Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 703
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
От скоро си свалям  грима с него иначе за тяло го ползвах допадаше ми.че много бързо попиваше ...

# 151
Изобщо не съм доволна от това олио за коса:

Косатта ми стои мазна, сякаш с мас съм я намазала. Наекектризира ми косата и хвърчи на всички страни и по лицето ми.
Точно това не съм пробвала, но другите олиа за коса на марките на ДМ и на мен ми омязняват косата, все едно не си мия косата.

# 152

Мнения ?!🌸

# 153
От 5 години ползвам показното олио за коса и нямам подобни оплаквания. Препоръчала съм го на един куп приятелки със сухи, буйни и хвърчащи коси.
Моята е суха и чуплива. То я оформя и подрежда като премахва ефекта 'каска'. Слагам 1-2 помпички като преди да нанеса на косата, го разтривам между ръцете си.
Бих ви посъветвала да пробвате с по-малко количество.

# 154
И аз го харесвам.Тънка, но гъста права коса.

# 155
Някоя от вас използвала ли е слънцезащитата на Бочко и доволни ли сте?

# 156
Имам това, но още не е ползвано.

# 157
Използвала съм слънцезащитата на Бочко и Здраве и двете са добри ,но за лице са мазни.
За тяло са супер.

# 158
  • София
Доволна съм от новия слънцезащитен флуид на Лореал - Revitalift clinical. Формулата е лека и попива бързо, става за всеки тип кожа.
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fshop.lillydrog … CFQAAAAAdAAAAABAY

# 159
Кои са любимите ви хидратиращи шампоан и маска за коса? А протеинови също?

# 160
Кристал, това от снимката не е слънцезащитен. Вероятно снимката си объркала.

# 161
  • Сливен
мацки търся си серум матиращ,който да слагам под слънцезащитния на Нивеа мат.Годините ми са 46,смесена кожа.

# 162
Кои са любимите ви хидратиращи шампоан и маска за коса? А протеинови също?

Протеинови любими са ми chi, но не са от бюджетните, а от златна рибка. Обаче са много добри!

# 163
Амбър, за хидратираща маска - тази.

# 164
  • Deutschland
И аз си купих днес блестящия лосион на Балеа, оглеждах се за крема, но нямаше нито един. Наистина много ситни частици има и дискретен, ненатрапчив аромат. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт