МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 251
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, имам час за ФМ при др.Чачева за 01.08. Има ли някоя от вас с час за 02.08 или 03.08, която има желание да се разменим, т.к срещам известни затруднения да пътувам па 01.08 от Бургас до София? Предварително благодаря!
Аз имам за 4-ти Август при д-р Чачева. И ако те устройва бих го разменила, аз съм от София и за менне е проблем. Само че за 1-ви имам преглед при АГ и ако можеш да ми кажеш за колко часа е, защото прегледа ми е в друга болница от 15 ч. и дали ще имам време да стигна.

# 226
Момичета, имам час за ФМ при др.Чачева за 01.08. Има ли някоя от вас с час за 02.08 или 03.08, която има желание да се разменим, т.к срещам известни затруднения да пътувам па 01.08 от Бургас до София? Предварително благодаря!
Аз имам за 4-ти Август при д-р Чачева. И ако те устройва бих го разменила, аз съм от София и за менне е проблем. Само че за 1-ви имам преглед при АГ и ако можеш да ми кажеш за колко часа е, защото прегледа ми е в друга болница от 15 ч. и дали ще имам време да стигна.
Пиша на лично! Blush

# 227
Здравейте, има ли някоя дама от друг град, която е раждала или ще ражда в Надежда, ако може да ми обясни как се процедира. Кога трябва да запазя час за консултация и други подробности, които трябва да знам? Феталните си ги правих в Надежда, но ЖК ми е в Бургас. Благодаря Hug

# 228
  • Wonderland
Не съм от друг град, но не се следих в Надежда, само родих там. В сайта като цяло е описано - добре е да направите преглед в 36 г.с. с лекар от болницата, да си занесете документите да ви ги имат, за да улесните приема като дойде време за такъв. Ако планирате секцио този преглед си е задължителен, за да изберете дата.

# 229
  • София
Здравейте, има ли някоя дама от друг град, която е раждала или ще ражда в Надежда, ако може да ми обясни как се процедира. Кога трябва да запазя час за консултация и други подробности, които трябва да знам? Феталните си ги правих в Надежда, но ЖК ми е в Бургас. Благодаря Hug

Ако сте се насочили да раждате в Надежда и щом сте от друг град хубаво е малко по рано да отидете на консултация в болницата. По принцип в сайта е упоменато, че това се прави в 36 г.с., но това по скоро бих го приела, че е за жените от София, за другите мисля, че би било добре да е преди 36 г.с. тъй като в 36 г.с. вече може да е тръгнало раждането. Ако ще раждате секцио трябва да имате предвид, че то се прави 10-14 дни по рано. Ако ще правите прегледа в 36 г.с. е хубаво да предвидите евентуално след това да останете в София за да ви следят в болницата до самото раждане. Ако ще раждате нормално пак си правите консултация в 36 г.с. и след това се следите докато тръгне раждането.

# 230
Здравейте,
След успешно инвитро в Турция, съм се насочила към ЖК в Надежда. Днес звънях, за да се запиша при д-р Павлова или Арабаджикова, но както се очакваше, техните графици са пълни и не поемат нови пациенти...Бях прочела доста мнения и коментари за тях, а се оказах в изходна позиция. От кол центъра ми предложиха да избера между: Милена Стоянова, Зорница Бутева и Красина Личева.
За нито една от тях не знам нищо. Моля, ако някоя от вас се е следила при някоя от тези докторки, да сподели мнение.

# 231
Аз бих ти предложила, да попиташ за др Патрикова, тя прави фетални морфологии, но и женска консултация. Страхотна е! Много педантична към работата си, 15 години е работила в Германия, може да няма много мнения за нея. Като те гледа не ехографа, обяснява всяко нещо, което гледа, страшно подробно и така че да разберем . Имах съмнение за проблем на края на бременността си (с близнаци съм) , звъннах на регистратурата, но нямаше час преди плановото ми секцио, др Патрикова ми беше дала имейл на който да пиша, писах ѝ в 21:00 ч, а в 21:30 имах отговор, че ме чака за преглед преди другите ѝ часове... Дойде по рано на работа заради мен. Това мисля, че също е много важно, да можеш да разчиташ на лекаря по всяко време.

Здравейте,
След успешно инвитро в Турция, съм се насочила към ЖК в Надежда. Днес звънях, за да се запиша при д-р Павлова или Арабаджикова, но както се очакваше, техните графици са пълни и не поемат нови пациенти...Бях прочела доста мнения и коментари за тях, а се оказах в изходна позиция. От кол центъра ми предложиха да избера между: Милена Стоянова, Зорница Бутева и Красина Личева.
За нито една от тях не знам нищо. Моля, ако някоя от вас се е следила при някоя от тези докторки, да сподели мнение.

# 232
  • Wonderland
Чувала съм много добри отзиви за д-р Личева. Simple Smile Аз също исках една от двете посочени от теб лекарки, но не успях да се вредя и се отказах от следене в Надежда. Просто започнах да ходя след 35 седмица.

# 233
Предходната бременност ходих на фетална морфология при д-р Патрикова. Потвърждавам, че е изключително педантична и много обстойна. Бих казала, че всеки преглед при нея ми беше и като женска консултация, насочваше ме за изследванията, терапиите, до кога да приемам определени медикаменти...
Ако и израждаше, направо грешка нямаше да има Simple Smile В един момент почувствах излишна ЖК със следящата ме АГ Simple Smile
Иначе за д-р Личева съм чувала много добри отзиви, но нямам пряко наблюдение.

# 234
Здравейте,
Родих в Надежда с планово секцио. Знаете ли дали може да се заяви/заплати посещение от педиатър вкъщи, ако не се купува целият им пакет, който предлагат? Нашата педиатърка е в отпуск, а ми се иска някой по-скоро да дойде да покаже.
Най-вече ме интересува грижата за интимните части при момиченцата, защото не ми е много ясно (ако някой тук може да сподели, също ще се радвам). Blush

# 235
Момичета, налага ми се да правя амниоцентеза. Бях твърдо решила да е в Надежда, но като започнах да чета в интернет, виждам коментари предимно за МД. Интересува ме някоя от вас правила ли е в Надежда и да сподели дали е доволна, как е минало като цяло. Може ли да избереш кой да ти я направи?
Предвид масовите отзиви във форумите за МД, започвам да се чудя дали в Надежда имат достатъчно опит в тази насока. А и ми дават малко по-висок процент риск от самата процедура.
Благодаря ви!

# 236
Още 2019 г ми правиха Чачева и Георгиев мн трудна за изпълнение амниоцинтеза(предна плацента и 3 огромни миомни възела). Всичко мина бързо и изобщо не е толкова страшно и болезнено. Чакането после е най-болезненото.
Чачева,Михова и Георгиев са вече мн мн опитни във вътреутробни операции,а амниото е козметична процедура за тях. Доверете им се. Винаги има риск-дори и от цитонамазката си е висок %. Не го мислете това.
Късмет и хубав резултат ви желая от ❤

# 237
Момичета, налага ми се да правя амниоцентеза. Бях твърдо решила да е в Надежда, но като започнах да чета в интернет, виждам коментари предимно за МД. Интересува ме някоя от вас правила ли е в Надежда и да сподели дали е доволна, как е минало като цяло. Може ли да избереш кой да ти я направи?
Предвид масовите отзиви във форумите за МД, започвам да се чудя дали в Надежда имат достатъчно опит в тази насока. А и ми дават малко по-висок процент риск от самата процедура.
Благодаря ви!
Аз съм правила. Бях с близнаци, имаха повече от 25% разлика в килограмите. Единия ембрион не беше изследван, а и аз тогава бях на 41г. Правих я при д- р Михова по нейно настояване. Беше ме страх, но няма нищо страшно. Просто трябва да си спокойна и да не шаваш. Иглата е зловещо голяма, но ти виждаш всичко на монитора. Асистираше д- р Патрикова.Аз не обичам игли, като усещане бих казала, че не е много по- неприятно от вземане на кръв.

# 238
Здравейте, диагностицираха ме с варикоза по време на бременност, съответно ми предписаха дълги компресивни чорапи, които трябва да нося по време на секциото. Има ли сред вас дами, раждали в Надежда и обути с компресивни чорапи по време на операцията? Позволяват ли такива неща? Ще питам и израждащият, но има време до ЖК.

# 239
Здравейте, диагностицираха ме с варикоза по време на бременност, съответно ми предписаха дълги компресивни чорапи, които трябва да нося по време на секциото. Има ли сред вас дами, раждали в Надежда и обути с компресивни чорапи по време на операцията? Позволяват ли такива неща? Ще питам и израждащият, но има време до ЖК.

Да, няма проблем да сте с чорапи по време на операцията, че и след това. Аз бях с два дълги чорапа, но поради друга причина.

Общи условия

Активация на акаунт