Спойлери от реалити предавания - тема 13

• 203 780
  • 1 475
  •   1
Отговори
# 135
Кой отпада днес от ХК?

# 136
Генчо и избраницата му са могли да бъдат заедно няколко месеца след финала, защото техните лица станаха популярни едва със старта на шоуто. Преди това и да са се появявали някъде, едва ли на някого му е направило впечатление. Та много странен ми се вижда коментар от няколко страници по-напред как някой бил толкова сигурен, че ги бил виждал с Елена преди шоуто. Все едно да си спомня лицата, които съм видяла в бара, в който бях миналия петък и не щеш ли, да се окаже, че някой там участва в предстоящия сезон на ИВ примерно.

# 137
За мен девойката с Евгени под булото от промото за шоуто на Цитиридис е певицата Дара. Разгледайте й инстаграма, тя ходи с дълъг и екстравагантен маникюр и е  със същия пищен бюст.

# 138
За мен девойката с Евгени под булото от промото за шоуто на Цитиридис е певицата Дара. Разгледайте й инстаграма, тя ходи с дълъг и екстравагантен маникюр и е  със същия пищен бюст.

И аз така смятам, татуировките, които се виждат леко завоалирано, също съвпадат с тези на Дара! Но смятам, че бейонд а ризънъбъл даут, Варелия ще спечели.

# 139
Това го пишеш и във фейсбук, и за втори път днес тук! Какво от това!???
Ако се опитваш да намекнеш, че е с Дара, мисля си далече от истината!
Момичето най- вероятно е статистка!
Спрете се вече.

За мен девойката с Евгени под булото от промото за шоуто на Цитиридис е певицата Дара. Разгледайте й инстаграма, тя ходи с дълъг и екстравагантен маникюр и е  със същия пищен бюст.

# 140
Кога се снима шоуто на Цитиридис?

# 141
Това го пишеш и във фейсбук, и за втори път днес тук! Какво от това!???
Ако се опитваш да намекнеш, че е с Дара, мисля си далече от истината!
Момичето най- вероятно е статистка!
Спрете се вече.

Не е нужно да е с Дара, за да е тя на промото. Аз също още вчера писах, че много прилича на Дара, а ги спрягаха по медиите, че се движат заедно и е много вероятно да имат общ проект.
Защо биха сложили статистка с толкова екстравагантен външен вид?
За мен, в гостуването при Цикатридимитис ще рекламират проекта.

# 142
Нищо не намеквам и по-спокойно с тона! Във фейсбук не пиша изобщо.

Дара си има сериозно гадже, но може би са приятели с Евгени и се е съгласила да се снима с него за заблуда. Нали скоро бяха с нея и компания на морето на творчески лагер. Отбелязвам го за да е ясно, че момичето не е нито една от трите финалистки.

# 143
  • София
От група във Фейсбук!

Ще има ли истинска сватба между Евгени и Валерия?
За мен това остана единствената загадка от сезона.
От уж (на този свят никога не може да си на 100% сигурен и за това винаги се подсигурявам) сигурен източник знам, че тя е победителката (не че не беше ясно с всичките тези спойлери), но не само това, но и че са заедно все още и дори, че ще се женят лятото. За последните неща жокера не беше така убедителен, но като цяло може да му се вярва. Близък е с продуцентите на шоуто.
Само че той ми каза и друго, че Евгени си е избрал Валерия още преди да започнат снимките!!! Валерия му е изпратила много нейни снимки, защото е знаела кой ще е ергена този сезон. Той е бил меко казано впечатлен...
Сезона е бил пред пълен провал и са се чудели какви сценарии да измислят, като са залагали много на Айлин, но Евгени не харесвал такива жени като нея. С подобен имидж и държане. Но продукцията е натискала много за нея. Искали са да направят Валерия - Айлин сблъсък като Александра - Капитонова, но Айлин не е Капитонова, а и е усетила накъде духат нещата и не е искала да я гаврят.
И дюшеш им идва напористата и интелигентна Елена. Като гръм от ясно небе. Не са и предполагали в началото каква рядка находка имат, един истински диамант и впоследствие залагат на нея за главен герой в сценария за сезона. Всичко това обаче Елена си го извоюва сама с всичко хубаво или лошо, което е сторила. Борбата на Елена общо взето е била безсмислена, но реално я превърна в звездва и в любимка на огромен брой хора.
Жалко, че на финала ще бъде брутално сдъвкана, използвана и захвърлена от продукцията, която би трябвало да я позлати, защото тя им изнесе и направи целия иначе умрял сезон с лош рейтинг. Ако не беше тя, положението щеше да е тотал щета.
Ако наистина има сватба между Евгени и Валерия и се обичат, то нека да са щастливи заедно.
В крайна сметка такава е идеята на самото предаване.
Но никога няма да простя на продукцията и на Евгени също, че даде толкова много фалшиви надежди на Елена.
Това е жестоко човек и един истински мъж не би го направил!
Дано ме прочетеш!
Разрових се днес, защото не исках да приема всичко това, но наистина има няколко съвпадения, които много намирисват и показват, че сме гледали един фарс. Фарс, защото всичко е било ясно още преди да стартира самото шоу.
Т.е. всички останали жени не са имали никакъв шанс! НИКАКЪВ!
Далеч преди старта на снимките вижте регистрацията за гласуване в Бодрум
https://www.cik.bg/bg/ns02.10.2022/registered
И вижте кои са се записали (т.е. наясно са били, че ще стигнат толкова далеч в шоуто, бтв: е то за продукцията е ясно, хехе):
Радослав Любомиров Тушев (online)
Евгени Танков Генчев (online)
Валерия Бисерова Георгиева (online)
Наум Христов Шопов (online)
Теа Георгиева Минкова (online)
-
Какво виждаме тук?
Продуцента + Ергена + Водещия с жена му + ...Валерия?!
Точно Валерия ли? Хех. И нито едно друго момиче? Какво съвпадение...
Няма нищо случайно, че именно Валерия е тази с любовните писма на Ваня Щерева, че тя бе поканена на първа среща и че тя бе първата целуната. И единствената на която и позволяваха всякакви своеволия.
Защо изгониха Лия???
Знаем, че именно тя е оглавила бунта на момичетата (а преди това е имала идеята да наруши правилата, но са и забранили, но на Валерия е позволено същото, визирам когато се натресе неканена и Евгени се подигра с всички останали ; бтв: идеята е била на Лия), но веднага беше изгонена и брутално наказана от продукцията изрязвайки всичко около нея. Все едно не съществуваше този сезон! Но е била супер популярна и харесвана от момичетата. И е била активна също така.

# 144
Валерия му е изпратила много нейни снимки, защото е знаела кой ще е ергена този сезон. Той е бил меко казано впечатлен...
🤣🤣🤣🤣 Колко романтично, непринудено и истинско влюбване от пръв поглед.

# 145
за мен спойлер за Валерия е реакцията на Николета Лозанова под поста на А. Стефанов тук
Скрит текст:
(абстрахирам се от самия Стефанов и мнението му, че в бг мама са квартални клюкарки
Скрит текст:
)

пффф и не мога да повярвам, че има толкова нагли хора да черпят инфо от тук и да спекулират с него във ФБ
Скрит текст:

# 146
Разглеждах профила в Иг на Валерия, наскоро има една щракната снимка по бельо от фотоапарат за моментни снимки, качена е преди 2 седмици, сещате ли се на коя среща пак се щракаха с такъв фотоапарат?!На Гени и Валерия 😁

# 147
Тази година мисля в бг мамма трябва да се признаем за победени, не се получи толкова добре разследването. Има убедителни спойлери и за Елена и за Виктория, ако ги гледаш по отделно. Ако се съди само по тях, за мен никой от тях не накланя везната осезателно.
Не вярвам в предистория при В и Е, изглеждаха ми доста странно на първата среща, В супер дистанцирана, Е леко заинтригуван, не мисля че беше игра, не са толкова добри. И Валерия да е направила първа крачка към него преди старта... мннне
И с Елена не виждам възможност за предистория обаче, най-малкото и с въпросите не се справи много добре, а да са били във връзка...
Според мен да всички, дори и популярни личности стига инфо през няколко ръце, вкл. Николета Лозанова. От продукцията все пак знаят как лавинообразно може да бъде препредадена информация за часове. Едва ли са си говорили с това с всеки срещнат. Ще ти кажа нещо, но ти не казвай на никого... да не са от вчера в този бизнес.

Изводът за мен - никакъв. Валята ще си го "спечели". Според мен е имал все пак сериозна дилема, но е решил да си се опари, за да повярва, че не трябва да пипа огъня. Привлича го физически предполагам толкова много. Обаче много незряла и не знам... недодялана в комуникацията си е, искам да я "приема" като зрител, ами не става. И тази интонация всеки път в синхроните, но и при лична комуникация и с Евгени и с момичетата (само на мен ли ми прави впечатление?!). Вкарва я винаги, когато е особено доволна от себе си или някоя ситуация. Обикновено придружава някой риторичен за нея въпрос или пък констатация... бррррр... с леко удължаване на гласните в думите.
За модел е родена иначе, но чуеш ли говор, става неприятно.

# 148
От поста във фейсбук, има и допълнителни неща, не повтаря само разкрития тук: 1. Валерия му е пратила снимки- напълно го вярвам и още повече не я харесвам и 2. Един мъж дава оценка на друг мъж за начина по който употреби момичетата (не само Елена). Както Айлин е отказала да играе играта, така и той можеше да сложи граници, но уви...Пожелавам на Елена да намери любовта, защото я заслужава, поне мен тя единствена ми даде някакъв заряд в това бозаво шоо.

# 149
Не сме квартални клюкарки тук г-н Антон!
Говорим си и се разведряваме!
Имаме чувство за хумор!

Общи условия

Активация на акаунт