Вече всички ОКТОМВРИйски мишлета си имат ходещи крачета!!!

• 20 301
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
 Здравейте момичета,

Аз не знам какъв е обичая, но прочетох, че Надина пише да се черпим и готово newsm57 kyllmg Animal Chicken. Е малко са живи, ама така всеки може да си ги приготви както реши   chef. По-късно се надявам да имам време да пиша повече, а сега ви пожелавам приятен ден и многоооо   love001

# 181
И аз не съм чувала за този обичай с петела, Наде разкажи повече. Не че имам момче, но мчи стана интересно.

Смайли, дано ви оправят парното докато все още е топло при вас. Важното е, че са установили проблема и хазяйката ще плати Wink

Рали също "мие" с парцала пода, но прахосмукачката, само като я чуе и бяга, явно като мен, хич не обича силни шумове. А метла ние не ползваме и скоро няма да разбере как се мете.
Също така вече се къпе сама Laughing, само като я сложиме в коритото, взима канчето и започва да се полива. Е, не винаги се уцелва, но има желание детето.
За гърнето - нашето е съвсем обикновено. Много е смешна когато иска да върши нещо, застава мирно до баба си и вика "Ака" и те веднага се изстрелват на гърнето. Няколко пъти вече казва и за "пиш", но не винаги.

За излизането - с баба си излизат по обяд, с нас само събота и неделя и вечер ако ходим на гости си я водим с нас.

# 182
Здравейте,момичета!
Честит ни не зная кой пореден сняг!Дано този път да е по-хубав!
Ние вчера бяхме по гости и си изкарахме доста добре,Натали така обича да идват хора в нас,както и ние да ходим някъде.
Наде,разкажи за обичая,че ако си родя син,трябва да съм подготвена! Simple Smile
Весита,така се радвам,че се появи!А аз защо си мислех,че сте в Америка,какво става със заминаването?И другото най-важно нещо,я си кажи какво означава това,че ще бутаме пак количките заедно,да не чакаме още едно бебе?
Смайли Танче,хубаво е,че вече се знае от къде е проблема при вас и дано по-скоро приключат мъките ви!
Меги,аз съм забравила за кумата ти,желая ви едно сладко здраво бебче!Леле кака Йони колко ще е доволна!
Моята Натали само повтаря "кака-кака" и се кефи!
За помагането,при нас ентусиазма беше за около седмица-две и то за събирането на играчките.Сега пак ги събираме заедно,но след минути всичко отново е хаос.Иначе много "помага"за прахосмукачката,помощта се изразява в това да я язди и нали се сещате колко ме "улеснява" това! Grinning
Гърнето ни е съвсем обикновено.Но не го ползваме постоянно,в смисъл не всички нужди се извършват там,смятам че при Нати е рано за пълното премахване на памперса.
Айде стига съм писала.Целувки на всички послушни и не толкова мъници от нас. Kissing Heart
Весел ден ви желая!

# 183
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКО МЪЖКИ МАЙКИ!!!!! Да почерпите за здравето на момченцата си!!!!!!

Бини, много ти се радвам на лентичката!!! И на каката, тя си знае, че ще става скоро кака и затова се радва токлкова и повтаря кака-кака  Mr. Green

Смайли Танче, радвам се че са ви открили проблема и данос коро го оправят, и без белите мечки ще си пиеш сладко кафенце  Hug

Мишленце, Йони и тя напоследък взема канчето и се полива, най-често и мен ме полива и ме къпе  Crazy

Аз пак с въпросите  Naughty Колко често си играете с децата и колко ги оставяте да играят сами?
Йони по принцип предпочита заедно да си играем, аз също много се кефя, но гледам поне по 1 час сутрин и 1 след обедния сън да я оставям сама да играе. То обикновено се разкъсва де, цял час сама никога не се е занимаваа. Та при вас как е?

Целувкиииииииииииииии!

# 184
Меги моите нали са две, та в игрите рядко са сами. Е когато Вики е здрава и на градина през деня, нямам никакви тревоги с Криси. Тя е много спокойно мъниче и обича да си човърка в коша с играчки дълго време. Обича простите игри и сама си измисля такива от рода на - пъхане на топчета в шише и после ваденето им, пъхане на левчета в касичката и изсипването й, разни такива занимавки си намира и въобще не ме търси дори повече от час.  Hug
bini_og целувки за малката бъдеща кака и ездачка на прахосмукачки.  Heart Eyes Мисля че вашият тати трябва да и купи пони и проблема с "помоща" ще е решен  Mr. Green
Мишленце поздравления за напредъка с гърнето, къпането и въобще за всички постижения  Hug
Наде, съжалявам за опарените пръстчета на Коко. Знам колко е неприятно от опит. Ако успееш да го опазиш да не си бели пришките ще е най-добре, защото отдолу ще има ранички. Добре че при дечицата бързо минава всичко и за един ден хващат корички. Вики два пъти си залепя ръчичката на стъклото на фурната  ooooh! Вторият път беше в деня на изписването на Криси и вместо да се радваме четиримата си поревах като за добре дошла с новото бебе.  Confused
И да ви се оплача - от днес и Криси е с кашлица. А ние с Вики сме по-добре.... леле ставам че децата пощуряха

