МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 379
  • 782
  •   2
Отговори
# 180
Здравейте, дали някой знае, какво е това изследване А1?  Бременност 6 г.с. Цената му е над 200 лева.

# 181
Ехее, 200 лв.? Аз защо си мисля, че го плащах 70 лв. април месец?! Честно казано не разбрах какво е, защото вече ме гледаха други доктори, а д-р Стаменов направи интерпретация на резултата и след него ми увеличи Зарзиото от през ден на всеки ден. В приложението така и не ми излезе резултат и не видях какво точно е изследвано. Май някой беше писал какво е в темата на Надежда в Проблемно забременяване. Дали не беше нещо свързано с вероятността за аборт...

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 17:22 от Bobby®

# 182
Аз го правих миналия месец това изследване А1. Струва 240 лв. Показвало как усвоявам лекарствата  които приемам и дали имам нужда от други. Изследването няма да го видите в приложението, ако има някакви отклонения ще ви се обади акушерка да ви каже какво да правите.
На мен никой не ми се обади, чак като отидох при Стаменов го попитах дали всичко е наред.
Увеличи  ми дозата на Прографа защото белите ли, червените ли кръвни клетки били повече.
Според мен това изследване е излишно ама карай,  къде не съм ги дала тези пари .

# 183
И аз го правих април-май (3 пъти) и ми бе обяснено,че е за жени с много загуби и се следи дали организмът не иска да изхвърли плода. Нещо подобно на нк клетките. Правят го рисърча и нямах достъп до тях за повече инфо,но е факт,че съм бременна най-накрая и дано да е така още 4,5 м

# 184
А кога се прави?Преди бременност или по време ?

# 185
Правих при подготовката за ЗЕТ 2 пъти и веднъж при установено сакче и пулс.

# 186
Аз го правих само веднъж, вече бременна.

# 187
Здравейте, искам да попитам някоя от вас дали знае на бхс мога ли да поискам да ми вземат и микробиология

# 188
Здравейте, искам да попитам някоя от вас дали знае на бхс мога ли да поискам да ми вземат и микробиология

При мен БХС беше при доктор, следящ ФМ, а микробиология - при АГ по ЖК…

# 189
И при мен беше така. Не мисля, че е възможно. Микробиология и цитонамазка ми взеха на първия преглед по ЖК + кръвни изследвания и урина. Включени са в пакета, ако ще се следите в Надежда.

# 190
Благодаря ви за отговорите момичета 🙂

# 191
Здравейте,

Не мога да намеря в ценоразписа колко струва индукцията, някоя има ли информация?

# 192
Индукцията е нормално раждане, съответно гледате цената за нормално раждане. Не се плаща допълнително, ако това имате предвид.

# 193
Здравейте момичета! Да ви попитам как стоят нещата с болничните? Решила съм да взимам, но ми трябва след 24.07., възможно ли е тъй като утре съм на ЖК, да ми издадат за тогава или трябва пак да ходя? И да питам нали ще продължават след това и трябва да са без прекъсване, на същия ден в който изтича ли трябва да отида или може по-рано или късно? Абе въобще как се случва цялото нещо, никога не съм си взимала и то си личи де 😃. А и може ли ако не мога да отида друг да ми го вземе?

# 194
  • София
Здравейте момичета! Да ви попитам как стоят нещата с болничните? Решила съм да взимам, но ми трябва след 24.07., възможно ли е тъй като утре съм на ЖК, да ми издадат за тогава или трябва пак да ходя? И да питам нали ще продължават след това и трябва да са без прекъсване, на същия ден в който изтича ли трябва да отида или може по-рано или късно? Абе въобще как се случва цялото нещо, никога не съм си взимала и то си личи де 😃. А и може ли ако не мога да отида друг да ми го вземе?

Обсъдете го със следящия АГ той ще ви каже кога и как ще има възможност да се пусне. Може да го вземе друг човек.

Общи условия

Активация на акаунт