Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 104 978
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Веднъж съм си правила маникюр с гел лак. Не мръдна, докато не израстнаха ноктите. Свалих го с голям зор и под него остана такава гледка, че май се отказах завинаги.

# 376
Излизам вчера от банята. Още преди да си сложа очилата пускам "Нови теми" и насреща ми - "Гадно бебе". Викам си, явно е някое ново мамче, преуморено от недоспиване, ама чак пък така да си кръсти темата... А то било гЛадно Flushed

--------
На едната ни почивка това лято се проявих достойно:

Ден 1: пералнята се оказа счупена, но аз упорито се опитвах да я пусна. Не се отказах, докато не натиснах копчето толкова силно, че потъна някъде навътре.

Ден 2: Посягайки към дръжката на банята, закачих с ръка сапунерката (от тези стъклените панички, които са на стойка). Разби се с гръм и трясък (в 3 ч. през нощта).

Ден 3: Докато мия нещо в кухнята, бутнах една чаша за кафе и я счупих.

Ден 4: Приятна лятна нощ. Всички деца и мъже спят. Излегнали сме се удобно на едни фотьойли на терасата със сестрата на мъжа ми, пием розе на фона на вълните и си приказваме. Идилия. Решавам да ѝ покажа нещо на телефона, протягам се, изпускам го и той пада до нейния стол. Точно в/у чашата ѝ, която стана на сол разбира се.

Естествено възстанових всички щети, сапунерката с поръчка, защото не намерих подобна в това градче. Пазих я като очите си, прибрах я в едно чекмедже и чак на тръгване я сложих на поставката. Слава богу, че мунската ми серия спря до ден 4, щях да се разоря, ако бях продължила Laughing

-----

Няколко седмици по-късно ще ходим пак. Дъщерята ще идва по-късно и ѝ взехме билет за самолета. Мъжът ми се опита да ме убеди и ние да си купим, но аз категорично отказах. Не обичам да летя и по принцип да пътувам с други хора, миналата година някак ме излъга, но тази се заинатих - не и не! Взимаме колата от ремонт, тръгваме щастливи, че върви много добре и малко след половината от пътя - бум, тряс, прас - спря. Ни напред, ни назад. Петък следобед, всички майстори вече приключват, нито един сервиз не намерихме в близкия град, който да ни приеме веднага. За втората половина от пътя се насладихме на пътуване с Пътна помощ Laughing

# 377
  • Plovdiv
Пресен случай от тази сутрин. Часът е 7 едвам съм се пробудила и започвам да се оправям за работа. Мия се, обличам се в полубудна кома. Ще си слагам парфюм, но някак странно фъшка и като поглежда съм хванала крема ми за лице,а не парфюма. Да казвам ли, че се наложи да се преобличам...Успешна и по-малко мунска седмица на всички.

# 378
Измих си зъбите с крема за бръснене на мъжа ми.

# 379
Паркирах си колата, изключих радиото, заключих я и се прибрах вкъщи. По едно време се сетих, че съм забравила нещо в колата, излизам и виждам, че колата ми е със свалени стъкла, забравила съм да ги вдигна.Simple Smile

# 380
  • София

Ле-ле, откога не съм се появявала.
Сутринта си облякох туниката на обратно и ходих така до работа, където в стаята се преоблякох. Ако не си бях видяла етикета на шията можеше и цял ден да откарам 🙂
Но случката след работа в тролея беше топ!
На какво ви прилича това?
Да, на вързана женска коса.
Аз, обаче в  първата милисекунда решавам, че това е сладко рошаво кученце и таман да кажа "Ей, кучееее" и да го разроша игриво осъзнавам реалната ситуация.
Та, ръката ми направи странно неопределено действие насочено към жената пред мен, след което се върна обратно към тялото ми.

# 381
  • София
И на мен на кученце ми се привидя 😂😂😂

# 382
  • София/Севлиево
И аз видях куче...

# 383
  • София

Е, все пак сме в Мунската тема Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Но, действително едни по-тъмни участъци приличат на очички, а щипката за коса - на муцунка. И имайте предвид, че жената говореше по телефона и си мърдаше леко главата, та в този момент ми заприлича на гушнато кученце. Добре, че о'време се осъзнах преди да я разроша по главата и после да обяснявам "... Ъммм, ми... такова... помислих главата Ви за куче..."

# 384
Сложих си чубрица вместо счукано ленено семе в киселото мляко за закуска. Blush

# 385
  • Deutschland/HE
Баба ми си правеше кисело мляко с чубрица за кръвното, но не си спомням за високо или ниско. Та не си съвсем муня Simple Smile

# 386
Тъкмо ще смъкнеш кръвното.
П.п. За високо е, colibri, действа много добре.

# 387
И на мен ми заприлича на кученце главата на жената. 😃
Правим ремонт при майка ми и с моята кола пренесохме ъгли за шпакловка (те са дълги и бяхме отворили задния прозорец. Естествено, че забравих да го затворя. Добре, че ходих за нещо до колата и видях. Изтръпнах, че бях в друг град, а и с друга регистрация.

# 388
Майка ми си беше харесала едно от моите две чужбински мушката за балконската си колекция и аз инструктирах сина как да откъсне няколко чепчици, да ги увие в мокра салфетка и транспортира par avion да зарадва баба си.

Звъня после на майка ми и я питам как е новото мушкато. А тя, “ми получих само няколко увехнали мушкатови цветчета”. Как да се сетя, че трябва да преведа дума като “чепка” на неживял в България младеж с несъществуващ ботанически интерес?

# 389
Снощи готвих гювеч. Нарязах лук, чушка, моркови и дръжките на магданоза, тях слагам докато се готви, а листата накрая. Като нарязах всичко, вдигнах капака на коша за боклук и люснах всичко в коша вместо в тенджерата. Убийте ме, не знам защо. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 18:26 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт