Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Вземете си някакво хубаво олио. Икономични са с 200 мл карам повече от 8 месеца.
И да не е спам днес бях в ДМ. Пак никакви наличности- няма я бялата пяна, да не кажа, че нямаше никаква пяна за измиване на лице замених я с ВЗК на Лили.
 Няма ми любимия душ гел Лимон и масло. Ниацинамида им пак изчезна и той.
Взех си Део спрейче, течен сапун, паста за зъби и боди лосион и мицеларна вода за кучетата, аз не ползвам, чистя им гънките на носовете с нея 😄

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 23:40 от Daisy_D

# 586
HappyRSmile, за лице са.

Има я пяната на Алверде засега, също е хубава. Аз ползвам крема за лице от същата серия и съм много доволна.

# 587
Ще ми препоръчате ли бюджетна пудра за мазна кожа? Много лъсвам сега в жегите, четох много добри отзиви за фондьотен на Лумен. Смятам да го взема, но търся и подходяща пудра. Имам няколко под ръка на Есънс, но пак лъсвам. За сватба ме гримираха с Радиант, но нямат магазин в моя град и няма как да тествам пудра.

# 588
# 589
  • Light of Zartha
Аз си взех на essence all matt, май.така беше и днес бях доволна. Аз съм с много мазна кожа и работя навън в жегите, но не беше толкова зле положението с нея. Иначе с други съм като намазана с олио след час престой.

# 590
Аз си взех на essence all matt, май.така беше и днес бях доволна. Аз съм с много мазна кожа и работя навън в жегите, но не беше толкова зле положението с нея. Иначе с други съм като намазана с олио след час престой.
А под нея какво слагаш?

# 591
На Wibo бялата хидратираща за очи. Нанасям я по цялото лице и ми действа супер. Редувам с една на био марка на Зоя.
Но нанасям след флуид с фактор, ФДТ, като финиш :

# 592
# 593
Ето моя шопинг от днес:
Скрит текст:

1. Околоочният крем Balea с уреа - love hate relationship имам с него. Grinning Все се връщам към този околоочен, въпреки че разнообразявам и с други. Като състав ми харесва, защото търся единствено хидратация. Тези дни в търсене на околоочен крем лошо ми стана да чета колко много дори скъпи околоочни съдържат алкохол на 2-ро място в състава. Та се върнах на уреята.

2. Мъжки дезодорант на Balea без алуминий  - купувам втора опаковка вече. Ароматът за мен не е мъжки, затова си го ползвам без проблем. Мирише на нещо чисто и кокосово, доближава се до Dove Clean Comfort, който също е унисекс аромат според мен. Най-вече го купувам, защото е с изчистен състав. Не е траен 24 часа, както пише на опаковката. Трае около 8 часа, аз го ползвам заедно с кристален дезодорант.

3.Лосионче за тяло с кокос - супер е за лятото и комбиниране с кокосови парфюми. Бързо попива и е много приятен, мисля че и преди съм си го купувала.

4. Шимър спрея с моной - харесва ми, лек е и блестящите частици се забелязват. Ароматът е ненатрапчив в сравнение с Tropical Vibes, който привършвам.

5. Крем за тяло с невен, който се оказа, че не е точно крем. Мислех, че има текстура на лосион, но се оказа като вазелин. Ще го ползвам за допълнителна хидратация на краката, също е перфектен и за устни. Мирише много приятно.

# 594
Ще ми препоръчате ли бюджетна пудра за мазна кожа? Много лъсвам сега в жегите, четох много добри отзиви за фондьотен на Лумен. Смятам да го взема, но търся и подходяща пудра. Имам няколко под ръка на Есънс, но пак лъсвам. За сватба ме гримираха с Радиант, но нямат магазин в моя град и няма как да тествам пудра.
Не знам кой фдт на Лумене имаш предвид, но тези двата не стават за мазна кожа в жегите
https://cdncloudcart.com/9834/products/images/1300/vegan-dalgotr … 00.png?1650264453
https://cdncloudcart.com/9834/products/images/891/vegan-fluid-fo … 00.png?1649946524
И това също
https://shop.lillydrogerie.bg/media/catalog/product/cache/1d6123 … 6412600834932.jpg
Иначе против лъсване такава пудра и въобще - от белите пудри
https://shop.lillydrogerie.bg/essence-pudra-kompaktna-fiksirascha-all-about-matt
https://shop.lillydrogerie.bg/nyx-professional-make-up-high-defi … cent-32-gr-502474

# 595
  • София
Не е точно за тази тема, но препоръчвам на Сефора. На намаление и тя е колкото показаната на NYX- около 20лв. Много фино смляна е, има богат избор на цветове и според мен няма нищо общо (в хубавия смисъл) с Мейбълинската.

# 596
  • Стара Загора

Radiant нямаше ли в Магазин за човека? Преди продаваха и в Ивис.

Иначе на Севънтийн съм чела, че фдт за мазна кожа е добър. Мисля че имаха и пудра.

# 597
  • Light of Zartha
Под нея слагам сс на лумен.

# 598
Не е точно за тази тема, но препоръчвам на Сефора. На намаление и тя е колкото показаната на NYX- около 20лв. Много фино смляна е, има богат избор на цветове и според мен няма нищо общо (в хубавия смисъл) с Мейбълинската.

+1
Пудрата на Сефора наистина е страхотна, само с нея лицето ми стои матово часове наред.

# 599
Здравейте! Доволни ли сте от слънцезащитните във вид спрей на Балеа? И от кой вид сте доволни? До сега ползвам все от млеката оранжевата опаковка,но сега мисля спрей да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт