Спойлери от реалити предавания - тема 13

• 203 721
  • 1 475
  •   1
Отговори
# 75
Генчо отговаря на въпроси в ИГ. Някой го беше питал дали сега, когато гледа предаването, смята избора си за правилен и той е отговорил утвърдително. Така че за мен със сигурност е с избраницата си все още, т.е. Валерия. Нямало да споделя техни снимки (с победителката), тъй като досега не го бил правил. Затвърдил си мнението и за останалите момичета. Май това беше по-интересното.

# 76
  • София

Не знам дали е с избраницата си, но явно не е и с втората.

# 77
На кастингите Генчо не присъства, изводи си вадя от подкасти с Виктор, който казва, че за да запазят автентичната му реакция при вида  на всяко момиче вечерта на посрещането, той не е знаел как са изглеждали, кои са били.
Ако се базирам на инфото и от вчера, значи или са били двойка, или Валерия го е налазила.

# 78
  • Вестерос
Ни с Елена, ни с Валерия ще е новата бг двойка Grinning

Това спойлер ли е?
Знаеш, че на написаното от теб вярват много хора. Simple Smile

И в предишната тема имаше спойлер,  че новата приятелка на Евгени не е известна.
Не е спойлер, така го мисля във връзка с горния коментар. Като имам спойлер, ще сигнализирам Simple Smile)

# 79
Теорията, че са били гаджета от преди това лично на мен ми идва малко ексртавагантна.
За мен Евгени просто я хареса от ден едно, което за продукцията е било един от най-лошите сценарий и за това положиха много услия все пак сезон да има, но победителката си е предизвестена.
Според мен нямам как да скрият, че се познават, а продукцията няма никакъв интерес да вкара вече готова двойка.
Аз даже съм на мнение, че много неща, показващи пристрастието на Евгени към Валерия не са ни показани, а колкото до първата им среща-беше неловка, точно между хора, който не се познават, но веднага са се харесали на визуално ниво- не вярвам и двамата да са толкова добри актьори.
Именно защото от екипа не са ни показали всичко между тях в епизодите, за това не разбираме защо Влаерия се е държала като избраната от началото-за мен тя просто наистина си е усетила неговите чувства.
Колкото до надменното й държание-за мен тя прсото си е таква.

# 80
Много ще се смея, ако наистина са двойка от преди предаването. И ще започна да ясновидствам. Явно ми се отдава.😀 Благодаря за новата тема.
 Бабо Росе, ти скрита лимонка се оказа. Благодаря за инфото.

Все пак съм от Габрово. Ако някой не ми е роднина, ми е приятел. Не ни е голямо селото:)))))

# 81
а колкото до първата им среща-беше неловка, точно между хора, който не се познават, но веднага са се харесали на визуално ниво- не вярвам и двамата да са толкова добри актьори.

Мога да си представя как двама души, запознавайки се виртуално и само пишейки си, в един момент се виждат наживо. Ами няма да се държат като любовници, неловки са такива първи срещи. Още повече с камери навряни в лицата- трябва да внимават да не се изпуснат с някоя фраза от типа "аз ти писах вече, че...", "казвал/а съм ти, споменавал/а съм ти" и т.н.

# 82
  • София
На кастингите Генчо не присъства, изводи си вадя от подкасти с Виктор, който казва, че за да запазят автентичната му реакция при вида  на всяко момиче вечерта на посрещането, той не е знаел как са изглеждали, кои са били.
Ако се базирам на инфото и от вчера, значи или са били двойка, или Валерия го е налазила.

По спомен, един потребител каза, че Евгени е държал да участва в подбора. Така че може би не е било баш като с Виктор. Но отново, не е моя информация, просто спомен от дискусиите. Не ми се вярва да са имали връзка от преди, но след историята с Мара в първи сезон, кой знае.

