Целулит - 13 тема

• 83 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, може ли да правя процедури докато кърмя или поне антицелулитен масаж? Тялото ми изглежда много зле след раждането, опитвам да се храня нормално и да спортувам малко, но като видя всичкия целулит и ми прилошава. Искам да почна да правя нещо срещу него. Преди си правех масажи с вендузи, ще опитам пак да започна.
 Имате ли препоръки за масажист или мога да отида при най- близкия до мен?

Спасяването от целулита е комплексно-храна,движение ,детокс.При масажите се отделят токсини ,които се вливат в кръвообръщението ви,от там попадат и в кърмата.За момента може да се храните разумно и да се движите .

# 586
https://eltromax.com/product/vakumen-terapevtichen-anticeluliten … or-vendi-comfort?
Някой ползвал ли е подобен уред? Дали прави хубав вакуум ? С механичните ми е много трудно

# 587
Здравейте, мисля да пробвам вече ръчни масажи при масажист. За какво трябва да гледам - горе долу колко често трябва да са масажите - 1-2 пъти седмично по 1 час, да има ли и лимфодренажен? Може ли да ходя докато съм в цикъл? Не съм била досега на такива масажи и не знам какво да очаквам.

# 588
  • София
Антицелулитните масажи са около 30-40 минути. Не е добре да ходиш по време на цикъл. Два пъти седмично е добре.

# 589
Записвам в темата за идеи в борба с целулита. Преди 2 години бях правила антицелуитна мезотерапия и буквално почти всичко ми се ликвидира. Нямах никакви проблеми, от време на време поддържах с масажи. Спортувам иначе редовно, теглото ми е ниско - 52 кг/170 см. Сега обаче забелязвам, че пак ми се е заформил целулит по задните бедра. Еее, откачам. Реших, че отново ще направя мезотерапия, но този път нямаше същия ефект, даже не кажа, че ефектът беше нулев. Правих я в същата клиника, но при друг специалист. Възможно  е да не е инжектирано достатъчно дълбоко или и аз не знам... Направих и няколко масажа след това, ефект няма.
Записвам се в темата да следя за ефикасни методи в борбата. Режим не спазвам, като цяло не ям в големи количества, но пък ям и сладко, и тесто, и шоколад, общо-взето, каквото ми се яде. То е ясно, че трябва да се спре сладкото, но...

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 14:42 от kalina_pehlivanova

# 590
И аз миналата седмица направих мезотерапия и чакам следващата процедура. Продукта е Proshok shape. Казаха от 4 до 6 че ще са. Все още сякаш не виждам резултат, може би в следващите пъти.

# 591
Хмм, а за мезотерапията и масажите - може ли да се комбинират или трябва да се изчака някакво време след нея? Другата седмица имам час в дерматологична клиника и ще разпитам за тази процедура.

# 592
Аз доста синини имах от убожданията и няма как масаж отгоре, но сега вече едвам се вижда предполагам няма да е проблем. Ще пробвам да се масажирам довечера.

# 593
Да, аз поизчаках да минах синините и тогава почнах масажите.
Другото, което е ефективно при мен, обаче за оформяна на мускулите, не толкова за целулит - embody. Направих 5 на дупето и резултатът е видим. По принцип дупето ми е супер плоско и винаги е било такова - слаба съм, както казах. След embody е доста по-кръгло и оформено. Не знам колко време ще се задържи резултатът. Както казах, аз тренирам, така че дано се задържи.
Може би ще направя 5 процедури и на корем.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:47 от kalina_pehlivanova

# 594
Привет! Винаги съм била с целулит, но сега е нещо страшно. Родих преди почти година, като последните 5 месеца от бременността прекарах в легнало положение. До скоро почти не се движех също, особено зимата. Сега целулит имам и под коленете даже, все едно ми се е подуло от вътрешната страна на прасците. И е леко твърдо. Как да разбера дали е фиброзен целулит? По бедрата също имам и по-твърди участъци. Но всичко е на дупки и е ужасно положението 😵‍💫

# 595
  • София
Някой има ли отзиви за RF лифтинг? Похвалиха ми го, че бил много успешен в борбата с целулит..

# 596
Има различни типове процедури, на принципа на радиочестота - "Exilis", "Body FX" и др.

Не бих казала, че дават огромен ефект, но пробвай. Всеки организъм е различен, все пак.

# 597
Здравейте!

Имате ли опит с това нещо https://moiatakozmetika.com/products/antitseluliten-masazhor-tesmed? Не съм убедена дали отзивите от джаджата в този сайт са истински.

Нямам време за процедури, а и досегашният ми опит е едни пари хвърлени на вятъра. Миналата пролет направих три курса с ендосфера - резултатът бе минимален ефект. Обещах си да не се поддавам отново на подобен импулс и засега успявам, въпреки безбройните реклами.

Кратката ми анамнеза: от години тренирам 5-6 дни силово. От два месеца съм в калориен дефицит - по трудния път осъзнах, че само с тренировки не става. Simple Smile Пия над 2 л. вода, старая се да ходя пеш. След месец ще достигна до 49 г., все още имам редовен цикъл. За последните два месеца свалих 5 кг и доста см, виждам че и целулитът бааааавно намалява, обаче бедрата ми са все така пухкави.

Чета за сухо четкане - ама и за това нямам време. Тази джаджа звучи перфектно за моя ритъм - до 5 мин. време и само стотина лв. Кажете "да". Grinning Благодаря! Simple Smile

# 598
  • пустинята Гоби
В Тему същата джаджа е към 30 лева, точно вчера  я загледах. Пристигат сравнително бързо нещата, до седмица-две - https://share.temu.com/Ukr5icfUHYA

# 599
Shein също го има за без пари.
pearly храната и спорта за ключови, особенно храната.

Общи условия

Активация на акаунт