Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 606
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Изобщо не съм доволна от това олио за коса:

Косатта ми стои мазна, сякаш с мас съм я намазала. Наекектризира ми косата и хвърчи на всички страни и по лицето ми.

# 136
В dm вече има слънцезащитата на Beauty of Joseon.

# 137
Може ли да ми препоръчате сух шампоан,от който сте доволни?

# 138
Аз от тези на Балеа от ДМ.

# 139
И аз също. Напоследък основно този ползвам:

# 140
Батист !
Втори избор , на лидел с череша, но за съжаление не го намирам.

# 141
На Лидл с черешата и показания на Балеа еднакво ми допадат, Балеа ми идва малко по-парфюмиран от двата. Или това, или неговият аромат ми прави на мен по-силно впечатление та го усещам повече.
Наскоро повлякох от Лили един от тяхната марка Велнеа, за обем пише на него. Като че ли ми харесва и малко повече от горните два даже. И още по-слабо усещам аромата му, което за мен е предимство.
Цените и на трите са почти еднакви, мисля. За мен са еднакво добри, бих ползвала всеки от тях според каквото ми е по-близо да купя.
Батист май само един вид съм пробвала, белееше повече в косата а моята не е права и е малко по-сложно да го изчеткам/разреша да не личи. Иначе и той беше хубав.

# 142
  • Ланкър, планините Овнерог
Скрит текст:
Можете ли да ми препоръчате хубаво хидрофилно олио за двустъпково почистване на лице?
Аз случайно на два пъти си взимам олиото на Нивеа,за което бях чела, че е спряно. От Софармаси. Трябва да ида пак, за да видя дали още има, че онзи ден отворих последното. Това
Скрит текст:
Това на Нивеа и аз го харесвам. Малко по-трудно го изплаквам от балейското, но все пак е сравнително лесно (затова държа да е хидрофилно). Но наистина съм с впечатление, че го бяха спрели. Освен пак да са го пуснали Thinking
Само в една аптека го намирам, вчера пак си взех от там. В София, Софармаси при 3-та Градска. Няма и 5лв е. Повече ми харесва от това на Балеа (него го изхвърлих заради миризмата)

# 143
Много ми харесваше това олио на Нивеа, изхабила съм доста опаковки. Аз предпочитах лилавото с гроздови семки, но и синьото не беше лошо.

Много жалко, че го спряха.
Преди време някоя съфорумка също беше писала, че го е видяла в Софармаси, предполагам са някакви останали бройки, в нашата аптека го няма повече от година.

# 144
  • Deutschland
И аз ползвах лилавото, но да, няма ги. Много бързо ги спряха, поне тук.

# 145
  • София
Много се дразня като спират хубави продукти. Разбирам да изкарат нов продукт, подобен, но те нямат хидрофилно олио.

# 146
Аз издирвам това
Но го няма никъде и от дм също незнаят защо ...

# 147
Аз издирвам това
Но го няма никъде и от дм също незнаят защо ...
Аз точно изхабявам едно, но го ползвам за тяло, нещо не ми харесва, никаква хидратация не усещам. За маслено измиване може да е хубаво.

# 148
Това го купих по препоръка от темата, но то не е хидрофилно.
Много трудно се отмива, веднъж го пробвах и до там.

# 149
  • София
Аз за нищо не успях да го харесам. Май изхвърлих повече от половината.

Общи условия

Активация на акаунт