Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 728
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Някоя от вас използвала ли е слънцезащитата на Бочко и доволни ли сте?

Аз съм ползвала за децата като бебенца. Доволна съм 🤩

# 166
И аз си купих блестящият лосион на Балеа. Мазнах малко снощи много е хубав. Съвсем лек блясък има като от хайлайтър. На дневна светлина не знам как ще е. В кутийката или аз съм се объркала нещо, но пишеше крем за крака и реших да не взимам. Ще се почудя още малко искам ли го. Спрей не открих, но и него ще купя като го видя наличен.
Търсих и този лосион ,но нямаше и в приложението ми показва, че няма никъде налични в Пловдив. Да не би да е спрян?

# 167
Отзиви за този серум: Ревитализиращ серамиден серум за лице VB (https://dm-drogeriemarkt.bg/it-s-skin-revitalizirasht-seramiden- … 809663574895.html) ? За каква кожа е подходящ?

# 168
  • София
И аз си купих днес блестящия лосион на Балеа, оглеждах се за крема, но нямаше нито един. Наистина много ситни частици има и дискретен, ненатрапчив аромат. Доволна съм.
Кой точно или на коя страница е коментиран?

# 169
  • Deutschland
От тази серия :

# 170
  • София
Благодаря, може да пробвам спрея,тъй като нямам такъв продукт в спрей форма.

# 171
  • Пловдив
Здравейте!Може ли мнение за този крем

# 172
Нямам този крем, но пептидите са нещо много хубаво. Имам два други крема, не са дрогерийни (всъщност единият е корейски и вече го има в Лили), но виждам хубавия ефект от употребата им.

# 173
Нямам този крем, но пептидите са нещо много хубаво. Имам два други крема, не са дрогерийни (всъщност единият е корейски и вече го има в Лили), но виждам хубавия ефект от употребата им.

Кой е корейския?

# 174
# 175
Някой да препоръча дрогериен глос дюп на Fenty глоса? (За предпочитане от Лили / дм)

# 176
Някой да препоръча дрогериен глос дюп на Fenty глоса? (За предпочитане от Лили / дм)
Maybelline Lifter Gloss
Revlon Super Lustrous The Lip Gloss
Скрит текст:

# 177
Maybelline Lifter Gloss
Revlon Super Lustrous The Lip Gloss
Скрит текст:

Много брагодаря ❤

# 178
Здравейте!Може ли мнение за този крем

На мен не ми хареса

# 179
  • Стара Загора
На мен ми харесва горепосочения крем, но за зимата, когато кожата ми е по-суха. Попива и хидратира отлично. Сега за лятото обаче - абсурд, плътен е, и омазнява допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт