Целулит - 13 тема

• 83 795
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
По-големи стъргалки. В различни форми има. За мен са много добри.
https://www.bol.com/nl/nl/p/groene-gua-sha-schraper-massagegeree … 3501&gad_source=1

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 19:22 от red soul

# 571
От Тему е. Дървена стъргалка, някъде я пишат, че е Гуа- ша масажор.

# 572
Гуа-ша е точно изтъргване😊 Имам различни форми, но основно ползвам тази, която си показала. След масаж с нея имам усещането за лекота и минус поне 2 кг😊

# 573
Благодаря, не бях виждала толкова големи. Simple Smile

# 574
А аз бях виждала само нефритени.

# 575
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър салон за LPG около центъра на София. След раждането се сдобих с бричове и целулит, от които искам възможно най-скоро да се оттърва, докато е рано още.

# 576
Изчакай да ти се наредят хормоните и целулитът ще изчезне.
Ако кърмиш, продължавай, аз от кърменето най-много отслабнах и се събрах.
За салон, нямам препоръки, не съм от София.

# 577
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър салон за LPG около центъра на София. След раждането се сдобих с бричове и целулит, от които искам възможно най-скоро да се оттърва, докато е рано още.
Имай предвид, че LPG така да се каже заглажда, но не го премахва в дълбочина и целулитът много вероятно пак да излезе наяве, като спреш. За дълготраен ефект препоръчвам да започнеш с масажи първо и после да комбинираш с LPG и други апарати. Говоря от опит - аз така го боря след раждане преди 4 месеца и има добър ефект. Simple Smile

# 578
  • France
Не при всички жени кърменето помага. Аз и двата пъти почнах да отслабвам, когато отбих. И точно кърменето ми правеше целулита. Като бременна ми се беше изчистил и като отбих пак намаля. За съжаление втория път не достатъчно.
Може би е добре да изчакаш и да видиш дали нещата няма да се наредят от само себе си?

# 579
Имай предвид, че LPG така да се каже заглажда, но не го премахва в дълбочина и целулитът много вероятно пак да излезе наяве, като спреш. За дълготраен ефект препоръчвам да започнеш с масажи първо и после да комбинираш с LPG и други апарати. Говоря от опит - аз така го боря след раждане преди 4 месеца и има добър ефект. Simple Smile

Къде правите масажи?

# 580
  • София
Здравейте, може ли да правя процедури докато кърмя или поне антицелулитен масаж? Тялото ми изглежда много зле след раждането, опитвам да се храня нормално и да спортувам малко, но като видя всичкия целулит и ми прилошава. Искам да почна да правя нещо срещу него. Преди си правех масажи с вендузи, ще опитам пак да започна.
 Имате ли препоръки за масажист или мога да отида при най- близкия до мен?

# 581
  • София
Хубаво е масажиста да е близо до домът ти, но все пак и да го усетиш като твоето място. Няма противопоказания за ръчни масажи или мадеротерапия докато кърмиш.

# 582
Здравейте, може ли да правя процедури докато кърмя или поне антицелулитен масаж? Тялото ми изглежда много зле след раждането, опитвам да се храня нормално и да спортувам малко, но като видя всичкия целулит и ми прилошава. Искам да почна да правя нещо срещу него. Преди си правех масажи с вендузи, ще опитам пак да започна.
 Имате ли препоръки за масажист или мога да отида при най- близкия до мен?
Честно казано при ръчните масажи от тъканите се отвеждат много задържани метаболитни вещества, които преминават в кръвоток, отделителна система и т.н. Потърсете си надеждна информация за преминаване и към кърмата, за да си вземете информирано решение.

# 583
  • Sofia
Здравейте. Искам да направя няколко процедури за тяло с Icoone. Може ли да сподели някой, който си е правил, колко процедури са необходими за да има някакъв ефект и по колко минути на процедура? Тези от 20 минути достатъчни ли са?

# 584
  • Там където
Здравейте. Искам да направя няколко процедури за тяло с Icoone. Може ли да сподели някой, който си е правил, колко процедури са необходими за да има някакъв ефект и по колко минути на процедура? Тези от 20 минути достатъчни ли са?
Ами имам пост в темата- поне 60 Мин трябва и около 10 процедури. Иначе няма да има ефект

Общи условия

Активация на акаунт