Вече всички ОКТОМВРИйски мишлета си имат ходещи крачета!!!

• 20 310
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна, България
Ха, добрютру и от нас!
Личи си, че е хванал студа - има раздвижване в редиците!  Laughing
[Гея, честит племенник! Много здраве и с късмет да е орисан! Вярвам, че ще си най-страхотната вуйна!  Heart Eyes Чакаме новини как е бебчо и снимки естествено!
Криша, честит рожден ден със закъснение! Пожелавам ти здраве и щастие, да продължаваш смело напред в кариерата /може и майчинската/
Мандаринка, много се радвам за теб! Припомних си и аз първите трепети преди първия учебен ден преди .... 100 години! Много успехи ти пожелвам! Това желание и надъханост да не те напускат! Чакаме да разказваш как са колегите, даскалите и т.н. И да припомниш какво учиш, че ми се губи  newsm78
Мирамакс, много се радвам, че сте 2 в 1.  Hug
Зорото, честит рожденик! От здраве да не се отърве и да те слуша! И аз се готвя утре за РД на моя благоверен - чуква 33! Исках да му направя някакъв специален подарък, ама ако е лятото да му спретна сафари, или скачане с парашут и т.н.  то в тоя студ  newsm78  Та в тази връзка един хубав сайт с интересни предложения  /за софиянци  Mr. Green / http://www.gift.bg/index.php
Смайли, хайде да се похвалиш с топло тези дни! Моите кръстници са в Лондон и ги чакам тези дни да се завърнат с впечатления, снимки, филми и прочие  Mr. Green
Абе, мамчета, аз ли нещо съм сбъркана?!  newsm78 За разлика от вас на мен спирането на кърменето не ми повлия така и не ми липсва, даже съм донякъде доволна и свободна от този ангажимент. Беше ми кофти първата седмица докато се събуждаше и беше неспокоен. Мисля си, че е по-добре да се отбият навреме/изключвам медицински проблеми като АБКМ/, преди да са почнали да разбират, за да няма травма.
Жълтък - каквото има от кухнята; изследванията на годинката бяха ОК- 126 Нв
спането - от месец и повече спи веднъж дневно около 1.5-2 часа, но заспива към 9 вечерта и отнася до 9 сутринта
тръшкането - не се тръшка много и бързо се му се отвлича вниманието. Навън сцени не ми е правил, вкъщи ако реши да се тръшка го оставям и не му обръщам внимание - бързо му минава.
самостоятелното хранене - отвереме навреме му давам да си държи лъжицата и успешно се справя, но бързо му омръзва.

Сами много обича да драска по магнитната дъска, дори знае буквите С /Сами/  и М /мама/. Като му покажа неговата буква и съска като змийче по пример от майка си  Grinning. Обича да нарежда формички  с отвори - имаме една топка и една ротативка за тази цел и се справя донякъде успешно. Показва ми по книжката животните и предметите - и странно, но много харесва прозорци - има две книжки - Котаракът в чизми и Дядовата ръкавички, където има нарисувани прозорци и страшно много се впечатлява и винаги се учудва като ги гледа - архитект ли ще става, какво ли?!  Обича да му пляскаме и казваме браво и като чуе по ТВ публиката да пляска и е страшно доволен.

И накрая една случка - на моя мъж му мрънках, че само по кръчми и гостита ходим и нощния живот по клубове съвсем го забравихме. Та в петък правим стройна организация - баба налице с уговорка да стои до среднощ, компания събрана, всичко ок - след  ресторанта отиваме на клуб и след малко ме хваща корема и някакво страшно разстройство / Embarassed/ Добре, че клуба е близо до нас - не мога да сваря да се прибера до вкъщи.  hahaha Е, разминасе  куфеенето и танците ....  до следващия път
И аз май много се отплеснах, но ще ставам, че ще ходя да поръчвам тортата и да вземам кухнята...
Хубав ден!

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 11:35 от voltage13

# 151
Здравейте момичета!  Hug
Първо да ви се похвалим, че Светославко стана вече батко- кръстницата ни вчера роди момченце. Много сме щастливи и развълнувани, наистина когато близък човек роди, вълнението е голямо и все дно и аз го изживявам наново. Снощи го поляхме с таткото и още едни приятели подобаващо, и сега чакаме с нетърпение да ги изпишат от болницата и да ги видим.
При нас няма нещо кой знае колко ново, Светославко продължава да бяга, лудее и бърбори. На последната консултация мерките са му 10 кг.и 80см. Малко е хремав от 10-тина дена вече, но не знам дали е от зъби или настинка, но други симптоми за болест няма.
Тези дни не сме излизали, че големи ветрове духат и ме е страх да не ни издухат. На стаята ни на прозореца имаше външна щора, която вече я няма защото вятъра я е издухал и я видяхме разпиляна на хиляди парчета около блока ни, направо ужас, добре че не е наранила никого.

Добре дошла на мама Ели и сладката Ивайла, надявам се тук да ти хареса и да сме ти полезни. Бибата ние я отказахме преди 2 месеца. Светславко също не заспиваше без нея, и ако му я махнех през нощта ако се събудеше, докато не му я дам не заспиваше и ревеше. Когато я скрих първите две вечери беше голям рев- и на ръце го носех и го гушках, но нищо не помагаше. Накрая го оставих да се нареве, и той от умора заспиваше. Така постепенно от вечер на вечер плачеше по- малко, докато свикна, може би за около седмица, и сега си спи много по- спокойно и непробудно по цяла нощ, и изобщо не съжалявам че предприех тази стъпка, защото колкото е по- голямо детето по- трудно ще се откаже. Според свекърва ми съм го мъчела детенцето, малко било още и т.н., но моя мъж е смукал биберона до 3год., а аз не исках да се стига до там. Така че малко упорство и ще успееш, пожелавам ти успех!
За спането- ние спим отдавна само по един път.
Смайли Танче дано бързо ви оправят парното, и дано не ви дават по новините!  Grinning
Мандаринке-  успех с учението, и естествено че ще се справиш!
Бини и Мирамакс-  ами връчвайте децата на бабите, пък вие се наспинкайте, сега ви се е паднало!  Laughing

# 152
Светли, честито бебче на кръстницата ти!!!!!!!  bouquet
Мирка, радвам се че се появи и всичко с бебчо е наред Hug Кога ти е термина, някъде края на юли май  newsm78
Бини, мила, и теб прегръщам и бебчо да погалиш!!!  Hug
Боги, ние и за кръчми нямаме възможност и напоследък само по домашно с приятелите, и на мен взе да ми писва, ама...........
За бибката - аз мисля, че моята принцеса още има нужда от нея, само вечер на заспиване и я давам и през нощта, ако се събуди, през деня е прибрана. Но толкова сладко си я смуче  baby_neutral Мисля на 1.6г. да я махна. Сестра ми я махнаха много лесно на почти 2г. , каза и че са я дали на друго малко бебенце и малката разбра , 2-3 дни питаше за биба, после като видеше на друго детенце и казваше - мойта биба?! и се радваше  Crazy
Ели, ако си решила, че сега трябва да махаш бибката не се отказвай, за седмица най-много ще свикне  Peace Успех!
Жълтък - откакто сме на кухня не следя стриктно, давам 1-2 пъти седмично,а супичките понякога са яйчни или има в яденето.
Тръшкането - на периоди е, напоследък не се е тръшкала, но очаквам включване  ooooh!

Зорото, ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕННИК!!!!!!!!!!
Мандаринка, успех в ученето!!!!!!

