Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 421
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Някакви хидратиращи спрейове или серуми, които да не омазняват.

# 646
  • Варна
Имат един такъв крем за коса с кокос в туба като за течен сапун. Ето това, но не съм го ползвала аз.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-hidratirashto-mlyako-za-ko … 066447237481.html

# 647
Здравейте!
Някой да препоръча нещо бюджетно за суха, руса коса. Нещо, което да я хидратира наистина добре. Да се използва след баня, в смисъл да не е шампоан, маска или балсам ?
Ще се радвам на мнения и препоръки.
Благодаря.

Не съм русокоса, но всеки ден ходя на плаж и мия косата си. Аз съм доволна от тези продукти:

# 648
Вчера покрай пастите за зъби забравих да ви питам дали сте ползвали пастите на Крес и какво ви е мнението. Много ги хвалят и напоследък се чудя коя да си поръчам. Предизвикват ли чувствителност?

# 649
Имат един такъв крем за коса с кокос в туба като за течен сапун. Ето това, но не съм го ползвала аз.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-hidratirashto-mlyako-za-ko … 066447237481.html

Аз го купувам от години, много съм доволна Hands Plus1

# 650
  • Deutschland
Това с кокоса не съм го пробвала, онова предното оранжевото беше форумен хит. Вече не помня с какво точно беше.

# 651
Манго беше май, наистина беше много често споменавано, все с добро.

# 652
  • Deutschland
Да, даже му намерих снимка. Не е като да не съм го ползвала, но съм забравила вече. Преди него имаше май с кайсия едно, пак в оранжево.

# 653
Нова серия в ДМ
мирише уникално
Тези някой има ли ги :..?!

# 654
С манго беше в оранжевата опаковка, наистина беше страхотен крем за коса. Но след като го спряха и пуснаха този с кокос, май смениха и формулата, не е чак толкова добър. Сега са пуснали пак нов с кокос и маракуя, него обаче не съм пробвала.

# 655
  • Deutschland
Погледнах отзивите за това кокос и маракуя и ви пускам с превод един коментар. Звучи интересно.

# 656
Може ли да ми препоръчате шампоан за ежедневна употреба? Косата ми е с много тънък и фин косъм, дълга, но без обем и бързо се омазнява. Пробвала съм какво ли не, дори последно си купих шампоани на Kallos, но комбинацията от свръх омазняващ се скалп с жеги и тренировки води до нуждата да мия косата си по-често, понякога дори всеки ден. А това винаги съм го избягвала. Не искам да злоупотребявам със сухи шампоани, защото подозирам, че те ми влошават косопада, а и напоследък Батисте май не е със същия ефект като преди.

# 657
Момичета, има ли някакъв прах или нещо вълшебно, което мога да си взема от ДМ, за да си спася 4 бели тениски, които в момента са гадно сиви от смесено пране... Благодаря, предварително 🤗🤗

# 658
Фрау, благодаря за споделения коментар, ще си го купя при следващото посещение в ДМ. Старото с манго наистина беше чудесно попадение за продукт с топлинна защита.

# 659
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета, има ли някакъв прах или нещо вълшебно, което мога да си взема от ДМ, за да си спася 4 бели тениски, които в момента са гадно сиви от смесено пране... Благодаря, предварително 🤗🤗
За прах не знам, но аз съживявам бели дрехи, като ги пера с 2 таблетки за съдомиялна и малко прах (само за цветно взимам) + сушене на слънце.

Общи условия

Активация на акаунт