Личи си, че е хванал студа - има раздвижване в редиците!
[Гея, честит племенник! Много здраве и с късмет да е орисан! Вярвам, че ще си най-страхотната вуйна!
Чакаме новини как е бебчо и снимки естествено!Криша, честит рожден ден със закъснение! Пожелавам ти здраве и щастие, да продължаваш смело напред в кариерата /може и майчинската/
Мандаринка, много се радвам за теб! Припомних си и аз първите трепети преди първия учебен ден преди .... 100 години! Много успехи ти пожелвам! Това желание и надъханост да не те напускат! Чакаме да разказваш как са колегите, даскалите и т.н. И да припомниш какво учиш, че ми се губи

Мирамакс, много се радвам, че сте 2 в 1.
Зорото, честит рожденик! От здраве да не се отърве и да те слуша! И аз се готвя утре за РД на моя благоверен - чуква 33! Исках да му направя някакъв специален подарък, ама ако е лятото да му спретна сафари, или скачане с парашут и т.н. то в тоя студ
Та в тази връзка един хубав сайт с интересни предложения /за софиянци Смайли, хайде да се похвалиш с топло тези дни! Моите кръстници са в Лондон и ги чакам тези дни да се завърнат с впечатления, снимки, филми и прочие
Абе, мамчета, аз ли нещо съм сбъркана?!
За разлика от вас на мен спирането на кърменето не ми повлия така и не ми липсва, даже съм донякъде доволна и свободна от този ангажимент. Беше ми кофти първата седмица докато се събуждаше и беше неспокоен. Мисля си, че е по-добре да се отбият навреме/изключвам медицински проблеми като АБКМ/, преди да са почнали да разбират, за да няма травма. Жълтък - каквото има от кухнята; изследванията на годинката бяха ОК- 126 Нв
спането - от месец и повече спи веднъж дневно около 1.5-2 часа, но заспива към 9 вечерта и отнася до 9 сутринта
тръшкането - не се тръшка много и бързо се му се отвлича вниманието. Навън сцени не ми е правил, вкъщи ако реши да се тръшка го оставям и не му обръщам внимание - бързо му минава.
самостоятелното хранене - отвереме навреме му давам да си държи лъжицата и успешно се справя, но бързо му омръзва.
Сами много обича да драска по магнитната дъска, дори знае буквите С /Сами/ и М /мама/. Като му покажа неговата буква и съска като змийче по пример от майка си
. Обича да нарежда формички с отвори - имаме една топка и една ротативка за тази цел и се справя донякъде успешно. Показва ми по книжката животните и предметите - и странно, но много харесва прозорци - има две книжки - Котаракът в чизми и Дядовата ръкавички, където има нарисувани прозорци и страшно много се впечатлява и винаги се учудва като ги гледа - архитект ли ще става, какво ли?! Обича да му пляскаме и казваме браво и като чуе по ТВ публиката да пляска и е страшно доволен. И накрая една случка - на моя мъж му мрънках, че само по кръчми и гостита ходим и нощния живот по клубове съвсем го забравихме. Та в петък правим стройна организация - баба налице с уговорка да стои до среднощ, компания събрана, всичко ок - след ресторанта отиваме на клуб и след малко ме хваща корема и някакво страшно разстройство /
Е, разминасе куфеенето и танците .... до следващия път И аз май много се отплеснах, но ще ставам, че ще ходя да поръчвам тортата и да вземам кухнята...
Хубав ден!

Мисля на 1.6г. да я махна. Сестра ми я махнаха много лесно на почти 2г. , каза и че са я дали на друго малко бебенце и малката разбра , 2-3 дни питаше за биба, после като видеше на друго детенце и казваше - мойта биба?! и се радваше 
Успех!
Вашите малчовци как са?

.С една дума-разбирайте че сме още на студено...
. Ние сме в "дядовата ръкавичка"-свекита(които се мръщят бебето като реве и правят забележки,зълви,които работят.През ноща е същото иска мен,даже и баща си не признава.Оставяла съм я да ревв,взимала съм си отпуск за да прекарам време с нея,ефект никакъв.Аз не съма спала от 5 месеца като хората.Сега сме се примирили на варианта-спи при нас.Дори и в момента.Не ще в кревата си и това е.Ако живеех сама в апартамента щях да я изтърпя 1-2 седмици(аз я научих след като рева 1 месец когато беше на 4 месеца вечер да си ляга в 9 и нямах проблеми),може и да се оттучи,но всъщност дали това ще ми репи проблема не знам,но определно знам че се глези,защото сме й отпусанли края,затова че аз и татко й работим и вечер и обръщаме много внимание(макар че аз си и домакинска работа) и сме я разглезили малко.Моля дайте съвет,макар че знам че е трудно.Благодря че ви има!Поне мога да споделя.целувки 

/това е програмата откакто се е родил/, та моето мъж до разнасяше известно време на ръце и се опитваше да го приспи, за да го сложи в креватчето, но скоро разбра, че това е загубена кауза
, докато бях в стаята той пак си ревеше, но като излязох - спря. След това каката каза, че не е заспал, а просто си лежи и разглежда, по някое време беше заспал и така чак до сутринта. Та тази нощ сме спали без бебе
ДА ВИ Е ЗДРАВО И МНОГО ДА СЛУША!

Обикаляхме по баровете до 5:30 сутринта и се хилехме по улицитите като някои пубери. Всъщност стана много весело, както не бях планирала нищо. Не питайте как изкарах петък на работа!