Вече всички ОКТОМВРИйски мишлета си имат ходещи крачета!!!

• 20 307
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Поздравления за кърмещите майки,вие сте истински късметлиики.
Мерси, но кърменето не е въпрос на шанс или късмет, това е естествен процес, а не лотария  Sunglasses

Благодаря ви, майки мили за хубавите думи! Вече втори ден у мен кипи буен ентусиазъм! Ставам в 6и 30 и пътувам до другия край на София, но поне е с желание!
За тези, които за забравили, уча Дървообработване и производство на мебели в Лесотехническия университет, но имам голямо желание да се прехвърля Инженерн дизайн(интериор и дизайн на мебели) или по-точно да уча двете специалности едновременно, но още не съм наясно дали ще стане. За сега ми е много лесно, защото преди две години учих същите неща на същото място и нещата са ми познати. Колегите не са лоши на пръв поглед. Въпреки, че това е по-мъжка специалност сме по равно мъже-жени. Жените се запознахме и си разказахме историите, а мъжете ги дърпаме един по един, че много срамежливи. Мислех си, че ще съм от най-дъртите, но има един-двама дето са с една година по-големи от мен  Mr. Green Всички други са набор 87. Весело е за сега. Аз съм единствената с дете, днес даже им носих снимки Simple Smile

Е, това е от мен за сега! Отивам да спя, че много се уморявам..
Целувам ви!

# 166
Здравейте,
Еех Мандаринка, така като разказваш едни спомени му се върнаха. Много е приятно, когато това, което учиш ти харесва и ходиш с желание.
Р-ка, и Вики я изкара тази шарка май началото на Декември беше.
Добре дошли на новите мами.
За стряскането - Вики се стряска, когато отиде да пусне уредбата, а преди това е завъртял копчето и я е усилил на макс и като гръмне и той се стряска, ам ада така е като пипа там, където не трябва. Също така го е страх от хора с бради и от тях се стряска. На кръщенето такъв рев от попа.
Хайде лек ден на всички.

# 167
Здравейте приятели,
аз се завърнах най-накрая от странство. Взех всички изпити и приключих първият семестър отлично.  Blush
За съжаление на път към Варна усетих че много ме боли гърлото и се оказа че съм развила ангина. Сега съм на антибиотик и 90% от времето съм в леглото. Вики която от една седмица беше с ужасна кашлица, вече е по-добре и благодарение на хомеопатията почти не кашля. Мъжът ми пък беше хванал от грипа, но вече и той е по-добре. Само малкото Криси не се е разболявала и се надявам да ми е все така здравичка. На мама хубавото топче.  Heart Eyes Вече е с 16 зъба, бърбори обичайните за възраста думички и постоянно пее нещо и си танцува. Ще става май танцьорка  Mr. Green Най-любима и е песента на магарето Холи Доли и винаги като я чуе започва да върти дупето си много смешно  Hug Прекрасна е! Биберона го ползва само при заспиване, но скоро ще й го махам. Защото вече всички зъби са налице. А от смученето на биберона има опасност да се изкривят. Гърнето го ползва по предназначение и почти винаги има някакво попадение вътре. Затова и памперсите са намалени до минимум - 1,2 на ден.
Мандаринка поздравявам те че си се хванала да учиш и го правиш с желание. Пожелавам ти лесни изпити, отлични оценки и много купони с колегите. Кой гледа хубавия Ивчо докато си на училище?
lo ако искате спокойни вечери от сега трябва да я отучите Ема от нощното хранене. Аз направих тази грешка с Вики и ако не се беше родила Криси сигурно още щеше да спи между нас и да си пийва нещо вечер. Но малко преди да стане на две и в очакване на второто бебе реших че е крайно време да си спи в кошарата и да не пие нищо през ноща. Една седмица имаше буря, но после отмина и започна да спи по цяла нощ и да не търси нито сок, нито мляко. Сега и двете спят по цели нощи, а с тях и ние.Опитайте и вие. Peace
JuliS за гърнето не се притеснявай. Когато е готов сам ще започне да сяда на него и да си върши работата. Явно сега му е по-готино да му става топличко на дупето  Wink Да го нацелуваш хубавия юнак и да пуснеш снимки, че отдавна не съм го виждала колко е пораснал.  Hug
Криша биберона се маха за да не се изкривят зъбите от постоянното му смучене. Затова до година и половина според мен е нормално да се махне. С малко закъснение искам да те поздравя за рожденният ти ден и да ти пожелая все така да се забавлявате като на 18, да щуреете и да се смеете и само хубави неща да ти се случват  Heart Eyes
voltage13 да ти е жив и здрав рожденника.  Grinning Цял живот да се обичате страстно и да подарите една сестричка на лъчезарния Сами. Светена вода и аз вземам от нашата църква и когато децата са неспокойни им измивам очичките с нея и се успокояват. Но незнаех за Богоявленската вода и ще попитам другия път като ходя.
tbekiarova пожелавам ви Лъчо вече да спи така по цели нощи, а и вие с тати да се научите да спите през ноща  Wink Peace
Chica дано това е просто период и скоро да се укроти малката и да започне да си спи спокойно в креватчето.
smiley Tanya  Hug Hug Hug Биберона можете да махнете и след като се върните от България. Така и ти и малкият ще сте по-спокойни  Hug Дано скоро да дойдат топли времена у вас
Nadina съжалявам за здравословните проблеми на Коко. Дано по-бързо да се оправи, а да не се точат чак до петата му годинка.  Sad Милото мъниче. А теб те поздравявам за постиженията с гърнето. Много е важно постоянството на майката и постоянното слагане на гърнето.  Peace
megan@ и за теб и за Йони много целувки от нас и сърдечни прегръдки. Hug
miramax хайде сега да разнообразите с едно момиченце ви пожелавам.  Heart Eyes А Мишо явно ще става художник, не е нужно всички да обличат книжките  Grinning
bini_og и на теб желая здраво и хубаво бебенце - защо не - момченце.  Grinning Целувки за малката ти принцес
EliAtanasova добре дошла в отбора  Hug Прекрасна е малката Ивайла Heart Eyes