# 185
Абе доколкото усещам, тя Надинка е по-веща с тези неща.Със закъснение да разкажа , ами имало едно време и България била под турско робство, турците обикаляли къщите и търсили малки момченца , за да си ги правят по тяхно подобие и образ-еничари.Но щом видели, че на прага на някоя къща има кръв не влизали, защото си мислели че вече се е състояло отвличането на момченцето.А то всъщност майката или бабата колила петел и с него пръскала прага на къщата, за да не минат оттам турците. И така спасявали децата си. Та така петлъов ден- мъжките майки би трябвало да колят петел , за здравето на детето си .Ох докато го напиша и се разплаках , представяте ли си какво им е било .Абе човек не може да се разчувства , едно замеряне с играчка и ме върна в реалността.
За игрите какво да кажа , Коко стои максимо около час в кошарата и се забавлява сам. След това го изкарвам и се почва лудо обикаляне и разхвърляне и с нищо не се заиграва. А бяха златни моменти когато с часове седеше на едно място и само пресипваше кубчета от една кутия в друга. Гледам да не се включвам в игрите много много , би трябвало и сам да се научи да си играе, не мога да съм на разположение нон стоп.Ама таткото като се върне и се почва една луда игра, така че той ме компенсира.
Ами засега толкова.

# 186
Една молба, тези фимчета на бейби айнщайн или нещо подобно, някакъв линк че да мога да ги дръпна.

# 187
Една молба, тези фимчета на бейби айнщайн или нещо подобно, някакъв линк че да мога да ги дръпна.
http://store2.data.bg/drina/Baby%20Einstein/
 Hug за Дрина

Ние излизаме на разходка, тук е прекрасно слънце!!!
Незнам вие с какво се отоплявате, ама ние сме с "пабно"(парно)  Mr. Green Йони постоянно повтаря "пабно, пабно", защото ходя с нея да слагам дърва и тя се кефи  Crazy  Joy

# 188
Мерси   bouquet

# 189
Здравейте момичета,
Аз сега се връщам от козметик и се чувствам нов човек. 2 часа стоях в салона да ми правят разни процедури, общо взето пълноценно използвах следобедния сън на Рали, даже сега я чакам да се събуди и да ходим на гости.

Меги, Рали се занимава сама, но по принцип все има някой в стаята. Сама в стая остава рядко и за не повече от 15тина минути. Обикновено заниманието й е да бута количките из хола, да си разглежда книжките, реди рингчета и пуска формички в барабанчето. Много обича и да рови в коша с играчки. Вижда се само едно дупе и как хвърчат играчки, след като ги извади се започва процедурата по прибирането.
Много обича и да танцува, само цъка копчето на ТВ, намира си някоя музикална програма и започва да се кълчи, че даже и пее.

Кламерче, дано успеете да опазите Криси, а вие с Вики бързо да се оправяте.

# 190
  • София
Само влизам да се оповестя, че от 1 седмица Преслава си е вкъщи. Настройваме се и аз и ние ... От много ящно дете се превърна в много злоядо - манджите и супите не ги яде или с много мъка. Някакъв период ли е, от смяната на обстановката ли е  newsm78?! Дайте някакъв съвет!

# 191
Хелоу, мацки!
Ние тая вечер се завърнахме от странство. Ей....няма по-хубаво нещо от собствения дом- няма!  Ходим, къде ходим, ама само като  си влязох в нас и едно такова ме подръпна отвътре- мирише си на у нас Simple Smile.

Видяхме Братчеда- казва се Мартин- ама ние си го знаем като братчеда Лари, още от корема на майка му  Wink. Готин е много и много мъничък, в сравнение с Пресата. Аз си мислех, че мойто момче си е бебе, ама то си е цял мъж.....
Направихме му торта от памперси, това ми роди главата, накупихме ми Мустела да се къпе и маже и така....щеше ми се да ви покажа снимки, ама вероятно тия дни.
Сега ще ви изчета с кеф и ще си поотпочина.
Целувки  bouquet

# 192
Здравейте, момичета  bouquetОтдавана ви чета, но така и не се реших да драсна...И аз съм мама на октомврийски бебок, който само ходи по беличките:) Имам и кака ученичка и от време на време дребния й прочита буквара или някоя тетрадка...В общи линии, при нас е весело Laughing Пожелавам ви приятен ден!

# 193
Добре дошла, мама Веск и сладките ти дечица Диди и Дани! !!!!!!!!!!!!   bouquet

Гея, душко, добре сте се завърнали, много ви се радвам, разказвай за малкия Мартинчо!!!!!!!!!!!!!

ММз, радвам се, че вече сте си заедно с принцесата!!! Това с неяденето дано е от смяната на обстановката и като посвикне да си яде пак нормално! Все пак си е голяма промяна за всички, но съм сигурна, че бързо ще свикнете!  Hug Все пак "Колко мило, колко слеадко е при мама и при татко.......!!!!  Laughing"

Ние иначе сме добре, като и обувам първия пантоф и взема втория и вика дуг (другия), ходим да  слагаме дърва на пабното(парното) и яде много пропо(протокали)  Mr. Green

Целувки!

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 12:13 от megan@

# 194
  • София
Добре дошла на  мама Vesk. Включвай се спокойно, не сме толкова страшни.  bouquet
Ей, Гея, добре сте си дошли. Успя ли да убедиш снаха си да кърми?
Кламерче, бързо да се оправяте Peace. Тая гадна зима няма свършване, чак ми се приисва да живея на Хавай. Laughing
Смайли, надявам се при вас да не е толкова студено, като тук, че не ви завиждам. Дано бързо оправите нещата.
Меги, аз рядко си играя с моите. По скоро им пускам обучителните филмчета и им показвам и назовавам предмети. А на тях никога не им е скучно. По цял ден се карат. Вал се е научила, като й вземе някаква играчка и да го хапе, явно е готова за ясла Mr. Green
Дрина пак се загуби, Ер също, пък Бабка жабка сигурно отиде да се пече в Испания Thinking smile3534

Общи условия

Активация на акаунт