Вече всички ОКТОМВРИйски мишлета си имат ходещи крачета!!!

• 20 306
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета. Мен ме няма-няма, пък изчезна... Simple Smile

Ние сме добре. Вики расте, дърдори вече всякакви неща. Върза първите изречения от по 2 думи.
Атопията по ръчичките му много се е обострила, реших в четвъртък да го заведа на хомеопат. То е ясно, че традиционната медицина само временно притъпява проблема. Аз и без това нямам доверие на лекарите (да ме прощават). Дано хомеопатията ни помогне.

Ходя на интервюта, опитвам се да си намеря нова (и евентуално по-готина) работа. По този повод установих, че нито една от офис-ризите ми не ми става. И понеже не ми се иска да си купувам отново цял гардероб дрехи, реших да отслабна, колкото е необходимо, за да се пъхна поне в част от старите... Верно, че са от преди 2 години, ама не са за изхвърляне, харесвам си ги. Wink
Та от 13 дни съм на разделно хранене. Свалих 3 кг. Според мъжото съм ги свалила предимно от циците и пак според него от тази диета нямало далавера  Mr. Green Аз не се отказвам, много ми е приятно, пълна съм с енергия, готвя си разделни манджички и нищо не ми липсва. Остават ми само още 9 кг до желаното тегло. В циците ми да има останали най-много 1.5 кг. Надявам се като се стопят евентуално и тези 1,5 кг, да вземе да се стапя и дупето. Нали така?  Mr. Green

Е това е то покрай мен.
Отивам да си готвя разделната вечеря...

# 211
Привет, момичета!
Облачка , благодаря за поздравления  Hug! Днес за пръв път научих за имен ден и по този повод черпим   party023 Misc Baby Bottle  newsm24 .
Честит имен ден на всички Светланки, Пламени и Светославчовци  Grinning  baloni !

В четвъртък съм на изпит, затова само ви чета  Wink!

Добре дошли нови мамчета и дечица  welcome!

# 212
Добро утро! Вашите дребчовци спят ли през ноща, че ние от около седмица се будим по няколко пъти на нощ и искаме при мама и тати. Абсурд е да го сложа в кошарата Sad И сега като никога спим по това време, а аз използвам намалението...
Nadinka, чувала съм, че с разделното хранене се сваляли трайно кг. Лошото е, че като започнем да слабеем сваляме първо от гърдите:( Но няма как, това са рисковете на щастието да си майка Hug И мисля, че си заслужава. Успех  в начинанието  bouquet
Valeria1, успех на изпита Peace

# 213
Добро утро, мами Simple Smile
Аз се позатрих за 2-3 дни, но с Преската имахме проблем. Откакто си дойдохме вдига Т, започна и да кашля. На прегледа се оказа, че има лека инфекция и може и да се разминем с антибиотика, но след тая нощ -отново вдигане и отвртатителна кашлица- започнахме с Клацид.
Повече никъв Плевен, макар, че докторката беше категорична, че това дете трябва да се гледа при бабите Crazy.

Добре дошли на новите мами!

Относно закуската- ние си папаме стабилно- или попара или кус-кус, даже него повече го обича. Понеже спим по 2 пъти през деня, и преди лягането ни в 10.30 пак папаме нещо леко- овесени ядки, банан, печени ябълки......
Ама тия дни нещо апетита ни се позагуби......щото не сме в добро здраве, но дано бързо се оправя Преско, че на майка му и измряха повечето нервни клетки.
Ние с гърнето сме много назад- ползваме го като шапка, каска и тем подобни, и отиваме да се изпикаем в някой ъгъл на паркета с удоволствие Crazy. Аз и не бързам, когато реши- тогава.

Благодаря ви за поздравите относно именния ден, аз вчера разбрах от Верчето за съществуването на такъв, и подобаващо се почерпихме с моя съпруг Mr. Green

Надинка зачекна темата за работа, а на мен ми държи влага, щото вчера се зджавках с една от мойта работа, щот не съм спазила срока, а и нямам да го спазя до петък. Как да стане с болно детенце- не разбират за кво иде реч. Ядосах се и им теглих една. Фори е категоричен да си седя и да гледам наследника, работа после колкото щеш.....и вече много сериозно се замислям дали да тегля една на цялата фирма и ако искат да ме чакат до лятото, ако не.....много поздрави. Бе много ми е криво, ама........
Отплеснах се, ето и снимките на братчеда, е повечето са на батко му, ама така е то Wink
http://pressian.multiply.com/photos/album/9

Целувки Heart Eyes

# 214
Здраейте мами,

и аз изчезнах за известно врме въпреки че си ви чета редовно.

за гърнето да споделя- много назад - играе си с него , на моменти ми казва че иска да седне на него - слагам , седи 1 мин и това е - после става и започва да се разкарва по пишка насам натам Simple Smile

вече твърдо отогваряме с "да" когато нещо искаме и аз го питам иска ли го - много се радвам. иначе не говори особено много - всъщност нищо друго горе долу не казва - освен хилядите животни които знаем да правим и като види бебе - казва"бебе" Simple Smile

за работата - аз реших да се връщам ан работа към лятото или по скоро есента - когато алек направи две годинки, обаче така както нещо мис е струва че ми закъснява - да видим дали няма да опропастим плана........

дринка- другият път ме подсети да ти донеса пюретата - предният път като идвах забравих - а само да миседят тук няма смисъл - нес е притесявай - подсети ме.......

ние тази събота и неделя сме на сватба - пък аз пак толкова нашишкавях - че не знам какво ще облека -пак съм 65 кила, а лятото с разделното хранене ги бях свалила на 62 - и поне влизах тук и там , а сег а- ужас просто .та и аз като надинка започвам пак разделни манджички - направих си нещо като книжка с рецепти от форума ги взех и по тях ще готвя - някой ако иска - мога да му ги пратя в doc формат.

ами това е засега - не тренирам на тренажора  - все нещо става, абе глупости около мен. на всичкото отгоре съм нещо много нервна, та това ме плаши най много - и ме навежда на мисълта да не сме направили белята с моето мъж(предният път като забременях бях ей така много нервна). но засег има още време - ако до 5-6 дни не ми дойде - ето тогава почваме с тестове и прочие.......

хайде чао сега и целувки от нас

# 215
Здравейте мамета,
колкото повече растат децата толкова по-малко време за форума остава, поне при мен е така.

Да ви се оплача ..преди няколко седмици писах, че малката е с обриви които уж бяха от котка, след три седмично мазане с кремчета обрива отново пламана и отидохме на консултация с друг лекар и изненада..... атопичен дерматит сега се мажем с други кремчета и  има ефект дано да е постоянен/ Надинка вие с какво си лекувате "атопията"/. При нас друго  интересно няма , то са си стандартните неща ...расте ни първия кътник, гърне не ползваме..

Облаче, аз много се кефя на променените закони, защото за старите не намирах време да ги чета сега ми се налага да работя счетоводство и чета всичко без да гледам какво е било и каво е променено:)

Зорото ще чакаме резултата с теб:) Ако сте го искали дано да е станало Grinning Grinning

Дрина къде се загуби ,сподели отказа ли Пепино от спане в количката..... че и мен ме чака същото .. Cry Cry

Веск аз вече не броя по колко пъти се будим, взимам я при мен и започне ли да суче заспива и аз с нея и така  по ен на брой пъти.

За работата аз май ще се връщам на половин ден от март живот и здраве:)

За закуската ние сме все още на попара, от време на време филийка с кашкавал и филе, овесени ядки или каша, зависи от настроението на госпожицата

Ами това е засега желая Ви лек ден

# 216
Зори, след 5 дена те чакаме на отчет:)))

# 217
.... атопичен дерматит сега се мажем с други кремчета и  има ефект дано да е постоянен/ Надинка вие с какво си лекувате "атопията"/.
Аз съм много доволна от 2 кремчета - Нахткерцен балсам за атодермична кожа на д-р Таис и Атодерм П.О. Цинк на Биодерма - редувам ги, за да не свиква.
Зорка, чакаме резултатите  Heart Eyes май набързо ще се реши въпроса с отбиването - има-няма още 4 месеца...
Гея, стискаме паци за Преско - бързо да оздравява!
Танче, голяма работа е топлото  Grinning ха честито!

# 218
Здравейте, мамчета!!!

Добре дошли на мама Медунка и Влади  Hug, отбора непрекъснато се увеличава, а какво по-хубаво от това Joy

Малко съм закъсняла /отново  Mr. Green/, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СВЕТЛЕТАТА - МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ   bouquet

Танче, радвам се, че вече сте на топло  и smile3501 на майсторите. Дано вече никога да не преживеете това, което ви се случи  Praynig
Зори, ще чакаме новини  Peace Моля за рецептите, защото аз също съм привърженик на разделното хранене, но нещо не остава време сама да ги търся, та ако може да използвам твоите наготово ще съм много благодарна  Praynig

За спането - ние плачем нощем поне по 2-3 пъти, а понякога и много повече /вече не ги броя, а аз през деня съм свежа като кисела краставица Mr. Green/.
Ние си имаме конюктивит и Лъчо е в къщи. Бабите ще го гледат, но съм сигурна, че няма да се справят с капките в очите  Thinking, но се надявам някак да се справим.
На болничките бързо оздравяване   love001
Засега стига толкова, хайде приятен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 219
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дрина пак се загуби, Ер също, пък Бабка жабка сигурно отиде да се пече в Испания Thinking smile3534

Ааааа Танче в БГ съм си , ма не ме е стегнала капата не сам заминала.  Mr. Green
ЕР-ка е екстра , размотва се из нас. Laughing
Да изклюкаря аз.... Ади и Пепино също са ОК.  Blush
Ма къде зачезнаха всички мамки , я бързо на отчет кой къде, кога и т.н.  Joy
Айде лек ден на всички и цунки мунки по муцунки. Heart Eyes

# 220
Здравейте,

Танче- дай ми мейл, където да изпратя файла.
сега влязах отново във форума и видях че Надинка е направила това дето аз правих в word-a, тя го е направила с линкове - браво на нея Simple Smile

за сшпането - и ние много ревем, направо ми пийв соса. да не говорим че тъкмо се научихме през деня да не цокаме и той започна да се буди с гоелми ревове и да иска да цока. като го гледам как пръста му е все в устата - сигурно пак за зъб иде реч - ама всичко дето бяхме научили - отиде по дяволите.........

хайде стига за сега - чао и да се обадят веднага липсващите мами!!!!

# 221
Момичета при нас вали сняг на парцали newsm44

Всичко е бяло и е много красиво.И Жорето вече е наясно "що е то сняг и има ли той почва у нас" Mr. GreenИзлезнахме добре облечени в градината и той първоначално гледаше така- Shocked,но след 2-3 мин вече се забавляваше.Даже успя да падне и да си има мокро дупе Heart Eyes
По радиото и телевизията вървят събщения за закъснени и отмемени полети и влакове,за затворени магистрали,затворени училища....абе тия хора много бързо се изплашиха от 5см сняг Laughing
Миналата вечер с Жорето решихме да посрещен татито от работа(по-скоро мама го реши Wink) и тръгнахме пеш.А ходенето не е малко,поне 20 мин в едната посока.Първоначално Жорката си вървеше много бодро и смело,но по едно време започна да подава ръчички да го нося Heart EyesСтресна се и от трафика,понеже ние тръгнахме точно когато всички се прибират от работа и задръстванията вече се бяха заформили.Та мама го носи и на отиване и на връщане,защото не пожела да отиде в тати CrazyВзех си урока и вече на такива дълги разходки не тръгваме пеш.
За работата-на мен вече отдавна не ми пазят мястото ConfusedМоже и да е за хубаво,кой знае Peace
Веск,Жорето си спинка вечерта без проблеми.Покрай аварията с парното ни направи впечатление че той спи по-спокойно на студено(имам предвид на по-хладно ,около 15-16 градуса).Затова сега си спираме радиатора вечерта и всички се наспиваме чудесно.
tbekiarova,дано Лъчко по-бързо да оздравява и успех на бабите в борбата с капките  bouquet
Гери,ще стискаме палци с Жорето и вие бързичко да оздравявате fingerscrossed
Зори,ами ще чакаме да кажеш  Wink

# 222
Geri, ние атопията я лекувахме с какво ли не. И АДерма, и Адвантан, и Линола, и Нахткерцен. Ама нямаше ефект при нас. Вчера бяхме на хомеопат, тя ни предписа едно лекарство за пиене - сега сме на него. И мажем с Бочко (пак по предписание от тази докторка). Ще ти пиша, ако имаме подобрение (в което не се съмнявам)...

# 223
привет на всички. малките са от 3 дни на ясла и аз съм най-щастливия човек  Mr. Green по цял ден са там, просто адаптацията беше за минути  Laughing изобщо не стоях с тях в яслата, сами се справиха. лелките са много доволни от тях  Hug

# 224
ето малко да се посмеете, въпреки че снимката е правена с телефон и на тъмничко:
http://www.bgphoto.net/photos/7848/o633066997267157500.jpg

Джъмп, браво на малките принцеси, направо са геройчета. Мен много ме е страх от този момент и нещо май ще го отложа за септември, въпреки че съм подала молба за април.

Общи условия

Активация на акаунт