# 83
Да идва Четвъртък и да се слага край, че тук такива фантазии се вихрят...
Колко хора трябва да потвърдят, че Евгени до ден днешен е с избраницата си!? Сега пък с Валерия се познавали преди това... Защо била толкова уверена? Характерът й е такъв! Във всяка една тема Валерия реагира категорично и със самочувствие! Просто има такива хора, които са безкрайно уверени в себе си и излъчват превъзходство над всички останали!
Всички отпаднали потвърждавали химията между Валерия и Евгени. И миналата година никоя не отрече, че Виктор е бил най- привлечен от Александра, но всички видяхме, какво се случи!
Не съм нито за Елена, нито за Валерия! За мен и двете имат негативи в характерите си, но изказванията на всички отпаднали, за мен означават точно обратното! Няма как Валерия да е избраната и да оставят момичетата да обясняват навсякъде, какъв интерес имал Евгени към нея от самото начало! Ако можеше да се направи безспорен извод от въпросните подкасти, те отдавна щяха да бъдат свалени!
Продукцията сменяла сюжета спрямо нагласите!? Другата голяма глупост! Основната цел е рейтинг и интерес! Пак казвам- този сезон е толкова скучен и безинтересна, че единственото, което го крепи е противопоставянето между Валерия и Елена!
Следя темата от самото начало на предаването. За това време се появиха безброй " сигурни" източника, както за едната, така и задругата! Да, но нищо сигурно няма!
Единствените спойлери за мен са- кучето на Валерия и коментарите между роднините на Евгени и Елена! Като и двата са с еднаква тежест, но отново не можем да бъдем категорични!
На казал и рекъл, изобщо не вярвам!
И аз мога да ви напиша много неща от сигурни източници!

# 84
Казах  на едни приятели коя печели, реакцията не беше негативна, но бяха учудени, нещо от сорта казаха, че на фона на тези разговори, които са провеждали, накрая да избере нея и да предложи с пръстен, да каже чак обичам те , не са очаквали.
Но то пък доста е рязано, не всичко е показано вероятно.

# 85
Ако е участвал в подбора, евала му за Габисавет, но ме съмнява, нали все пак си има някакви стандарти на формата, не е измислен от Тупарев, следват някакви условия заложени в Библията на формата, освен ако  не са решили да побългаряват.

# 86
Възможно е и Валерия, и някоя друга, да са писали на Ергена преди предаването. Нали знаят кой ще е преди да влязат колко му е да го намерят в СМ и да си пишат. От предаването едва ли могат да им следят чатовете.

Не разбирам обачр, Елена като е загубила защо поства всички влюбени сцени от предаването. Аз не бих могла да го направя, ще ми е под достойството. Тя и Валерия пуска много такива.

# 87
Възможно е и Валерия, и някоя друга, да са писали на Ергена преди предаването. Нали знаят кой ще е преди да влязат колко му е да го намерят в СМ и да си пишат. От предаването едва ли могат да им следят чатовете.

Не разбирам обачр, Елена като е загубила защо поства всички влюбени сцени от предаването. Аз не бих могла да го направя, ще ми е под достойството. Тя и Валерия пуска много такива.

Всички го правят, може би им е в договорите на ергенките. Генчо обаче нищо не споделя.

# 88
  • Разпиляна във въображението
Няма смисъл да се слагат снимки на други кучета. Петната на кучето от видеото и това на Валерия са идентични.

# 89
Има няколко варианта:
-Споделят за да поддържат интереса на хората, все пак Генчо избира до последно и им е зададено от продукцията.
-Елена го е преодоляла и след горчилката, се кефи на имагинерната любов с Генчо, която са имали, като хубав любовен филм/малко трагичен/
-Елена всячески иска да покаже, че нейното е било по-истинско, по-любов от на Валерия и другите
-На Елена не ѝ пука вече и си качва, за да създаде хайп около Иг-ма си, да си изцоца каквото може от формата
*Ако тя печели-ясно, че се кефи и се показва

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 12:10 от Морана

Общи условия

Активация на акаунт