Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 613
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Deutschland
Аз харесвам моной и писах. Имаше ги и миналата година, да.

# 121
  • София
Можете ли да ми препоръчате хубаво хидрофилно олио за двустъпково почистване на лице?
Балма на Banila co Clean it zero. Икономичен, чудесен, топ продукт за мен.
Олиото на Балеа не ми харесва, това на Алверде също.

# 122
Аз миналата година така и не го купих този спрей с лъскави частици. Тази ще си взема, че предният им ми свърши вече.Мисля тая година и трите неща да купя стига да ги намеря в магазина им де 😆

# 123
  • Ланкър, планините Овнерог
Можете ли да ми препоръчате хубаво хидрофилно олио за двустъпково почистване на лице?
Аз случайно на два пъти си взимам олиото на Нивеа,за което бях чела, че е спряно. От Софармаси. Трябва да ида пак, за да видя дали още има, че онзи ден отворих последното. Това

# 124
хубави полски хидрофилни има в майкъп
купувала съм на биеленда (харесвам продуктите на бранда) и друго, но вече не помня марката

# 125
Балма на Banila co Clean it zero. Икономичен, чудесен, топ продукт за мен.
Олиото на Балеа не ми харесва, това на Алверде също.
+1 за Clean it zero 😉 Чудесно е!

# 126
в нотино този в момента е на най-адекватна цена и с бд
https://www.notino.bg/banila-co/clean-it-zero-original-balsam-za … makhvane-na-grim/
препоръчвате специално някоя разновидност или общо почистващите на марката?

# 127
  • София
Аз случайно на два пъти си взимам олиото на Нивеа,за което бях чела, че е спряно. От Софармаси. Трябва да ида пак, за да видя дали още има, че онзи ден отворих последното. Това
Скрит текст:
Това на Нивеа и аз го харесвам. Малко по-трудно го изплаквам от балейското, но все пак е сравнително лесно (затова държа да е хидрофилно). Но наистина съм с впечатление, че го бяха спрели. Освен пак да са го пуснали Thinking

# 128
  • София
Розовото си взимам, Бубе, ползвала съм всички и пак него купувам.
От ДМ с код за нов акаунт идва чудесна цена, ако не поръчвам от чуждите сайтове.

# 129
Копакабана и аз много го харесвам. Страхотен аромат, деликатен блъсък и прилична хидратация. Най-вече трайността на аромата обаче харесвам. Миналия ден загледах този новия, но тъй като не желая да отварям и душа в магазина (все пак срока за годност започва да тече при отваряне), не го взех. Някой би ли описал как мирише, сладникав ли е като другия и много ли се различават?
Тазгодишната серия според мен е с по-неутрален аромат, Копакабана за мен миришеше на плажно масло, новата мирише на “крем” и има сладникава нотка от моноя, приятен е ароматът, но стои близо до кожата.

# 130
в нотино този в момента е на най-адекватна цена и с бд
https://www.notino.bg/banila-co/clean-it-zero-original-balsam-za … makhvane-na-grim/
препоръчвате специално някоя разновидност или общо почистващите на марката?
Аз само розовото съм използвала, вчера точно поръчах от ДМ с отстъпка за РД и цената стана супер, иначе първия път го взех от нотино за 30 лева, но преди повече от година, а цените на всичко се повишиха..

# 131
Благодаря за препоръките на всички!
Ще взема Banila co Clean it zero.

# 132
Може ли да препоръчате шампоан против пърхут (сух)?

# 133
Момичета, купих тази мини спирала, но имам проблем с нея. Не се развърта капачката, пробвах да я издърпам и се случи това. Аз ли нещо не разбирам?

Скрит текст:

# 134
Може ли мнения????

Общи условия

Активация на акаунт