Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 336
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Toзи блестящ спрей La Rive мирише ужасно, поне за мен, затова го смених с другия, с аромат на Моной.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 12:43 от Rimmona

# 241

Минах през dm , за някои неща.
От всички съм пробвала:
1. крема на Билка, който въпреки , че съм с мазна кожа. не утежнява
2. Любимата ми мицеларна вода. Имам пълна бутилка на Neutrogena , но не върши никаква работа
3. Сухият шампоан , само сменям видовете
Любопитна съм за плекс серията , изписало се е доста за нея преди, аз имах само серума, който не свърши нищо при мен, та ще видим .
От всички неща не съм пробвала плекс балсама,блестящия спрей, почистващата пяна и тези серуми в сета.

# 242
Йорис, може ли да споделиш мнение за измивната пяна като я пробваш? Simple Smile

# 243
Йорис, може ли да споделиш мнение за измивната пяна като я пробваш? Simple Smile
Да, разбира се. Тези дни ще дойде и нейният ред и ще дам мнение Blush

# 244
Здравейте! Някой може ли да сподели марка ексфолиант за преди епилация, имам ужасни подкожни косми по краката💆‍♀️

# 245
Може ли са препоръчате антицелулитен гел/крем?

# 246
  • Light of Zartha
Аз използвам на кройтерхоф антицелулитния от две седмици някъде. Виждам резултат. В началото ми пареше доста, сега не го усещам чак така.

# 247
Аз взех серума но мн ми пареше и го подарих сега правя масаж с антицелулитното олио на алверде...резултат не виждам ..но аз съм много предразположена към образуване на целулит въпреки че съм слаба ..

# 248
  • Deutschland
С Bio oil пробвала ли си, Like?

# 249
  • Light of Zartha
А каква е разликата между серума и гела на кройтерхоф? И с какво нанасяте?

# 250
ThankYou, аз имам скрабове на Nature of Agiva. Но понеже и аз се епилирам постоянно и имам подкожни косми, реших да си правя домашна смес от 3-4 супени лъжици утайка от кафе и 2 супени лъжици зехтин. 7-8 лева не ми се дават за скраб, който ще свърши след 4-5 ползвания. Аз се епилирам всяка седмица с епилатор и преди това се ексфолирам с тази смес. От време на време слагам прахче за канала, за да не се запуши. Но го предпочитам 100 пъти пред този на Агива.

Имам олиото на Алверде за целулит както и крема на Кройтерхов. Правя масажа с вендуза, има резултат и при двата, но този на Кройтерхоф всеки път ми запалва бедрата буквално. Не става по-малко парещо с всеки следващ път.

# 251
Здравейте, извинявам се предварително,ако вече сте обсъждали това, но с търсачката не открих нищо. Лили в Мол Пловдив да не би да е закрит или са го преместили на друг етаж? Вчера ми трябваше, но там, където беше разположен преди беше закрито с някакви плакати и явно ще отваря друг обект...

# 252
Влизам при вас, за да похваля една маска за лице, от която кожата ми стана страхотна, сочна и сияйна. Напоследък ползвам корейски маски, но тази най-много ми допадна и утре ще търча и за серума.
Ето я и нея :

# 253

С тази четка масажирам след антицелулитното олио на алверде ..
Кройтеркопф са пуснали и антицелулитен крем който не загрява няма го обаче все още в магазинната мрежа ...

# 254
Влизам при вас, за да похваля една маска за лице, от която кожата ми стана страхотна, сочна и сияйна. Напоследък ползвам корейски маски, но тази най-много ми допадна и утре ще търча и за серума.
Ето я и нея :

Серумът от тази серия е просто чудесен, хидратира много добре кожата и я прави сияйна. Ползвам и кремът в комбинация също. Мисля да пробвам и слънцезащитата. Ако някой има мнение за нея, моля да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт