Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 104 981
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
 Думата принц ме обърка. Помислих, че така се е запознала с бъдещо гадже/съпруг...

# 361
То по принцип целият разказ е доста объркан. Така и не разбрах защо е дала парите, без самата тя да се обади на шефа си и да го попита. И изобщо, със свои пари ли е платила, или е бръкнала в касата, а после са ѝ ги удържали от заплатата.

# 362
Да вярваш на хората си е мунщина вече.

# 363
Едно време наистина на вратата на магазина беше написано името на управителя. Помня, че мой колега така се беше сдобила със заветните банани. Видял името на управителя на вратата, чул че някой го търси и го няма. Отишъл при продавачката и й казал, че идва да вземе нещо, оставено за него от шефа. Тя му изнесла една торба банани.

# 364
  • Street of Dreams
В студентските и аз работих в един магазин, където идваха всякакви наркомани да продават крадени вещи. Идва веднъж един с един чисто нов, голям касетофон Сони и започва да ми го хвали. Аз го гоня, ама той настоява, искал само 5 Евро, нямало да намеря такава находка. Казах му, че ще му дам 10, ако ми каже откъде да си купя касети. Бяха отдавна в миналото. Изгледа ме дълго и просто излезе.

Сега кажете откъде са си купим такива изтривалки.

# 365
Касети (стари и нови) за касетофони се продават по сайтовете АЛО,ОЛХ и т.н.

# 366
В студентските и аз работих в един магазин, където идваха всякакви наркомани да продават крадени вещи. Идва веднъж един с един чисто нов, голям касетофон Сони и започва да ми го хвали. Аз го гоня, ама той настоява, искал само 5 Евро, нямало да намеря такава находка. Казах му, че ще му дам 10, ако ми каже откъде да си купя касети. Бяха отдавна в миналото. Изгледа ме дълго и просто излезе.

Сега кажете откъде са си купим такива изтривалки.

За България не знам.В Англия се продават,могат да се поръчат и с надпис.Виждала съм "семейство някое си и тем подобни" ,но са ужасни.Аз изхвърлих моята .Мръсотията се чисти много трудно ,запушват прахосмукачки и пускат някакви власинки,та около тях всичко е в боклук

# 367
В младите си години и аз работех в хранителен магазин( семеен бизнес- нямах голям избор). И още съвсем в началото на един от първите работни дни, идва една клиентка, купи си нещо дребно и си замина...Връща се след малко и почва да ми крещи, че съм я излъгала с рестото- била ми дала 50лв, аз съм ѝ била върнала до 20. А, тогава банкнотите от 50 бяха рядкост( едни такива зелени и големи, после излязоха от употреба)....ама крещи и заплашва..Аз, се опитвам да ѝ обясня, че 50 лв на цяло не съм виждала него ден, че съм сигурна че ми е дала 20 лв( наистина бях абсолютно сигурна), касата отварям да ѝ покажа, че такава банкнота вътре няма, но не- жената такъв джангър вдигна, че накрая се разревах....Майка ми се намеси и ме прати да си рева в склада, някак успя да успокои клиентката( била редовна, познати един вид) и после ме навика, че ако на всеки такъв ходя да рева, нямало кой да работи...и разстроена, не разстроена си се върнах аз на щанда...След няклко часа жената дойде и се извини- била забравила, че преди да дойде при нас, била минала през аптеката и там е развалила 50лв, ама чак след като се успокоила видяла лекарствата и се сетила...Даже след това станахме приятелки, ама това си го помня до ден днешен!
А, иначе аз дойдох да се оплача, че днес за малко не се самоубих- пия едни хапчета, дето не трябва да пропускам ден....ама се случва да пропусна и затова си имам практиката, като изляза сутрин от банята, веднага да ги пия и бързам днес, ама в бързината като съм ги вадила от блистера и  фолиото от него съм скъсала в шепата. Е, със засилка ги метнах в гърлото, пийнах водица и  като се лепна това фолио някъде по гърлото- няма отлепяне...Вода пих, кашлях, живота си на лента видях, бърках с пръсти белким повърна....накрая се метнах на облегалката на един стол, да си изкарам въздуха и успях някак да я изплюя. Важното е че оцелях, ама от бързане и  разсеяност, щях да дам фира..

# 368
  • Street of Dreams
Слава Богу! Голям ужас.

Аз изкарах още един ден без да се самоубия, но успях да уморя двете бананови палми - R. I. P.
Поредните ми загинали растения - уж били вечно жадни, но подозирам, че ги преполях.
Май ми е време за изкуствени, нищо че ще ги поливам от време на време като вас. 😉
Успях и да си съсипя една черна рокля, докато чистех с белина.

# 369
  • София

За 4 дни!
Но някои успях да ги обеля за 3 часа.

В сряда бях модел на една приятелка на дъщеря ми, която записала курс и ѝ трябваха хора. Аз такова нещо през живота си не съм слагала и едва ли ще сложа. Гелове, печене, покрития - нц. След 3 часа чистих и резултатът беше, че се обели малко на 1-2 места. Съседите бяха в потрес.
Но днес съм още по-напред с материала. Чудя се дали ще изкарам седмица с това Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 19:37 от Светулчица

# 370
Кое е мунското на обеления лак, освен ако не е лак 😁

# 371
Мунята е майсторката, но щом е още начинаеща – ще се научи. Simple Smile
Качествено направеният гел лак оцелява дори на моите пръсти, а аз също чистя без ръкавици.

# 372
Бая е израстнал.за 4 дни.

# 373
Мен ме интересува що за хора са тези, които се потрисат от обеления лак на съседката. Много нежни души ще да са Grinning

# 374
И аз съм била манекен на подобен учащ се. Слагаше ми изкуствени дълги нокти. Но понеже се учеше, си спести някаква операция, не помня каква. Която не била евтина. И до края на деня се отлепи някой от тия нокти, и скоро и другите опадаха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт