Целулит - 13 тема

• 86 289
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Къде си правите lpg (за София ме интересува) ?

# 106
  • Там където

В Skin consult, на бул. Арсеналски - там съм клиент на Д-р Йорданова за филъри и ботокс и реших и LPG да направя там. Иаше през май пакет 10+2 на изгодна цена

# 107
Аз съм в салон La Famme на ул. Гурко 27.

# 108
Обещавам да споделя мнение за клиника Skinline, след като ги посетя през юли. Дано имам и резултат за малко хвалба. Безкрайно любопитно ми е какво ще се получи, понеже ще ми е за първи път.

# 109
  • София
Аз мисля да пробвам с LPG като начало. Но се чудя къде да бъде. Виждам, че често се препоръчва Skinline… Може би ще бъде там.

# 110
И аз също се интересувам от lpg процедури. В Манастирски ливади, Борово, Бъкстон, Стрелбище или Павлово да знаете за добро място?

# 111
Здравейте, момичета! Включвам се в темата след като изчетох доста... след спиране на цигарите и трета бременност имам да свалям 6кг и целулита стана зле. Тренирам от около 5 месеца, пия хидролес от седмица, мъча се да съм в калориен дефицит (невинаги се получава) не мога да спра сладкото и тестяно. Ходя на ръчен антицелулитен масаж + малко вендузи веднъж или два пъти седмично. Обаче... целулита стана видим, целите ми крака са на дупки и е ужасно. Бъркам ми някъде, нирмално ли е и ако да в какъв период се загладиха краката и дупето? Ако правя масажи с вендузи и вкъщи ще ускоря ли процеса?

# 112
  • в 1001-та нощ
С масажите и вендузите дренирате задържана лимфа, течности и твърдият целулит става по видим... Характерен е за доминиращи естрогени

Поинтетесувайте какво провокира глада за сладко 👌

# 113
Аз от както се помня обичам сладко. Бирата също ми е слабост 😀 въпроса е с масажи и вендузи ще се изчисти ли тоя целулит, който "изплува" на повърхността или трябва да правя други процедури? Или пък трябва да спра и да разчитам на вода и тренировките... много съм объркана вече. На 32г съм и те първа се сблъсквам с тези неща. Благодаря ви за съветите и опита, който предавате 😊

# 114
Тъй като има различни по вид целулит, а няма единна борба с него, няма как да се каже какво точно да се направи и всеки трябва да намери за себе си правилния път.
При всички положения повечко вода, движение и изчистена диета ще са от полза.

# 115
Едва от две години опитвам да махна целулита. Не съм постоянна или упорита. Но виждам, че храната има най- голям ефект.Спорта също сигурно, но не ми се получава. При упражненията има специално за целулит- трябва да са много динамични и триизмерни. Да не е в една плоскост движението на крака.

# 116
  • Там където
Тъй като спортувам цял живот и то какво ли не, със сигурност мога да потвърдя, че упражненията с тежести (дори да не е класически фитнес) дават най-много резултат. Другите са за тонус. Ама не тежести от 1-2 кг Simple Smile

# 117
  • София
Честно казано няма някакви научни доказателства, че по-динамичните упражнения с по-голяма интензивност удрят целулита. Това, което се случва всъщност е, че вдигате пулса и оттам идва повечето енергоразход.

Истината е, че колкото повече кръв достига до мястото, толкова по-добре и толкова по-бързи резултати ще има. Или иначе казано тренировки. Може да свалите целулит както с фитнес, така и с лека атлетика, така и с плуване и тн.

Просто нещата са много навързани. Не е само храна или спорт, а то е храна, спорт, масажи, вода много и възстановяване.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 14:48 от Петенце

# 118
Момичета, по-горе писахте за Хидролес.
Чудя му се - ще ми е любопитно как ви се отразява.
Аз съм със слабо телосложение, но съм склонна да задържам вода и да ми отичат краката - прасците ми стават комплекс Disappointed.
Иначе - не че целулитът изчезва, но реших да придам малко цвят на кожата си с автобронзант. Краката ми определено изглеждат по-добре.

# 119
Borovinka, пия хидролес от около 2 седмици и глезените не ми отичат. Трябва да се пие повече вода, което на мен ми е проблем, защото тавана ми е 1,5л 🙄 сега е с 15% намаление в аптеки Матрикария

Общи условия

Активация на акаунт