Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 73 151
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Никой не питам, сама си сипвам от тестера.

# 451
Здравейте, ще ми препоръчате ли дрогерийна марка маска за коса, подхранваща, че това слънце и солена вода не се отразяват много добре на косата ми Simple Smile Благодаря.

Доори имат много хубави продукти. От години ги използвам.

# 452

Това ако го направя ще ме арестуват сигурно, при нас са като хрътки, стоят и те гледат, чак неудобно да ти стане да погледнеш, а камо ли да пробваш нещо.

# 453
Тестерите не са ли точно за пробване?! Защо трябва да искаш позволение, за да го пробваш?

Има хубави намаления на дезодоранти на Дав в Нотино. От няколко месеца чакам намаление в Кауфланд, защото цената им е най-изгодна, но все не пускат.

# 454
Аз точно затова пиша, защото се получава парадокс, уж за пробване, но те гледат с надежда да се почустваш виновен. Особенно фон дьо тен, няма как да пробваш на лицето, ако имаш грим, а се гримирам всеки ден за работа и в обедната почива отскачам до близката дрогерия.
Имам позната работи в друга дрогерия и ми разказва имали една клиентка 30 мин стояла да пробва различни нюанси на лицето си, пък излизала отвънка да се гледа на дневна светлина, търкала, слага друг цвят, т.е избирала цвят както се избира правилно. Парадокса е, че веднага си направил впечатление и те обсъждат и разправят дълго време. Махленска история, сигурно в големите градове е по-различно, но в наше село е така.

# 455

Това ако го направя ще ме арестуват сигурно, при нас са като хрътки, стоят и те гледат, чак неудобно да ти стане да погледнеш, а камо ли да пробваш нещо.
Признавам, че отдавна не ми се е налагало да го правя. Първо тествам на ръката и ако ми хареса, отсипвам си. Но просто отдавна никой дрогериен фдт не ме е грабвал.

# 456
  • София
В Лили в Люлин 4 има служителка, щом влезне клиент тръгва след него като пъдарин.
А в МЕГА МОЛ-а, управителката на филиала на ДМ, когато няма много клиенти, ако влезе клиент, отива до него, уж да подрежда продуктите.
Тези неща правят впечатление. Sad

# 457
Хелия, пробвай Ревлон Колор стей. Пробвах за смесена и мазна кожа, страхотна формула 1:1 с Ести Лаудър. Естито си го пазя за специални поводи, а за ежедневен работен грим исках да си взема на Ревлон, но с цветовете е много трудно да ти пасне нещо. Повечето ми направи впечатление, че са с розов подтон, а искам среден вариант за неутрален подтон, трудна работа.

# 458
  • Ланкър, планините Овнерог
Ъъъ, и аз бях взела Ревлон заради "приликата"с Ести, но не бих казала, че имат много общо. Изхабих го, де, но пак си взех Ести.
Мен ме е гнус от тестерите по дрогериите и дори не ми хрумва да си отсипвам. Ако на ръката бива, рискувам.

# 459
В тези дрогерии осветлението може да откаже всекиго да си избира цвят, за каквото и да било. А за ФДТ или коректор пък е съвсем ужас... Рядко слагам ФДТ и като се наложи да избирам не е просто да подновявам стар а избирам наново. И ми се изправя косата всеки път.

# 460
Безплатна доставка в приложението на ДМ до 19.07. #FYI

# 461
Ъъъ, и аз бях взела Ревлон заради "приликата"с Ести, но не бих казала, че имат много общо. Изхабих го, де, но пак си взех Ести.
Мен ме е гнус от тестерите по дрогериите и дори не ми хрумва да си отсипвам. Ако на ръката бива, рискувам.
Аз пък не пипвам нищо освен фдт, а като видя тийнки как се мажат от-до пред стелажите….е това вече и мен ме потриса.

# 462
Има хубави намаления на дезодоранти на Дав в Нотино. От няколко месеца чакам намаление в Кауфланд, защото цената им е най-изгодна, но все не пускат.
Вчера си взех от Фантастико за 4 и нещо. Проверете.

# 463
Такава им е политиката. Може да им удържат от заплатите при липси, затова да ходят след всички.
Но какво да очакваме от дрогерийни магазини …
Аз като ходя до МАК, дори за червило, ми слагат какви ли не тестерчета в торбичката, много съм доволна от обслужването.

# 464
  • Ланкър, планините Овнерог
.....
Аз като ходя до МАК, дори за червило, ми слагат какви ли не тестерчета в торбичката, много съм доволна от обслужването.
Тези магазини са "друга бира". И аз си исках отливка за Ести първия път (там не мога да рискувам, не съм толкоз богата), но шишетата им с отливки не са на стелажа и всеки да маже.

Общи условия

Активация на акаунт