Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 104 977
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Поне две картофени белачки съм хвърляла в кофата, заедно с обелките.

# 391
  • София/Севлиево
Муня ви Елислава сутринта бе на зъболекар.Слагаха ми имплант и накрая глътнах една мини отвертка,ама не от страх,ами и аз не знам защо.Сега трябва да я чакам на изхода и да я върна на доктора...

# 392
Снощи готвих гювеч. Нарязах лук, чушка, моркови и дръжките на магданоза, тях слагам докато се готви, а листата накрая. Като нарязах всичко, вдигнах капака на коша за боклук и люснах всичка в коша вместо в тенджерата. Убийте ме, не знам защо. Rolling Eyes

Може би защото си муня?

# 393
  • Sofia
Муня ви Елислава сутринта бе на зъболекар.Слагаха ми имплант и накрая глътнах една мини отвертка,ама не от страх,ами и аз не знам защо.Сега трябва да я чакам на изхода и да я върна на доктора...
Това ми се струва опасно 😳

# 394
  • София/Севлиево
Не е чак толкова зле,понеже не е остро и е много малко.Взех си разхлабително и като се прибера в къщи ще го приложа и остава да чакам.Докторът каза,че е имал случаи на глътната тел от брекети и глътнати коронки и дори цял мост(и хората са си ок)...

# 395
  • Sofia
Дано всичко е ОК 🍀

Наистина ли си го иска🙄
Толкова ли му е ценно 🤔
Пак ли ще го ползва 😄
🤢

# 396
Да не се стреснеш само, когато го изкараш, че е с променен цвят, от стомашните сокове.

# 397
  • София
Което ми напомня… един АГ веднъж ми сподели, че сещате се къде е намерил забравен спекулум. Една доста едра пациентка дошла с оплакване, че нещо ѝ пристяга, не ѝ било удобно. Той ми каза, че я върнал при “специалиста”, който си го е забравил там. Щях да припадна от гнусотия и не знам защо реши да ми го каже по време на преглед, но… явно и по-зле има.

# 398
  • София/Севлиево
Дано всичко е ОК 🍀

Наистина ли си го иска🙄
Толкова ли му е ценно 🤔
Пак ли ще го ползва 😄
🤢

Предполагам,че ще го бракува...

# 399
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Което ми напомня… един АГ веднъж ми сподели, че сещате се къде е намерил забравен спекулум. Една доста едра пациентка дошла с оплакване, че нещо ѝ пристяга, не ѝ било удобно. Той ми каза, че я върнал при “специалиста”, който си го е забравил там. Щях да припадна от гнусотия и не знам защо реши да ми го каже по време на преглед, но… явно и по-зле има.
Имам богато въображение, ама това не мога да го асимилирам...

# 400
Що за лекари са тези? Единият си иска инструмента след като е минал през нечии черва - за какво му е, не смея да гадая дори. Другият връща пациентка с проблем, защото много смешно, нали, нека си ходи жената така още не знам колко време. Че и разказва на другите си пациентки.

Елислава, надявам се да споделиш с каква цел твоят зъболекар го иска това нещо.

# 401

Зъболекарят ти е муньо, сменяй го.

# 402
  • София/Севлиево
Не мисля.Един от най-добрите в града ни е,а и от най-добрите,при които съм ходила.Просто аз съм много,ама много страхлива,дори под упойка като виждам и чувам всичко умирам от страх,а още преди влизането си го бях представяла тоя сценарий,че изяждам нещо дето не трябва,как пък винаги става точно тъй не знам.Като раждах големия си бях представила,че на края нещата ще се объркат,тъй и стана,както си вървях по учебник замалко и двамата да ни няма.На секциото с малкия свалих кръвното почти до минимума,биха ми доста Ефедрин и ми подаваха чист кислород преди още да са правили каквото и да е.Много ме е страх,ако е с пълна упойка няма проблеми,но при последната такава едва ме събудиха и никой не иска да ми слага пълна при положение,че може и без нея.

# 403
Това за спекулума ми е много странно. Той има дръжки, които остават извън влагалището. И въобще, формата му е такава, че няма как да е останал там...

# 404
Мисля, че АГ-то виц е разказвал просто. Физически и на мен не ми се случва възможно.

Общи условия

Активация на акаунт