. Тогава как е знаела, че на 2 октомври ще е още в Бодрум?

# 126
Това с кучето не е спойлер, защото няколко участнички са гледали финала заедно с Гената и продукцията (според мен). Очевидно и Валерия ще присъства, предвид колко далеч стига.

Ако приемем за вярно, че Евгени е с избраницата си към момента, което за мен е така, не мислите ли че ще е странно да се събират с другите момичета, според мен старта са го гледали в домашна обстановка Наум и Теа с Евгени и Валерия,както и основните хора от продукцията.
Как си представяте да е избрал Елена и Валерия да отиде и тя там-поне за мен е невъзможно.
Значи, според Вас основните хора от продукцията са били там, ама от трите (или повече) финалистки е била само Валерия? По Вашата логика останалите момичета толкова са били умрели от ревност и злоба, че дори не са били поканени на събитието.

Не, просто не мисля, че е било събитие и да струва ми се странно да се събират на едно място с момичета, с който най-малкото Евгени се е целувал, дори и без кой знае какви емоции.
Миналата година финалът беше в заведение, на което бяха поканени всички, както Вие казвате събитие.
Тук това е първия епизод и да струва ми се ,че  е по -скоро домашна обстановка само за няколко човека.

# 127

Не, просто не мисля, че е било събитие и да струва ми се странно да се събират на едно място с момичета, с който най-малкото Евгени се е целувал, дори и без кой знае какви емоции.
Миналата година финалът беше в заведение, на което бяха поканени всички, както Вие казвате събитие.
Тук това е първия епизод и да струва ми се ,че  е по -скоро домашна обстановка само за няколко човека.
Е, как хем има хора от продукцията, хем момичетата не са поканени? Абе, няма значение, аз не мисля, че Валерия е спечелила и наистина ужасно ще се учудя ако е.

# 128
Сори, че така конспиративно, но много станаха съвпаденията-единствена подала молба, първа със среща, единствена с писма, единствена, на която ѝ се позволяват своеволия /на Лия е отказано/, както и субективни мои впечатления от нея, хммм. Защо Геньо не ходи по интервюта като Виктор?

# 129
В някой от подкастите едната отпаднала участничка беше казала, че тази година им е било забранено да се събират да гледат заедно всички.

# 130

Той и Айлин отряза, но имаха обща снимка в Инстаграм.

# 131
В средата на предаването писах тук,че усещам Мика да се появи,ама ми се смяхте,че била статистка. Направо нямам търпение за финала.

# 132
В средата на предаването писах тук,че усещам Мика да се появи,ама ми се смяхте,че била статистка. Направо нямам търпение за финала.

Честно казано от промото за Цитиридис ако това е една от участничките ще да е Микаела, защото такива нокти са типични за нея. Или аз се надявам да е тя.Satisfied

# 133
  • софия
Sunflower21, Айлин е от шаферките. Тя може да се снима с него. 😀

# 134
За мен големият спойлер е погледът му когато Валерия четеше обетите си. Той направо се беше бетонирал, а с другите се подхилкваше като че ли слушаше забавна история. Изгледайте пак този момент и ще видите как сякаш нямаше други хора покрай него.
И аз гледам всичко от чисто психологическа гледна точка и мислех, че само аз съм забелязала този момент. На другите три обета се смееше, а на нейния просто замръзна, стана сериозен и слушаше с интерес, сякаш искаше да поеме всяка дума.
Така че за мен няма въпросителна коя харесва най-много Евгени.
Но принципно цялата концепция на предаването е сбъркана. Защото, за да има зрителски интерес, ергенът трябва да имитира влечение към няколко жени, дори и от началото да си е харесал и избрал вече, и до последно да поддържа версията, че мисли, че има чувства към повече от една, че е много объркан, че всички имат шанс. И така до предпоследния епизод. И изведнъж в последния епизод на следващия ден - хоп, събудил се е с екзистенциално решение, пък едни помпозни речи, едни заявления, че винаги е знаел коя е избраницата на сърцето му, че я обича и я иска за жена. Grinning Бият се двете неща просто. Цялата работа е много противоестествена и изглежда нереалистично.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 23:56 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

Общи условия

Активация на акаунт