_Svetli  честито бебче на кръстницата ти. На леля Гея също честито за племенника. Да растат здрави и много щастливи. Hug

# 168
Здравейте с днешна дата,

Кламерче, ха честито ти успешно завършване на семестъра smile3501, все така безпроблемно изкарване на изпитите. Пожелавам бързо оздравяване  Hug

Да, ама тази нощ пак трябваше да ми се разхожда по главата и не си спомням точно колко пъти го местих, но със сигурност бяха повече от 5  #Crazy.
Момичета искам да кажа, че от няколко нощи кашля нощно време, една такава суха кашлица и то само през нощта. От вчера му давам от сиропчето на д-р Тайс, но не съм го водила при дофторката, защото ме е страх, че ще си донесем грипче. Иначе няма хрема, няма Т, когато не спи не съм го чула изобщо да кашла, та не знам каква ще да е тази хубавиня  Thinking, ама ето на! Смятам ако продължи и тази нощ утре да го водя при джипката, ама така ме е страх от този грип, а и пред нейния кабинет винаги има голямо стълпотворение, така, че по-малко от час сред болните не ни мърда cry
О, да ви кажа, аз вчера взех, че ходих на фитнес  jump. Не че съм му голяма фенка, ама реших да се пробвам, пък може и пак да отида, че и там има нужда от такива като мен  Naughty /дето много приказват и малко работа вършат/.

Хайде лек и усмихнат ден ! Hug

# 169
Мила Плами, честито завършване на първия семестър!! Дано все така да ти върви в ученеТО И В ЖИВОТА!!!!! Бързо оздравяване!!!!! Целувки на принцесите!!!
tbekiarova, според мен не го води, ако не се усложни нещо, говори с нея по телефона, че много страшно с тези грипове  ooooh! Може да има секрет и оттова да кашля нощем, прави му промивки на нослето и дано бързо оздравее!!!

Ние досега бяхме навън, тук е много готино слънце, но Йони и се доспа, сега яде и ще лягаме!
Целувки!!!

# 170
Здравейте в слънчев ден:)

Браво на учащите, върнах се към спомените от моето студенство и ми е толкова хубаво...какви безгрижни години бяха:)

Накратко ние сме добре, като изключим ,че за три дни паднахме 2 пъти единя път от облегалката на фотьоила и сем с ужулено носле , а снощи по гръб в банята направо не ми се говори. Баткото не ме слуша и сега с грипната ваканция в къщи е нетърпимо, момичета много съм изнервена напоследък не мога да се позная, съседите сигурно ме мислят за истеричка.

По въпроса за стряскането , нямаме проблем даже се затваря в тъмна стая.

Ние сме от не ползващите гърне, реших че ще е по -лесно на пролет като се затопли да махна памперса изцяло, дано не съм сбъркала.

tbekiarova кашлицата наистина може да е от секрети, особено ако сте в период на зъбоникнене.
Ние сме в някакъв застои и от 2 месеца си седим с 8 зъбчета.

Ами това е от мен
Лек ден на всички

# 171
Мамчета, абе аз имам един такъв проблем - питане. Не знам какво да правя с Ема вечер. Аз се връщам от работа в 17: 30, тя си е хапнала следобедната закуска и вилнее. Сутрин излиза с лелята за минимум час, но на мен това не ми се вижда достатъчно.
Извеждам я и вечер, добре облечена и завита, ако е мн студено и мятам и дъждобрана на количката, но според мен е добре да излиза 2 пъти.
Иначе не знам какво да я правя 4 часа докато си легне. Като се върнем от вечерната разходка танцуваме, игряем, четем, рисуваме, моделираме, пеем, гоним се, поливаме цветята, ходим по съседи, абе всякакви неща, но аз все си мисля че ако не я изведа ще й е ужасно скучно.
Не срещаме други луди като нас обаче!
Вие вечер излизате ли? newsm78

# 172
Здравейте,мами!  bouquet
Кламерче,честито ти завършване на семестъра!Бързо да оздравяваш!А малкото топче Криси  много да го нацелуваш,докато пее и танцува! Grinning
Меги,понякога ви завиждам за хубавото временце.Вярно,че е по-хладно,но пък чисто и прекрасно.Тук при нас изгря слънце едва,когато трябваше да обядваме и спим.Целувки на Йоничка от леля и Бини и Нати.
Криша,дано успееш да вземеш правилното решение за работата!Стискам палци всичко да се подреди!
Ло,да ти кажа,че ние излизаме само сутрин.Следобяд не остава време,а в тъмното не виждам смисъл.Само ходим от време на време на гости и това е.Пък и в къщи достатъчно се уморява,че не се спира,а в количката само седи.
Таня Б.,защо не се консултираш с джипката по телефона.И аз не те съветвам да ходите в поликлиниката в това грипно време.Дано бързо да се оправи малкия!
Иначе,ние сме добре.Нищо ново засега.
Целувки на всички. lovekiss

# 173
Lo, ние излизаме, само ако Вики се е събудил по - рано от следобедния си сън, ако се събуди към 4, иначе ако се събуди по - късно, няма смисъл, защото се стъмва, а той в количката не иска да седи, иска да ходи, а на тъмното не искам много, много да се разхожда.

# 174
Олееее, от кога не съм влизала и какви неща виждааам!
Бини, честито, кога успяхте бе? Кога се чака бебето, че не знам дали ще мога да прочета надолу? Леле, колко се радвам, като се върнем пак ще бутаме заедно!!!
На всички мами - много поздрави и много целувки на всички бебоци. Болничките бързо да оздравяват!!!
Ние сме добре. При нас е натрупало сняг и е доста студеничко...
 newsm51

# 175
Добро утро!
Ха честит да ни е новия месец и само хубави преживяванията да имаме през него Praynig, че нали има един празник, които хората празнуват по различен начин  Peace кои Св. Валентин, кой Трифон Зарезан Laughing.

Весита, в Бургас ли има сняг? Нали уж морето ви топли зимата  newsm78?

Хайде приятен ден пожелавам на всички!  love001

# 176
Бини, честито, кога успяхте бе? Кога се чака бебето, че не знам дали ще мога да прочета надолу? Леле, колко се радвам, като се върнем пак ще бутаме заедно!!!
Весита, аз ли нещо съм изтървала и ти ли чакаш бебче?  Hug Ако е така, супер се радвам и за теб!!!

Момичета бременелки, толкова много си ви обичам и ви се радвам, страхотно е, ние имаме обаче поне 3-4 години докато дойде ред на братчето(сестричето) на Йони! Нищо, ще се радвам на вашите сладурчета бебчета!

Моята кума незнам дали съм ви казала е бременна, термина и е 6 април. Те си имат една сладка кака на 5 годинки. Така, че Йоанка и тя скоро ще стане кака!  Mr. Green

Ло, определено излизаме само наобед. Обикновено към 11 до 13, ако е много студено за по-малко,а ко е топло - за повече. Вечер не виждам смисъл в тъмното, а и е ужасен студ, страх ме е да не я простудя. То кофти, че си на работа и не можеш да си я извеждаш, но събота и неделя ще наваксвате!  Hug А не виждам защо да и е  скучно, нали си играете, занимавате, даже аз все си мисля, че на Йоанка навън и е скучно, ако не сме с други деца  Thinking

Гери, съжалявам, че бате не те слуша, но не се чувствай виновна, от възрастта е , знаеш. Съжалявам, че сте паднали лошо в банята, даноп няма много такива преживявания!  Praynig
Е, хайде, мацки, отивам да чистя, че явно в този живот домашна помощница не ми се полага  ooooh! Ама поне Йони скоро ще ми помага, ей сега като пусна прахосмукачката и се е метнала отгоре, а после докато ме види с парцала и го иска, май чесница ще е  Crazy

Целувки!

# 177
Меги, на Ема съм й купила само нейна си малка метла. Като свърши да яде и като й прибера стола, си взима метлата и започва да мете там където са падали трохи, даже й хвърлям по един-два по-големи залъка и много се кефи да ги мете насам-натам.
Накрая й подлагам лопатката и с моя помощ ги прибираме и ги хвърляме в "ако", т.е. в коша за боклук.
Страшни помощници си отглеждаме! Hug

# 178
Здравейте момичета,

Нашата студена одисея продължава ConfusedВ края на крайщата пристигна майстор ,който останови проблема....А той е много сериозен-оказа се че има 2 теча ,но за щастие не са от газ PeaceКапело е вода точно върху ел.захранването и от там са се получили всички шумове и тропания които ние чувахме.Уведомихме хазайката и сега ще ни купуват и инсталират нов бойлер Heart EyesТя сътветно никак не е happy,защото става въпрос за много пари,но този не е безопасен.Само че това ще отнеме поне още седмица.Добре че сега е топло и слънчево и не се усеща толкова много липсата на парно.
Ох,аз пак ви се наоплаках ама вие си ме знаете Mr. Green
И ние вече си имаме гърне Simple SmileТо и там бяха едни филми....Реших че ще му купувам аз гърне и като започнах да търся из интернет,най-накрая се спрях на един модел ,които го водят 3 в 1-гърне,седалка за тоалетна чиния и степър.Отидох да го купувам и като ми дадоха един огромен кашон,на мен свят ми се зави ShockedТайничко се надявах да има разни стериопоти вътре ,и самото гърне да не е толкова голямо.Е да,ама не ooooh!Това нещо се оказа с размерите на малък куфар #CrazyНикак не ми е удобно,защото няма каде да го сложа-нито имам толкова място в банята,нито в спалнята.И днес пак поех по обратният маршрут да го върна EmbarassedНакрая отидох и купих едно съвсем обикновенно гърно и съм много доволна.Жорето веднага разбра че може да се сяда в него и по цял ден виси на гърнето.След няколко дни ще го прабваме вече по предназначение-сега го оставям да свикне със самата вещ.
Кламерче,браво за успешните резултати  smile3501 smile3525  Ти си нашата мама-герой !!!
Гери,и ние си стоим с 8 зъба от край време newsm78Искам вече да е отминал този период със зъбоникненето ,но май ще трябва да почакам още ConfusedПоне при Жорето се случва така че растат няколко зъба едновременно ,така че не се притеснявам много  Hug
Ло,и ние обикновенно сме навън през деня.Но често се случва да посрещаме татито и да се прибираме по тъмно.
Меги,хайде по-скоро да започва сладката Йони да ти помага.Ние се караме и се опитване да навдикаме прахосмукачката  GrinningОще не се сеща да помага.

# 179
Хехе вие ме разсмяхте, какви помощници какво чудо, засега е само на обратна вълна, едва от няколко дена го научихме почти , като е вън от кошарата, да си хвърля играчките вътре в нея и така малко помага за разтребването.Иначе един ден като ме видя с парцала да бърша праха и оттогава ме имитира, давам му една кърпа и с нея ходи само насам натам да бърше, е по-скоро разсипва и бута разни неща от масата ,но поне е забавно.
А иначе и ние си имахме днес битова травма, по принцип знае какво е пари и не ходи до такива горещи точки, но днес си залепи ръчичката на печката, само няколко мехурчета има, веднага лед и олио и студена вода, и колко рев горкото ми мишле.Доста гадно ми беше , вината е и беше моя, знам че тепърва има такива неща да се случват, ама ми беше много гадно Cry.
А за излизането-ние обикновено излизаме около 2-2.30, до към 5 като почне да се стъмнява вече сме в къщи.
Айде чао   bouquet
И утре мъжките майки да почерпят с петле, че да са ни здрави децата.

Общи условия

Активация на акаунт