Благодаря ви, майки мили за хубавите думи! Вече втори ден у мен кипи буен ентусиазъм! Ставам в 6и 30 и пътувам до другия край на София, но поне е с желание!
За тези, които за забравили, уча Дървообработване и производство на мебели в Лесотехническия университет, но имам голямо желание да се прехвърля Инженерн дизайн(интериор и дизайн на мебели) или по-точно да уча двете специалности едновременно, но още не съм наясно дали ще стане. За сега ми е много лесно, защото преди две години учих същите неща на същото място и нещата са ми познати. Колегите не са лоши на пръв поглед. Въпреки, че това е по-мъжка специалност сме по равно мъже-жени. Жените се запознахме и си разказахме историите, а мъжете ги дърпаме един по един, че много срамежливи. Мислех си, че ще съм от най-дъртите, но има един-двама дето са с една година по-големи от мен

Е, това е от мен за сега! Отивам да спя, че много се уморявам..
Целувам ви!

Вече е с 16 зъба, бърбори обичайните за възраста думички и постоянно пее нещо и си танцува. Ще става май танцьорка
Прекрасна е! Биберона го ползва само при заспиване, но скоро ще й го махам. Защото вече всички зъби са налице. А от смученето на биберона има опасност да се изкривят. Гърнето го ползва по предназначение и почти винаги има някакво попадение вътре. Затова и памперсите са намалени до минимум - 1,2 на ден. 
Да го нацелуваш хубавия юнак и да пуснеш снимки, че отдавна не съм го виждала колко е пораснал.
Цял живот да се обичате страстно и да подарите една сестричка на лъчезарния Сами. Светена вода и аз вземам от нашата църква и когато децата са неспокойни им измивам очичките с нея и се успокояват. Но незнаех за Богоявленската вода и ще попитам другия път като ходя.
Милото мъниче. А теб те поздравявам за постиженията с гърнето. Много е важно постоянството на майката и постоянното слагане на гърнето.
, все така безпроблемно изкарване на изпитите. Пожелавам бързо оздравяване
.
, ама ето на! Смятам ако продължи и тази нощ утре да го водя при джипката, ама така ме е страх от този грип, а и пред нейния кабинет винаги има голямо стълпотворение, така, че по-малко от час сред болните не ни мърда 
. Не че съм му голяма фенка, ама реших да се пробвам, пък може и пак да отида, че и там има нужда от такива като мен
/дето много приказват и малко работа вършат/.
Може да има секрет и оттова да кашля нощем, прави му промивки на нослето и дано бързо оздравее!!!

, че нали има един празник, които хората празнуват по различен начин

Ти си нашата мама-герой !!!
.