МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 589
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте!

На 26г съм и преди няколко години ми откриха септум на матката, който трябва да се отстрани ако искам да имам бебче. Понеже вече започвам да се замислям за дете, трябва да действам по въпроса 😁
Отстраняването на септума (или двурога матка, не е на 100% сигурно) трябва да се случи чрез оперативна хистероскопия.

Ходих на преглед при лекар, който оперира в Софиямед, но поради ред причини не можах да му се доверя за операцията. Той ми беше казал цена 700лв (април тази година).

След доста четене обмислям вариант доктор Цветков в "Надежда". Ако има доволни или запознати с цените за здравноосигурени лица  ще се радвам да се включат.

Благодаря!

# 481
Д-р Цветков е много внимателен и опитен лекар-няма да сбъркате,още повече,че е репродуктивен и не би ви престъргал,както мен др АГ.
Аз да попитам-знаете ли дали може и как става смяната на АГ по ЖК? Не съм доволна изобщо от своята следяща,а съм в 29 гс с близнаци,които чакаме 11г. Не бих й се доверила за раждането-няма да мине спокойно изобщо.

# 482
Д-р Цветков е много внимателен и опитен лекар-няма да сбъркате,още повече,че е репродуктивен и не би ви престъргал,както мен др АГ.
Аз да попитам-знаете ли дали може и как става смяната на АГ по ЖК? Не съм доволна изобщо от своята следяща,а съм в 29 гс с близнаци,които чакаме 11г. Не бих й се доверила за раждането-няма да мине спокойно изобщо.

През регистратура става смяната, казваш, че искаш да си смениш следящия АГ и си записваш директно час при друг, стига да приема нови пациенти и да има часове съответно. За съжаление по-известните им лекари рядко имат свободни часове за ЖК.

# 483
Здравейте!

На 26г съм и преди няколко години ми откриха септум на матката, който трябва да се отстрани ако искам да имам бебче. Понеже вече започвам да се замислям за дете, трябва да действам по въпроса 😁
Отстраняването на септума (или двурога матка, не е на 100% сигурно) трябва да се случи чрез оперативна хистероскопия.

Ходих на преглед при лекар, който оперира в Софиямед, но поради ред причини не можах да му се доверя за операцията. Той ми беше казал цена 700лв (април тази година).

След доста четене обмислям вариант доктор Цветков в "Надежда". Ако има доволни или запознати с цените за здравноосигурени лица  ще се радвам да се включат.

Благодаря!

Аз бях при доктор Цветков по съвсем други причини, но смея да кажа, че съм супер доволна! Супер приятен и компетентен според мен!

# 484
Здравейте!

Благодаря!
Няма да сбъркате с д-р Цветков. Аз съм с еднорога матка, той ми направи корекция и от първи опит инвитро при него в момента гушкам един тримесечен юнак.

# 485
Много благодаря на всички отговорили! А знаете ли колко струва прегледа при него, понеже си писахме във фейсбук и доктора каза, че иска първо да мина преглед преди хистероскопията.

# 486
Ами, ако си пациентка е 35 лв., а за консултация е 80лв. Може и да греша.

# 487
Момичета, имате ли представа как са мерките в момента и дали все още таткото може да присъства на раждането?

# 488
Някой може ли да сподели впечатленията си от Даниел Георгиев? Имам два прегледа при него , може ли да му се вярва за ФМ?

# 489
  • София
Аз не бих препоръчала този лекар. Изключително лаконичен и му вадиш думите с ченгел. Преди година две ходих при него на прегледи, отидох да си направя пакет изследвания преди забременяване при него. Уж трябваше само да вземе секрети, после на касата се оказа че ми е написал и колпоскопия, каквото реално не беше правил. Лабораторните им изследвания показаха наличие на някаква бактерия, за която той ми назначи лечение по вайбър без да пожелае да ги обсъдим, въпреки че нямах никакви симптоми за такова нещо. Повторих изследването в две други лаборатории и бяха отрицателни, та повече не съм се връщала при този доктор.

Разбира се, моят случай може да е единичен, но аз не бих го препоръчала.
Още повече за ФМ има много добро лекари, специализиращи конкретно в тази сфера.

# 490
Мен ме прати моя АГ при него, тъй че нямах избор да откажа,но се надявам като специалист да разбира достатъчно... Иначе като отношение ми е все едно, няма да се следя там ,мисълта ми беше дали разбира...

# 491
За мен, Даниел Георгиев си разбира изключително много от работата, а по-важно от това няма. Да, не е приказлив или много усмихнат. Изключително подробен е, всички фм ми ги е правил той.

# 492
И е един от малкото сертифицирани фетални морфолози!
Правил ми е мн сложна хорионбиопсия-мина бързо и безболезнено.

# 493
Аз се следя при него и съм минала и 2 фетални и съм доволна.

# 494
Много ви благодаря! Моя АГ ме прати конкретно там за второ мнение, иначе имах правена вече ФМ. Не знаех, че дори е от официално сертифицираните. Защото има по - спрягани имена за ФМ ,факт.

Общи условия

Активация на акаунт