Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 478
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Deutschland
Забравих да напиша, че снощи обиколих няколко ДМ в града, в съседния още няколко и никъде нямаше нито един дезодорант на Балеа, от нито един вид. Нямаше и водните им спрейове, така подходящи за безумните жеги. Хубаво, сменят опаковки, ама баш сега ли?

# 571
И олиото за махане на грим го няма, а ми беше любимо.

# 572
  • София
Много са им празни щандовете с техните марки в момента. Питах кога очакват зареждане – не знаели.

# 573
И олиото за махане на грим го няма, а ми беше любимо.
Няма да го има повече. Дали е сменят формула, или ще въведат нов продукт все още не е ясно.

# 574
Е, хубава работа! 😢
Евтино и хубаво... сега ще трябва да давам по 30-40лв за олио.. ужас 😳😂

# 575
  • София
Мда. За друго хидрофилно на подобна цена май не се сещам Thinking

# 576
Забравих да напиша, че снощи обиколих няколко ДМ в града, в съседния още няколко и никъде нямаше нито един дезодорант на Балеа, от нито един вид. Нямаше и водните им спрейове, така подходящи за безумните жеги. Хубаво, сменят опаковки, ама баш сега ли?
Аз взех от водните спрейовена Isana, също са добри.

# 577
  • Варна
Ще правя и аз май запитване до дм за пяната на Балеа мед. Утре пак ще се разходя до ДМ да проверя.

# 578
И в нашия град нямаше нито една пяна на Balea. Не съм питала кога ще има зареждане, защото едва ли знаят.

# 579
  • Deutschland
Аз взех от водните спрейовена Isana, също са добри.

Благодаря. Ще видя в сайта им какви видове има 😊

# 580
Аз отдавна не намирам пяната и последно си взех розовия крема за почистване на лице на Балеа.

# 581
  • Deutschland
Пяни има тук, едната с новото лого. Ако става въпрос за същите.

https://

# 582
Да, за същите става въпрос. Аз съм доволна от бялата, сега привършвам една синя с алое. Явно ще чакаме новите опаковки.

# 583
Това пяна за миене на лице ли е? Изпуснала съм ги нещо, ама то и ги няма по магазините 😀. Обожавам тази пяна с био лайм и био ябълка на Алверде, и нея ли я няма вече?!?
Олиото за премахване на грим на Балеа е ужасно според мен. Вземете слънчогледово олио и се мийте с него - същото е. Не е шега, в състава слънчогледовото преобладава, та пробвайте (Helianthus Annuus Hybrid Oil си е слънчогледово олио). Състава ето тук, то е на първо място и има малко стабилизатори.  Аргановото масло е на последно място - колкото да се каже:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-pochistvashto-maslo-p4066447110371.html

То ми беше първото олио за премахване на грим. После ми подариха от онези по 40+лв и… еми… видях разликата. Нищо общо няма.
Хвалят като добро бюджетно маслото за сваляне на грим на The Body Shop с лайка, но не е по темата тук вече.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 07:35 от HappyRSmile

# 584
  • София
Слънчогледовото олио хидрофилно ли е? Защото балейското е хидрофилно и търся точно хидрофилно, но просто някакво олио за премахване на грим - такива има немалко.

Общи условия

Активация на акаунт