И аз да ви питам: като излизате на разходка някъде наблизо вземате ли количка? Аз обикновено да, за да не нося и багажа и детето, но сега например отивам само до магазина, а той е на съседната улица и тръгваме с Йони, но след 10 крачки иска да я взема и не ще да върви. Аз естествено първо не я вземам, тя почва да хленчи, после се разплаква силно, тръгва след мен но реве постоянно и нали е студено и ме е страх да не настине я вземам. Иначе ако сме на площадката не се спира, а като трябва някъде да вървим по улицата не ще и я нося  Outta Joint Вашите малчовци как са?

Ами какво друго, освен мноооооооого целувки да пратя на всички!
Момичета, Ира кога ще ражда?

# 153
Здравейте и от нас, по-скоро от мен ,защото дребо спи и използвам намалението.
Първо се радвам че най-после 2 бремелинки се включиха с прясно инфо за себе си , че тъкмо се бях зачудила къде се покриха
Добре дошла на новата мама и на нейното съкровище
За жълтъка отдавна давам и не съм се притеснявала никога.
За спането- отдавна спи само по веднъж и не му е проблем, но трябва да се вземе под внимание, че вечер заспива в 8
За кърменето, Волтажче с две ръце те подкрепям относно чувството на свобода.И аз така, айде аз спрях, щото вече на края си беше мъчение, то няма, детето писка, само се мъчих с разните чайове, но в момента в който си казах окей няма спирам и се почувствах толкова свободна без непрекъснати часове и да си вечно на разположение.
За бибата докато ми дава спокойствие, няма да я махам детето само ще си покаже кога вече да я махна.
И сега да ви кажа и моите проблеми с Кокото.Нали първо бяхме фенове на бронхитите та по този повод ни изписаха едни лекарства по здравна каса, дето трябва всеки месец да се пият. Та сега сме вече и с колит на дебелото черво, другия проблем на дребния е, че непрекъснато е с разстройства, е като казвам непрекъснато на всеки 1-2 месеца и е разхлабен и вече няма как го заведохме на гастроентеролог, Резултата е специално мляко 3 месеца, никакви агресивни храни пипер, домати, грах, боб, леща, зеле, шоколад.Прахчета и ампули пак 3 месеца и успокоението че така ще до 5-годишна възраст .Супер яко, ама все си казвам това да е че какви страшни неща има  Praynig
А другото е че вече много активно ползваме гърнето и когато не е разхлабен си върши голямата работа само това .
А на въпроса на Мегито. да ако не излизам на разходка не ползваме количка, в смисъл ако ходя до магазин или пък ако сме с колата на разходка до някой от комплексите около Варна, сме си с ходещо човече и една чанта на гръб.Почти не ни се налага да го носим като се има предвид, че излизаме за около час час и половина .Единствено ако има куче си го взимам и го нося че.......
И друго, което ми направи впечатление, вече е станал много страхлив, преди не се впечатляваше нито от кучето, нито от разни звуци, на елуредите в къщи, а сега от всичко сешоар, прахосмукачка, куче, купихме си едни слушалки за компа умира от страх,като отворим чадъра и от него, абе така ще е расте вече и разбира.
А какъв вяръе вее вън просто не е истина.
Ох айде чао че се събуди и гърнето ме зове.
Чао на всички .

# 154
Здравейте, цял ден се опитвам да се включа, страничката си стои отворена и ме приканва, но щерката не ми остава и минутка. Карай, поне имаме 2 нови зъба, има си оправдание човека.
Спешъл поздрави на Бини, Ирка Мирамакс, леко очакване и много целувки!
Добре дошла на мама Ели! Ели, казвали ли са ти, че приличаш на Анди Макдауъл, или е само на снимката от аватара? Не се шашкай, една приятелка тези дни отказа сина си от биберона за 3-4 дена с цената на мъничко плач, явно е възможно.
На Мандаринка - много много успехи!  Heart Eyes И в училището, и в живота. Та това си е живо ново начало, дано и върви по вода!
Меги, и аз напоследък съм без количката, и редовно нося Ели на ръце. Обикновено я прилъгвам да ходи (извън детските площадки де, в желаната от мен посока) с думите "ела сега да намерим котето", в квартала е пълно с котки Simple Smile
Танче, стискам палци да оправят парното бързо. Тиоя са си направо за бой... или за съд.
Боги, дано вече си се възстановила от стомашните проблеми. Весело изкарване, и да кажеш какво си му подарила!
Зори, честит ти рожденник!
За истериите - извинявайте за ситния шрифт, ама исках по-малко място да заема. Аз обикновено направо си копирам такива текстове и ги чета по-късно в уърд на спокойствие. Ели рядко се тръшка, оставям я за минутка, после я понасям нанякъде и сменяме настроението, хич не ми прави впечатление.
За кърменето, както знаете, и аз съм в кюпа. За отбиването и отказването от нощно кърмене съм изчела доста, и вече си имам ясен план, въз основа на чуждия опит (само дето смятам да изчакам колкото може повече). Изглежда, че най-успешния вариант е оставяне на детето с друг човек - да го приспива и наглежда през нощта. Някои майки спят в съседната стая, други направо заминават нанякъде. Звучи жестоко, но когато мама я няма наблизо, бебетата (по-големите) не търсят постоянно цици. И преди Богито да ме е насмела  Mr. Green ще кажа, че в темата на дългокърмещите се обсъждат всякакви подобни теми.
Гея, Светли - честити ви бебета! Да са живи и здрави, да можете да им се радвате по всяко време, да станат добри приятели с вашите сладунчоци!
Абе я да питам: има ли между върналите се на работа счетоводители? Някой, който да се занимава със заплати и осигуровки? че трябва за 2 дни да наваксам...
Добре, че Надето спомена за стряскането от звуци, още някой беше писал по-рано (ама че съм склероза, не помня). Моята мома се стресира много, когато някой повиши глас, когато се караме на Катето или като се смеем силно, също така от дрелката и други подобни звуци. Мисля си, че просто е по-чувствителна. Една от характерните особености на Везните е, че обичат хармонията - нежна музика, спокоен тон, ...... и не понасят противоположното. Всъщност - това май се отнася за всеки Simple Smile
охооо, имаме си бонго, и то ароматно. Ще бягам Simple Smile

# 155
  • софия
Здравейте,сигурно никой няма да се сети коя съм, ама да се разпиша най-накрая Simple Smile
На ГЕЯ и СВЕТЛИ - честити бебчета!
На БИНИ и МИРАМАКС - безпроблемно бременеене!
Та в тази връзка на въпроса на МЕГАН за ИРКА - терминът е на 26.02, та се очаква вече всеки момент да роди Simple Smile
Иначе за мойто разбойниче:много е пораснал; не ходи, ами направо тича; напоследък е решил , че трябва да се катери върху всичко и навсякъде;тръшка се на периоди, ама като види, че не му минава номера и спира.
Но най-хубавото нещо е, че вече не е на диета Grinning
От един месец си пие Нестле джуниър и постепенно се захранваме с алергените.
За количката-аз навсякъде си я взимам с мен, защото положението е същото като при МЕГАН, а и си я товаря с покупките за по-удобно Laughing
Ами май за сега толкова!Ако съм пропуснала някого моля да ме извините!
Приятен ден  bouquet!

# 156
-Светли,честито бебе на кръстниците ви  bouquet
-Мандаринчо,бойлера в банята е по-скоро бързонагряващ смесител EmbarassedНе знам да е имало профилактика някога тук ,но се надявам и да няма за в бъдеще.
-Волтажче,дано следващото ви излизане да е по-успешно и да успеете да си танцувате до зори.
-Надина,браво за гърнето Peace
Ние вече сме първи приятели с белите мечки Mr. GreenПием си заедно чаят и треперим по-силно ,за да се стоплим Joy.С една дума-разбирайте че сме още на студено...
Ние сме още с биберон baby_neutral на заспиване.Чудя се дали да го отказвам сега или да поизчакам още малко newsm78Причината да чакам е че когато се прибираме за България аз му давам биберона по време на полета.Така е много спокоен ,а и му помага със заглъхването на ушите.Май не се изразих много ясно.... EmbarassedМисълта ми е че при промяна на налягането заглъхват ушите ,а чрез смукането и дъвкането на бибата той се справя с този проблем.Не знам как ще е сега през април,а не ми се иска 3 часа да не мога да го успокоя.
И Жорето се катери на всякъде-на столове ,маси ,дивани....И не стига че пада и се удря,а после пак драпа да се качва ooooh!

# 157
Скъпи мамчета,аз много рядко пиша тук,но ви познавам всички,защото ви чета редовно.Имам проблем(за мен разбира се голям).Вики е на 1 г. и 3 мес.Аз вече ходя на работа от 5 месеца. откакто тя спря да ме вижда през деня,започна проблема през ноща.Неистов рев на заспиване,потене,сълзи сополи,става синя smile3514. Ние сме в "дядовата ръкавичка"-свекита(които се мръщят бебето като реве и правят забележки,зълви,които работят.През ноща е същото иска мен,даже и баща си не признава.Оставяла съм я да ревв,взимала съм си отпуск за да прекарам време с нея,ефект никакъв.Аз не съма спала от 5 месеца като хората.Сега сме се примирили на варианта-спи при нас.Дори и в момента.Не ще в кревата си и това е.Ако живеех сама в апартамента щях да я изтърпя 1-2 седмици(аз я научих след като рева 1 месец когато беше на 4 месеца вечер да си ляга в 9 и нямах проблеми),може и да се оттучи,но всъщност дали това ще ми репи проблема не знам,но определно знам че се глези,защото сме й отпусанли края,затова че аз и татко й работим и вечер и обръщаме много внимание(макар че аз си и  домакинска работа) и сме я разглезили малко.Моля дайте съвет,макар че знам че е трудно.Благодря че ви има!Поне мога да споделя.целувки Heart Eyes

# 158
Ха добро утро, момичета Laughing
Волтажче, да ти е жив и здрав мъжа, много любов в семейното ви ложе Tada
Светли, честито бебче на кръстниците ви, да е живо и здраво и много да радва хората около него smile3541
Chica, напълно те разбирам. Знам колко е трудно да живееш с други хора, а при вас това си е направо голямо стълпотворение. Лъчко също от няколко месеца не иска вечерно време да спи в леглото си и прекарва нощите при нас. Ако успеем да го пренесем след като е заспал най-много след 1-2 часа започва така да плаче, че аз задължително ставам и го вземам. В повечето случаи той заспива след нас и така цяла нощ се катери върху нас и обикновено аз отнасям няколко главички, а на сутринта започва едно чудене защо главата ми кънти, а тялото ми е цялото в синини #Crazy newsm78. Снощи обаче, мъж ми се ядоса, защото Лъчо заспива докато си яде АМ и когато свърши се събужда и започва да реве неистово Whistling/това е програмата откакто се е родил/, та моето мъж до разнасяше известно време на ръце и се опитваше да го приспи, за да го сложи в креватчето, но скоро разбра, че това е загубена кауза Mr. Green и остави детето ревящо в креватчето му. След около 5 мин. аз като най-строгата мама, отидох и му се скарах Naughty, докато бях в стаята той пак си ревеше, но като излязох - спря. След това каката каза, че не е заспал, а просто си лежи и разглежда, по някое време беше заспал и така чак до сутринта. Та тази нощ сме спали без бебе Crazy. И сигурно, защото се случи нещо нетипично, двамата с мъжа се събудихме в 3 часа посред нощ и не можахме да заспим сумати време, ама това май си е чиста пенсионерска работа ooooh!. Хайде стига, че пак много се отнесох.

