Целулит - 13 тема

• 83 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Shein също го има за без пари.
pearly храната и спорта за ключови, особенно храната.

Благодаря! Ето, намерих си повод и аз да си поръчам нещо от този Shein... Simple Smile

# 601
Аз ползвах месец и половина религиозно в комбинация с антицелулитен крем на shiseido всеки ден уред подобен на този по-долу и разлика нямаше почти никаква, да не кажа никаква.
Не е показано, но приставката с топчетата се върти на няколко страни и я дават точно за целулит.

В момента ходя на  Bflexy и е по-добре положението, поразби се но все още имам. Пия и хапчета за изхвърляне на вода, но незнам наистина как ще се отърва от този целулит. Все още е видим бих казала

# 602
pearly , тая джаджа я имам. На едни години сме и мъките са едни и също. Тренировки, хранене, води, движение, просто тези неща вече нямат никакво значение с намалянето на цикъла. Не че нямат, но не помагат кой знае колко. С това масажирам всеки ден сутрин и вечер по 5 мин. Мажа с какво да е антицелулитно (кремове, масла), колкото да не е на сухо. Има някакъв ефект. Не е без хич, но не е и кой знае какво. Моята съм я взела от Shein. 12-13$ беше. Масажирам 2 месеца вече. Сякаш съм доволна. Време нямам да ходя по процедури. Абсурд е за мен, че всичко ми е свързано с трафици, ако взема почивни дни, пък ще ми отиде отпуската, за пари да не говорим. При мен под 1 хил - 2 хил процедура няма. Та как да е. За това съм се примирила с това. Сякаш лимфата разкарва повече, отколкото точно на целулита да въздейства. Сякаш краката ми по-слаби, а целулите си е там. Нещо такова наблюдавам. Но ще се търкам, няма на къде. Другото е, че много синки ми стават на краката. Уж не ме боли, уж не натискам, но после съм на сини петна, а не съм с чувствителна кожа. С времето сякаш са по-малко. Трябва да се внимава ако наближава почивка с плаж, да се спре за известно време. Минават за 2-3 дена, но после други избиват при следващите масажи....

# 603
pearly , тая джаджа я имам. На едни години сме и мъките са едни и също. Тренировки, хранене, води, движение, просто тези неща вече нямат никакво значение с намалянето на цикъла. Не че нямат, но не помагат кой знае колко. С това масажирам всеки ден сутрин и вечер по 5 мин. Мажа с какво да е антицелулитно (кремове, масла), колкото да не е на сухо. Има някакъв ефект. Не е без хич, но не е и кой знае какво. Моята съм я взела от Shein. 12-13$ беше. Масажирам 2 месеца вече. Сякаш съм доволна. Време нямам да ходя по процедури. Абсурд е за мен, че всичко ми е свързано с трафици, ако взема почивни дни, пък ще ми отиде отпуската, за пари да не говорим. При мен под 1 хил - 2 хил процедура няма.

vici, Hug , ако това е цената в долари, си е много наистина, но да ти кажа, софийските цени последните година-две не са много по-различни, за съжаление. На мен един цикъл от процедури ми излиза към 2000 лв., ако зоната е голяма, примерно - цели бедра, макар винаги да закупувам пакетите, когато са на намаление. Тук големи промоции правят около Black Friday и Великден.
Скъпо си е наистина, а пък резултатите не са впечатляващи. 🤷‍♀️

# 604
Гърненце Heart Exl, да в долари е. За дребни неща сума и пари. Инжекции кабела гледах, ами те по 1000$ едната. Айде, ще си ходим ошишкани. А ако ти кажа в какви трафици трябва да пътувам докато стигна за процедура, пък и за доктор...Не бивало чудо е при нас. А за единия целулит няма да си изразходя отпуската, да вземам дни. Тях ги пазя, че мамограми наближават и за тях да ползвам. Болнични нямам. Абе бабешка работа. За това с това се мъча, пък колкото толкова. От 50 нататък, крака няма да извая. До сега ми се получаваше, но вече съм премено. След 24 часов фаст, на другия ден очите ми затворени чак от задръжка на вода (да се чудиш от къде тая вода). Друг ден пък ми сеотворил апетит, изсъханала като стафида съм. Няма никаква логика в нищо, та тази съфорумка, я разбирам. И аз бухтя, тренирам, бягам , тежести, манжата ми наред, ама ницки вече. Добре че не съм пълна, че и с това да се боря. Колкото толкова.

# 605
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча салон за LPG масаж във Варна. Инак съм си купила антицелулитно масло с бреза на Веледа (от което преди няколко години бях много доволна) и дрениращ чай Caudalie, но не мисля, че ще е достатъчно. Положението е много зле.

# 606
...... На едни години сме и мъките са едни и също. Тренировки, хранене, води, движение, просто тези неща вече нямат никакво значение с намалянето на цикъла. Не че нямат, но не помагат кой знае колко. ....
+ 1, все едно аз съм го писала.
След 10 процедури в началото на 2024 + по 1 доддържаща на месец (ха ха ха пълен смях - поддържаща..., ама и аз се връзвам на тия години на такива приказки) + още 5 LPG, резултат - хвърлени пари през прозореца (щях поне да зарадвам някои по улицата) и ефект доближаващ се до нулата. Имах леко заглаждане и толкоз, посе имах яко стрес и просто отслабнах (не че имах нужда, кг не са ми проблем) и малко изчезна, 6 месца по-късно съм си същата, а година по-късно, т.е. в момента направо не знам как ще се съблека.
Гледах и аз уреда, нооооо...не - имам си вендузи, имам масажна ролка и четка за сухо четкане. Това е - стига толкова, с тях продължавам и се мажа и ако успея с леко ограничаване в храната, ще пиша дали има ефект.
Извода до който стигам е - глад! Течности и 1 хранене на ден и то малко. Но това при мен е трудно. Обичам да готвя, обичам и да се храня, обичам и хубаво вино с приятна компания.

# 607
След 10 процедури в началото на 2024 + по 1 доддържаща на месец ...

А какви процедури прави?

# 608
След 10 процедури в началото на 2024 + по 1 доддържаща на месец ...

А какви процедури прави?
Body SHAPE - 10 бр.

# 609
Мерси, не я бях чувала тази процедура. Simple Smile Вече станаха доста на пазара и човек се чуди на какво да се спре. И аз опитах много неща, но към момента не искам да давам мнение, защото считам, че трябва да мине по-голям период от време, за да съм категорична в оценката си - при мен всичко се случва бавно, така че...

# 610
Да ви кажа, правила съм велашейп - 12 процедури, венус легаси - поне 12, онда - 9, криолиполиза 2, още някакви с вакуум имаше, + 15 ръчни масажа. Ефектът е.. доста пренебрежителен за хилядите (!) левове, дето съм дала. Бричът и целулитът по целите бедра си стои. Сега виждам някакъв лек ефект от тренировки микс (спининг, каланетика, домашни с леки тежести) + повече протеин, наистина лек ефект, но поне доста по-евтино ми излиза. А и отскоро почнах с такъв масажор като показания, но Tesmed, засега имам основно синини. Сякаш има леко заглаждане, но заради синините го ползвам веднъж седмично макс.

# 611
Определено кожата е като коприна след това, но сякаш някаква визуална измама се получава (за след масажора говоря аз). Същия ефект и от четкането получавам аз. Вероятно се ошкурва. С мазилата и с тях нещо такова. Докато съм намазана и целулит няма. Като се изкъпя, и всичко си е там. Едното ми мазило е на Вела за целулит. Другото ми някакво, от местен магазин. Има някакъв цвят, като фондьотен за лице. И вероятно от там се получава заблудата.

Като цяло съфорумката която първа попита, бих ѝ препоръчала да си вземе масажора от Тему или от Шейн, където е евтин. 100лв не бих дала в никой случай. 12-13$ платих аз. Поне ако не свърши работа, да не ми свиди да го хвърля.

# 612
  • Варна
В споделете за криолиполизата…Съвсем нула ефект ли?

# 613
При мен поне 0. Две процедури. На брич, 0 см свалени в обиколка или някаква видима промяна, даже на пипане при масаж усещам едни като уплътнявания, които май не бяха така преди. За корем може и да работи, не знам.

# 614
Комбинирахте ли криолиполизата с RF лифтинг и кавитация? Така се препоръчва.
При мен първия път имаше много голям ефект на брич, но комбинирах с кавитация и лифтинг. Вторият път правих само крио и ефекта беше минимален. Може и периода в годината да е изиграл роля, първата беше през месец май, а втората през декември. Аз лятото свалям и без това няколко килограма. Сега правих крио пак на брич, но мисля да комбинирам отново с RF лифтинг, кавитация….за да има по-голям ефект…

Общи условия

Активация на акаунт