Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 156
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
За измивен гел за лице, мога да препоръчам Билка с краставицата. Купувам за проба все някакви други, но си се връщам към Билка от години. Ама пустото ми любопитство да пробва нещо ново 😁

# 436
4Kleopatra94 ако се мажеш с автобронзант пак ще изгориш, защото той няма фотозащита. Купи си фотозащита, за по-тъмни кожи като твоята може да вземеш 20-25 фактор, препоръчаните PizBuin са мн хубави наистина, само нз доколко се вписват в бюджета ти[video][/video]

# 437
Билка краставица имат и пяна вече ..

# 438
  • София
Много съм доволна от тази маска за лице на Миша:

От същата серия с пчелен мед също е много хубава.
Една опаковка стига за две ползвания на лице и шия. Ако по-пестеливо се нанася, стига за 3 нанасяния. Трябва да си купя още, защото маските са страхотни!

# 439
Билка краставица имат и пяна вече ..
Да. Пробвах я и на мен изключително много ми харесва. Ползвам я сутрин и в толкова мека като измивно действие. И този свеж аромат... ммм 😍

# 440
  • In The Middle Of Nowhere
Последните 2-3 години в ДМ пускаха летни серии на trend it up с такъв прахообразен хайлайтър с помпичка, но все го изпускам.. Тази година май още няма такава серия. Мисълта ми ако видите да пишете в темата, та дано да уцеля да съм навреме преди да е разграбено

# 441
  • БГ
Здравейте, ще ми препоръчате ли дрогерийна марка маска за коса, подхранваща, че това слънце и солена вода не се отразяват много добре на косата ми Simple Smile Благодаря.

# 442
Здравейте, препоръчайте ми хубава слънцезащита за тяло,  с по-тъмна кожа съм чудя се кой фактор да избера, хем искам хубав шоколадов тен , хем не искам да изгоря чудя се слънцезащита или автобронзат , не съм много наясно, ще се радвам да чуя мнението ви
Моля за по бюджетни предложения да не е нещо фрапиращо 😁
Също така ми трябва и измивен гел за лице и крем за чувствителна кожа
Според мен изборът на фактор зависи от това дали изгаряш лесно и кога се излагаш на слънце, не толкова от цвета на кожата. Ако имаш навика да седиш по цял ден на плажа по-добре си вземи висок фактор. Аз лично използвам 30 фактор за първите дни и след това 20-ти, но избягвам обедното слънце. Лицето задължително с 50-ти.
За марка не мога да препоръчам, защото обикновено купувам комплекти на промо слънцезащитата за деца и възрастни от аптеката и не са за темата.

# 443
Момичета, доставката до техен магазин  при онлайн поръчка от сайта на ДМ, безплатна ли е?

# 444
  • София
Момичета, доставката до техен магазин  при онлайн поръчка от сайта на ДМ, безплатна ли е?
Да.

# 445
Тази маска за коса на Syoss е много хубава. Аз имам тънка коса и слагам по малко, така че е и икономична. https://www.notino.bg/syoss/repair-boost-dlboko-podsilvassha-mas … -ksane-na-kosata/

# 446
  • Deutschland
Почистващото олио на Балеа все пак ми влезе в употреба днес, добре че не съм го хвърлила. 6 годишната се омазала цялата с някакво червено червило на Дъглас, неизтриваемо. Очи, лице, устни, всичко беше мазало. Олиото разтвори всичко на мига, после я накарах да се измие и с гел. Не знам вредно ли е за деца , не е ли, но успя да премахне всичко.

# 447
Аз го ползвам да си мия четките за грим и бюти блендерите.

# 448
Да, дори ми даде някакви прилични отстъпки днес на общата сума. Имайте предвид, че трябва да платите поръчката, не може да се плати в магазина при получаване.

# 449
Напоследък наблюдавам много неадекватни служители в дрогериите. Те грам си нямат представа от гримове, а камо ли да успеят да ти продадат нещо. Ако започнеш да пробваш някакъв фон дьо тен, седят и те зяпат неразбиращо все едно си извънземно и някакъв луд човек. Поисках да ми дадат отливка 2 помпички в едно контейнерче за да го пробвам сутрин или когато се прибера и сваля текущия си грим, т.е да го пробвам, когато съм без грим. Капна ми една капчица в кутийката и това беше. До момента имам поне 5-6 фон дьо тена, които така ми стоят в къщи, защото или цвета не съм си улучила или формулата им не се сработва с моята кожа. Е ми писна ми да си давам парите напразно. Тестерите им специално на Ревлон са от 2рата световна война, засъхнали и стари, не стига това, ами ти дават 1 капччица и после те гледат все едно си им изял обяда.

Общи условия

Активация на акаунт