Приятен ден и много целувки  Hug

# 159
Благодаря за вниманието tbekiarova,макар и това да не ме успокоява,защото аз съм я оставяла да реве доста пъти.То даже при нас не рев а напъване и цвилене и каквото се сетиш от инат и от това че си страда за мама...
Приятен ден на всички мами. Hug

# 160
Здравейте! Heart Eyes
СВЕТЛИ,ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА КРЪСТНИЦИТЕ ВИ! newsm32ДА ВИ Е ЗДРАВО И МНОГО ДА СЛУША!
ВОЛТАЖЧЕ,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МЪЖА!ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ДА ЦАРУВАТ В ДОМА ВИ! bdbaloni
Мушоши,радвам се,че сте добре и вие!
Chica,добре дошла!А по твоят въпрос,какво да ти кажа?Нали ни четеш често,тогава трябва да ти е известно,че проблемът с нощното спане е доста често срещан.Децата все още са си бебета.Някои от нас дори изобщо не са спали от раждането.От друга страна,мисля че е рано да се определи дали сте и изпуснали края на малката и че е нормално да иска близост точно с теб.Представям си милата,как се чувства по цял ден без мама,а може и нещо друго да я тормози-зъбки например.Защо не я оставиш да спи при вас?Много майки практикуват така.Пък все някога ще се научи да си спи в нейното легло.Иначе си представям колко ужасно се чувствате да живеете с толкова хора около вас,изглежда нямате друг вариант,но щом са съгласни да сте заедно не би трябвало да имат претенций.Мила,не ти помогнах изобщо,но това е,не можем да очакваме бебетата да се държат като големи деца.Хващам се и аз,че имам такива очаквания от моята Натали,но разбирам,че греша.
Меги,аз досега без количка не съм излизала,освен до близкия магазин.Като ходенето до там и обратно е около 30 мин.
По въпроса -за стряскането,при Натали няма такова нещо.
Надина,дано проблемът при Коко бързо да отшуми!
Спирам,че стана време за излизане,пък как ми е студено. cold
Целувки от нас.

# 161
  • Варна, България
Здравейте, сладурани!
Благодаря за пожеланията за РД на Страхил /мъж ми  Mr. Green /  ! Черпя ви с нещо сладичко, вкусничко...
Купих му за РД сребърен медалион със знака на рода Дуло... Торта с особена форма... И май е това  newsm78 Медалиона му го подарих снощи към 3 часа, когато благоволи да си легне! Много му се зарадва  Laughing. А с тортата довечера ще го изненадам  hahaha
Надявам се приятелите да носят цифрово фото, че нашето се скапа, и да ви покажа подаръците, изненадите и пр.
Сега ще се мятам да приготвям софрата...
Светли, честито бебенце на кръстниците ви! Мноооооооого късмет и здраве!
Надина, браво за гърнето! И ние сме така. Дано му се разминат проблемите с разстройство. Сигурно сте ходили при д-р Георгиева. 
Облачка, няма да те насмета за дългото кърмене.  Laughing Всеки сам си решава кое е най-добро за детето му.
Меги, аз без количката не излизам.
Чича, добре дошла! Пиши повече и по-често! Мисля си, че детенце толкова малко не може да е разглезено  newsm78 По-скоро наистина усеща някаква липса. При условие, че не можете да го отделите в собствена стая, по-добре го взимайте при вас. Може за няколко дни и седмици да се успокои. Моят син например отказа сутрешното кърмене сам след като 2 сутрини го вземах при нас в леглото. Въпреки че и аз съм от тези майки, които не вземат децата в леглото, а стават по 100 пъти на нощ. Самуил едва сега от няколко седмици се успокои и спи по цяла вечер като се събужда само 1-2 пъти, но е много по-спокоен.

Та в тази връзка да ви кажа нещо за което отдавана се каних и Чича ме подсети. Свекърва ми ме посъветва да взема от църквата Богоявленска вода /тази от 6 януари, която е много силно заредена/ и с един босилек да напръскам леглото на детето, него, въобще цялата къща. Ходих аз на 8 януари и в някои църкви ми казаха, че водата е свършила, но в друга църква ми казаха, че тъй като тази вода е много силна, те си пазили вода до следващото Богоявление и слагали по малко всеки ден в общата светена. Взех аз от тази вода, наръсих  къщата, пийнахме си по глътка и ....... Самуил цяла вечер спа без да се събуди /което не се беше случвало от раждането му/ и оттогава детето се успокои и спи добре ... Не знам, сигурно има нещо. Не можах да повярвам.  Но да е просто съвпадение не  ми се вярва.  Дадох вода на приятелки за техните дечица.
Целувки и хубав ден

# 162
  • София
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала,  а форума като гледам е много оживен!
МНОГО БЛАГОДАРЯ, че сте се сетили за моя рожден ден - стана ми супер приятно като си видях пожеланията. Аз станах на 28, ама го отпразнувах като за 18.  Wine GlassОбикаляхме по баровете до 5:30 сутринта и се хилехме по улицитите като някои пубери. Всъщност стана много весело, както не бях планирала нищо. Не питайте как изкарах петък на работа! Crazy
Иначе нищо ново при мен - още не съм взела решение дали да ходя на работа или не.....

Както вече съм ви писала Дея си спи при нас и не знам кога ще я отуча. Chicaна мен също ми се струва, че от както тръгнах на работа, Дея ме търси повече през нощта и аз не я лишавам от тази близост. Ако трябва да съм точна - заспива в нейния креват и през нощта допълзява при нас (няма преграда между нейния и нашия креват) - което устройва всички с гушкане....   loveuuu
Също така си дъвче бибата. Не разбрах защо трябва да се маха бибата - вредна ли е? newsm78Според мен до към 2 години може да си дъвче, но честно казано не съм чела нищо по въпроса.
хайде до скоро

# 163
Здравейте мами!!!! Hug
Бини, Мира радвам се че сте добре! Heart Eyes
Мира - много ми се иска да си сложиш лентичка...ама много. Ако изпитваш някакви съмнения, посети темата на Многодетните мами-богаташки Mr. Green в "Нашите деца" Богаташки - защото сме богати с децата си, някой да не си помисли че става въпрос за класово дискриминиране Mr. Green ooooh! Пък ако все пак решиш /в което не се и съмнавам/ лично ще ти връча покана за пролетният бал на многодетните семейства!!!! Hug Heart Eyes
Волтажче, честит ти рожденик!!!Да ти е жив и здрав!  bouquet
Чика - добре дошла.
За спането в леглото на мама и тати мога много да говоря ooooh! ние от доста месеци си спим така. Хубавото е че от няколко дни се опитвам да го слагам да спи вкреватчето си , и да ви кажа се получава. Няколко дни заспиваше там с интерес, щото нещо ново... но се будеше след няколко часа и си идваше при нас. Следобедният сън понеже е по-кратък си го изкарваше в креватчето. Но само ако не е сърдит или изнервен - тогава просто не става. После нощните събуждания станаха в 3 тогава не си искаше млакото а ревеше за леглото ни. И аз пок го прибирах, И ето вече 2 дни не се будим и си спим в кревата. Тати е още изхвърлен на дивана, щото да не го местим непрекъснато насам натам, ама скоро смятам да си го прибера Mr. Green
Та това за креватчето
За стряскането - не се стряска, ама защото е свикнал с тормоза на кучето в къщи непрекъснато олайващо някого или нещо.
Мандаринка - крайно време беше да се появиш Hug Айде успешно учене и по-често се вясвай тъдява с добри новини!!!
Дринка ми се губи отдавна! Айде Ади - дай поне един съботен пост!!! Peace
Танче - много кофти това със студа. Ужас! Няма ли как да се задействат по-бързо нещата????
Надинка браво за гърнето. Ние днес си купихме ново гърне щото онова като го види и пощурява. Тръшка се, мостове прави - абе не съдва даже. Та купихме от онези зайчета с дръжки...12,00лв  #Crazy за едно гърне!!!Уж, с надеждата че ще се застои на него. Е, познайте! ooooh! Ползваме го като кола. Качваме се и слизаме от него и се тътрузим по ламината. Хич не му идва на ума защо аджаба съм го оставила без гащи на това нещо?! Май и това няма да стане! Sad
Меги, ние когато излизаме излизаме с количката. Немога да рискувам да ми се отскубне нанякъде. Той толкова бързо бяга че момент на разсейване от моя страна може да доведе до големи бели. Та здраво вързан в количката ми е най-спокойно! Йони ти е много сладка розова кукла на аватара!!!! Heart Eyes
Светли , честито ви бебче на кръстниците!
За бибата - ние си спим с нея. По точно си заспиваме с нея, после я изплюваме. Ама хич не мисля да го тормозя и да я махам. Бебета са още. След като се чуства доббре с нея, защо трябва да го страсирам и да му я взимам???1година и 2 месеца си е негова и аз да му я скрия?! Все едно да го лиша от любимата му играчка. Като дойде време сам ще се откаже от нея. Не съм виждала още голям човек с биберона в устата!
Айде стига че цяла страница изписах!!!! Embarassed

# 164
Здравейте мамчета!
Ние сме отново 3 в 1. Ема се завърна от Пловдив и сега свикваме ние с нея и тя с нас. Не сме ходили на консултация заради грипа, но се теглихме вкъщи и сме 13 кг. и 80 см на ръстомера.
Нощно хранене - храним се все още нощем. Режима ни е:
8:00 - закуска - филийка, банички, месце, кашкавалче, сокче, кисело млекце
12,15 - обед - второто от кухнята
17 - следобедна закуска - от рода на сутришната, но гледам да е разнообразно и да не се повтаря в един ден
19 - 20 вечеря  - супата от кухнята + месце, сиренце, жълтък
Някъде през нощта в нефиксиран час изгълтва 200 АМ.
Между другото плодчета, сокчета, солети.
Бибата - държим една в леглото и тя стои само там, а в леглото си влизаме само като спим, даже ритуала по взимането на биабата е част от ритуала по заспиването.
НеСпането - спи двуразово само когато е станала много рано сутрин, иначе само следобед  по 2 часа. Сега обаче имаме разногласие с мъжа ми, защото той не иска детегледачката да му се пречка след 3 часа, когато се прибира, но той като се прибере пък Емата се превъзбужда и не иска да заспи.
Чича - и аз мисля че Ема се домогва до мен нощем в резултата на липсата ми през деня. Заспива с мен, слагам я в нейното легло и към 1 часа я взимам, понеже започва да плаче, после цяла нощ ядем бой и ритници, храним се, ровим си бибата и на сутринта тя е бодра като кукуряк, а ние все едно излизаме от Боен клуб.
Киселото мляко - Аз възприех доводите за по-ниска масленост и давам мляко по 2 % Герма, Пършевица, Елена
Бемки - На Ема се появиха  преди 3 месеца, една много малка на дупето, една по-голяма на плешката, тази на плешката расте.
Количката - навсякъде сме с леката лятна количка. Преди 3 месеца я водих пеш до градинката, в резултата на което мъкнех сакчето и нея на връщане и така ми се обостри дисковата херния, че после още се лекувам.
Мандаринка - супер, много се радвам, така ми се иска да студентствам пак.
Бини и Мира - дръжте ни в течение, че вече сме забравили как е.
Танче - стискам палци да не премръзнете, но я ги строй, двама мъже имаш, да те топлят на смени Laughing

Общи условия

Активация на акаунт