МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 587
  • 782
  •   2
Отговори
# 525
Здравейте,

Може ли актуална информация дали бащата присъства по време на раждане?
И за нормално и за секцио питам.

В сайтовете на болниците (визирам Токуда) пише че се разрешава, а реално не е позволяват.

Притеснява ме дали ще е така и тук затова разчитам някой раждал в последния месец да се включи Simple Smile

# 526
  • София
Здравейте,

Може ли актуална информация дали бащата присъства по време на раждане?
И за нормално и за секцио питам.

В сайтовете на болниците (визирам Токуда) пише че се разрешава, а реално не е позволяват.

Притеснява ме дали ще е така и тук затова разчитам някой раждал в последния месец да се включи Simple Smile

Днес родих и ме питаха таткото ще присъства ли. Явно все още разрешават.

# 527
  • Маями
Здравейте. Имам регистрация в сайта и искам да си запиша час при д-р Цветков. Имам страшно много познати, които са супер доволни от него. Но когато скролна да избера лекар той не ми излиза като гинеколог. Дали не го търся правилно?

# 528
  • София
За репродуктивните доктори не може да се записва час онлайн, трябва да се обадите в клиниката, другата опция мисля беше за първичен преглед се попълва онлайн заявка през сайта, но не съм сигурна дали може да се избира лекар.

# 529
  • София
При заявка през сайта не може да се избере репродуктивен специалист.  Но все пак може да се опита да се запази час по телефона или на регистратура. Аз не съм опитвала по този начин за първичен преглед, но иначе винаги мога да си запазя час при моя доктор по телефона.

# 530
  • Маями
Ами аз не знам за къде съм по принцип. Моя гинеколог твърди, че нямам овулация и ми предписва противозачатъчни 1 месец, после 5 дни костилбегит, после преглед при него и инжекция, друг лекар иска да пия дуфастон и инофолик прахчета...... Не знам само гинеколог ли да търся или репродуктивен специалист? Д-р Цветков ми го препоръчаха страшно много хора за това към него се насочих.

# 531
  • София
За някои специалисти не може да се запази час през сайта. Това го разбрах наскоро като исках да запазя час при д-р Патрикова (тя следи бременности, но е и фетален морфолог). Като звъннах по телефона, ми обясниха, че за феталните морфолози час не може през сайта - тоест, без значение аз в качеството й на какъв специалист я търся, щом те си я водят фетален морфолог, в сйата няма как да запазя час за нея. Предполагам, че Вашият доктор е някакв аподобна ситуацията, затова просто звъннете и си запазете час Simple Smile Има много удобна опция да оставите имена и телефон, заедно с въпроса/нуждата си и те ви връщат обаждане. Успех!

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 14:00 от ToniShu

# 532
Здравейте, дами! Срам не срам ще задам един малко глупав въпрос- каква е цената за естествено раждане с епидурална упойка ако си здравно осигурен, благодаря? Питам, не защото ме мързи да погледна в сайта, а за да съм сигурна, тъй като в ценовата листа имаше изредени толкова много варианти, че започнах да се съмнявам правилно ли разчитам нещата с “бременния си мозък”.

2 950 лв. Simple Smile

Благодаря Ви, отговаря на тълкуванието ми 🙈😄

# 533
Ами аз не знам за къде съм по принцип. Моя гинеколог твърди, че нямам овулация и ми предписва противозачатъчни 1 месец, после 5 дни костилбегит, после преглед при него и инжекция, друг лекар иска да пия дуфастон и инофолик прахчета...... Не знам само гинеколог ли да търся или репродуктивен специалист? Д-р Цветков ми го препоръчаха страшно много хора за това към него се насочих.

Здравейте, с мъжа ми сме пациенти на репродуктивната клиника с диагноза мъжки фактор. Преди да разберем, че проблемът ни е в мъжкия фактор посещавах една гинеколожка в частен кабинет и тя установи, че нямам овулация всеки месец. Предложи ми да опитаме 2-3 месеца с клостилбегит, да следи дали настъпва овулация (преглед с ехограф на 12-ти ден, дори и през уикендите) и ако няма бременост да се обърна към репродуктивна клиника. Дори ми каза да си запиша час, защото и там се чака няколко месеца до първи преглед и да не губим време. После излезе спермограмата и всичко се смени. В Надежда стимулацията ми пак беше с клостилбегит, но има много допълнителни неща. Желая Ви успех.

# 534
Колко време правите опити за бебче? По това може да се разбере, дали сте за репродуктивен.

# 535
Здравейте! Който е правил ФМ при д-р Михова може ли да ми каже дали дава диск или трябва специално да си поискам? Благодаря!

# 536
  • Маями
Колко време правите опити за бебче? По това може да се разбере, дали сте за репродуктивен.

Ами честно казано от около 3 месеца.

# 537
Изчакайте поне още три месеца за репродуктивен. Дори някой казват че след година неуспешни опити, ще сте за репродуктивен. Може да пробвате все пак в Надежда с обикновен гинеколог и като стане време, той ще ви препрати към репродуктивен. При мен така се случи. Но направих една година, неуспешни опити и ме прехвърлиха към репродуктивен.
Аз в началото бях при Илияна Христова, след което ме препрати с препоръка към Персенска. В момента съм с близнаци на година и 2 месеца.  Др Цветков е от моя град, но аз лично нямам добри наблюдения за него. Просто при мои приятелки, няма никакъв резултат, а са му пациентки от години, но все пак не е бог, не всичко зависи от него.
В Надежда не може да си избереш репродуктивен, лекаря те избира, не ти него. Но след като влезеш в системата, може да го смениш с друг по твое желание. Мен ме взе Персенска, след разговор от Илияна Христова.

Ами честно казано от около 3 месеца.

# 538
Можеш да си избираш репродуктивен. След като попълних заявката и ми се обадиха от болницата, казах че искам да съм при др. Цветков. Нямаше никакъв проблем, като единствено ме предупредиха, че ако желая за др. Стаменов се чака 1 година за час.
С две ръце го препоръчвам. След лапаро+хистеро, една стимулация и два трансфера в момента се гледаме с един младеж Simple Smile

# 539
Имах 6 неуспешни опита в друга клиника, паднах се при д-р Цветков и ще го благославям цял живот ♡♡♡

Общи условия

Активация на акаунт