Губи си ума?

• 6 117
  • 69
  •   1
Отговори
# 30
Утре ще отида и ще ги проверя, няколко вида са, не е едно. Ще ги напиша задължително, да си имат едно на ум хората. Едното е нещо за подхранване, като кутия на адаптирано мляко, синя, пише протеин на него. Другите не им знам имената, утре ще проверя. Много е гадно, всички сме изплашени, съпруга и от понеделник не може да ходи на работа, няма кой да я погледне, тръгваше по улиците. Сега слава Богу е добре, започва да разсъждава, гадно и е, срам я е, но е човешко. Никой не иска да изпада в това положение.

# 31
Моята баба след операция на тазобедрена става стана така изведнъж с акъла. Отключи деменция…. Ходи се на психиатър.

# 32
Отключила е психоза, това са психотични епизоди. Вероятно е от лекарствата или силен стрес. Казвате цироза - алкохоличка ли е?

# 33
Днес детето е с висока температура и не съм отишла, чухме се по телефона звучи добре. Съпругът и пак и дава лекарствата...., какво да кажа.. нямам думи. Не е алкохоличка, не пие, не пуши. Само обича да си похапва сладко. През 2018г претърпя тежка катастрофа, оперираха я- махнаха и далака. Силен стрес възможно е, тя има болен син за когото се грижи, постоянно живее в стрес. Не сме се замисляли за това.

# 34
Да не е с чернодробен енцефалит? Понеже споменахте цироза.
Дано да не е и да се оправи жената.

# 35
Вероятно е отключила тези психотични епизоди от стреса, в комбинация с лекарствата. Трябва да я наблюдавате и аз бих я завела на психиатър, защото щом веднъж се е случило, значи е склонна и ще се случи пак. Трябва да се прецени дали не трябва лечение.
Леля ми е психиатър и пиша тези неща, след консултация с нея.

# 36
За толкова време не се разбра кои са тези лекарства. Как пък никой не знае и как пие нещо, което не е прочела какво точно е. Странно ми е. Мъжът и не знае ли кои са тези лекарства,  лекарят - нали е говорено с двамата, не е ли питано да има яснота?

# 37
  • UK
Сепсис?

# 38
Здравейте, преди малко снимах лекарството прикачвам снимка защото немога да го разчета другото, след 
Във понеделник ще я заведем направо в болница, този лекар отрича каквото и да е, ще търсим друг. Работата е там, че немога да си оставя детето и да хукна, няма кой да го гледа, а тя има син- алкохолик изобщо не се интересува и се дразня. Никой не се интересува, а натоварват нас...

# 39
Единственото, което прочетох за което можете да се хванете е че засилва действието на диазепам.
Виж дали и дават диазепам и в какви дози. За мен там е ключа.

# 40
Почти на 100% блъскат диазепам по болниците.

# 41
Аз съм пила Диазепам като дете за епилепсия и няма странични ефекти. Диазепамът подтиска мозъчната активност като разрежда по този начин епилептичните пристъпи,.но човек си у адекватен, обучаем и т.н.

# 42
Няма странични ефекти? Те си го пишат сами в листовката, пък нямало. Психози, тремори, агресия, изпускане на урина и т.н Плюс че изрично пише да не се приема от хора с цироза и чернодробни увреждания, а жената има! Естествено, не мога да бъда сигурна, но колкото възрастни хора познавам, лежали в болница, са тъпкани с диазепам.

"Не приемайте Диазепам Актавис ако:
имате алергия (свръхчувствителност) към активното вещество, други бензодиазепини или към някое от помощните вещества в състава на Диазепам Актавис;
страдате от цироза или имате тежко увреждане на черния дроб;"

# 43
Не пиши глупости. Диазепама води до халюцинации. Може човек спокойно да врътне от него.

# 44
Пиша да ви споделя, колко съм изнервена от неадекватното поведение на "лекарите". Извикахме ги в нас да направят преглед, те ни заявиха да я "отпишем". Нито предложиха да я заведат в болница, нито я прегледаха като хората, едно кръвно измериха. Сега ще ви напиша всички лекарства, които приемаше за да си имате едно на ум, ако ги срещнете:
Fresubin Protein Powder
Spironolacton-Tchaikapharma
Пропранолол Актавис
Нолпаза
Carsil Max
 Пазете се от тези лекарства, неможем да разберем, кое не и подейства както трябва, "лекарите" също не ни оказват съдействие. Започвам да се замислям за лекарска грешка, няма как по друг начин да си обясня поведението им. Дори не се опитаха да помогнат....

Общи условия

Активация на акаунт