Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 410
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, има ли някакъв прах или нещо вълшебно, което мога да си взема от ДМ, за да си спася 4 бели тениски, които в момента са гадно сиви от смесено пране... Благодаря, предварително 🤗🤗
За прах не знам, но аз съживявам бели дрехи, като ги пера с 2 таблетки за съдомиялна и малко прах (само за цветно взимам) + сушене на слънце.

А може ли име на таблетките, дали се срещат в ДМ, понеже аз нямам съдомиялна и не съм запозната ☺️

# 661
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз нямам и по тази причина взимам евтини с по малко таблетки в кутия. Сега имам някакви, които са си марка на ДМ, но сякаш не ми харесват особено, преди бях взимала от марката на Лидл - те ми харесваха. Финиш също съм взимала и са ок.
Тези имам в момента и сякаш не вършат много работа https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-tabletki-za-miyalna-mash … 010355485977.html

# 662
В ДМ има в пакетчета прах за избелване, има гелове за бяло пране, кърпички за бяло пране. Аз използвам тях и винаги разделям бяло от цветно пране. В таблетките за съдомиялна има сода, която под въздействие на силното слънце ще изтънява тъканите и след няколко пранета има опасност тениските да се съдерат в ръцете ви.

# 663
В ДМ има в пакетчета прах за избелване, има гелове за бяло пране, кърпички за бяло пране. Аз използвам тях и винаги разделям бяло от цветно пране. В таблетките за съдомиялна има сода, която под въздействие на силното слънце ще изтънява тъканите и след няколко пранета има опасност тениските да се съдерат в ръцете ви.

Успях да намеря точно пакетче прах за избелване, само не разбрах вътре при дрехите директно ли да го изсипя или горе в отделението за прах. Обясниха ми само, че не трябва да добавям друг прах или омекотител докато ги пускам с този.

# 664
Аз накисвам дрехите за 1-2 часа с тези избелващи прахчета и след това пера с обикновен гел за бяло пране. Не съм слагала от тях в пералнята зосега, но бих ги добавила директно при дрехите.

# 665
А хубав прах/гел за бяло пране да препоръчате?

# 666
Прах на DM

# 667
И а съм доволна от праха на ДМ.

# 668
  • Deutschland
Детето ходило в ДМ за Soft flowers, защото много й харесал моя. Балеа нямат дезодоранти, освен четири бройки от други видове, не и от въпросния. Взела ми е млякото за коса, ще пиша отзиви когато го пробвам.

# 669
И в Русе няма дезодоранти,няколко пъти ходя и ми казват,че всеки ден зареждат,да проверяявам. Имаше само един вид,местата им празни. Днес пак ще мина. И едни червила си търся на есенс и тях ги няма и въобще доста липси има.

# 670
Дезодорантите ги имаше онлайн както и ролона от същата серия soft flower, до миналата седмица имаха и безплатна доставка и се възползвах.

# 671
  • София
Миналата седмица е имало зареждане на дезедоранти Балеа, но много бързо са изкупени.

# 672
Минавам да похваля пилинг олиото на Балеа с био бадем и морски соли
Уникално е

Също съм доволна от този продукт  за вана с лавандула

# 673
Боже, голям хит ще се окажат тези дезодоранти на Балеа. Аз търсих в три ДМ-а във Варна, никъде не намерих дезодоранта. Не използвам роллони, затова се надявах на дезодоранта, но уви.

# 674
Бюджетни са, а според мен не са с нищо по-лоши от повечето масови марки по дрогериите, даже от някои ще дойдат по-добри. Не са си планирали зарежданията добре, лятно време си се продават по повече такива продукти...

Общи условия

Активация на акаунт