МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 418
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
Много се извинявам за тъпия въпрос... ама къде го гледате това електронно досие?

# 616
Много се извинявам за тъпия въпрос... ама къде го гледате това електронно досие?
Извадих си код от НАП, и проверявам тук “https://pis.nhif.bg/main/”.

# 617
Здравейте, има ли някоя от вас, която се е следила с първата част на пакета за ЖК, но след това не е продължила да се следи в болницата? Ако да, трябва ли да уведомя някой - регистратура / следящ лекар?

# 618
Момичета, колко дни дават болничен след хистероскопия?

# 619
  • София
Здравейте, има ли някоя от вас, която се е следила с първата част на пакета за ЖК, но след това не е продължила да се следи в болницата? Ако да, трябва ли да уведомя някой - регистратура / следящ лекар?

Не сте доволна ли? Защото се чудя аз за този пакет

# 620
Момичета, колко дни дават болничен след хистероскопия?

След оперативна ми казаха, че се полагат до 14 календарни дни. Аз лично си взех 9, но реално се чувствах добре още преди да ми свърши болничния, но вероятно зависи какво точно се прави.

# 621

Не е че не съм доволна, напротив даже, за следящия ме лекар не мога абсолютно нищо лошо да кажа, даже ако някой търси мнение: + 1 за д-р Манастирски.

Просто се следя и по ЗК в Майчин дом, понеже реших, че искам да раждам там. В началото доста се колебаех, съответно исках и на двете места да имат информация как е протичала бременността, но при това положение следенето в Надежда, поне за мен, става излишно.

Сега, ако сравняваме какво влиза в пакета и какво се поема от ЗК - има голяма разлика, пакетите в Надежда със сигурност са по-пълни и дават по-голямо спокойствие че няма да изпуснете нещо, така че ако имате възможност не мисля, че ще сгрешите (като имам поглед само върху първата част на основния пакет).

От друга страна, дори и да сте по ЗК, винаги може да си доплатите за някой допълнителен преглед или допълнително изследване, ако се наложи разбира се, и пак ще излезе по-леко финансово натоварване.

# 622
Някоя от вас може ли да сподели мнение за хистероскопия ма Т-образна матка, бременност след това?

# 623
  • София

Не е че не съм доволна, напротив даже, за следящия ме лекар не мога абсолютно нищо лошо да кажа, даже ако някой търси мнение: + 1 за д-р Манастирски.

Просто се следя и по ЗК в Майчин дом, понеже реших, че искам да раждам там. В началото доста се колебаех, съответно исках и на двете места да имат информация как е протичала бременността, но при това положение следенето в Надежда, поне за мен, става излишно.

Сега, ако сравняваме какво влиза в пакета и какво се поема от ЗК - има голяма разлика, пакетите в Надежда със сигурност са по-пълни и дават по-голямо спокойствие че няма да изпуснете нещо, така че ако имате възможност не мисля, че ще сгрешите (като имам поглед само върху първата част на основния пакет).

От друга страна, дори и да сте по ЗК, винаги може да си доплатите за някой допълнителен преглед или допълнително изследване, ако се наложи разбира се, и пак ще излезе по-леко финансово натоварване.
.

Благодаря. А знаете ли дали може да се плати само половин пакет? Тоест да ползвам само втората част

# 624

.

Благодаря. А знаете ли дали може да се плати само половин пакет? Тоест да ползвам само втората част

Не знам за това, при мен е точно обратната ситуация 😄 Ако някоя е по-запозната, нека сподели

# 625
  • София
Може да се ползва само втората част на пакета.
Аз с първата си бременност започнах да се следя в Надежда чак от 16-17 г.с. (прехвърлих се от друга болница) и лекарката ми каза, че няма смисъл да вземам първия пакет. Плащах си директно всеки преглед или изследване преди да дойде време за втория пакет. Междувременно си имах картон и ми издаваха болнични, т.е. това, че не си с пакет, а плащаш всяко посещение, не те лишава от нищо.

# 626
  • Хасково
Някоя от вас може ли да сподели мнение за хистероскопия ма Т-образна матка, бременност след това?
Моя приятелка си прави в болницата. След два-три месеца забременя Simple Smile

# 627

Хистероскопията заради Т-образната матка ли предвижда? Моята матка е такава, имам успешна бременост, но никога не сме я коментирали. Може би има различни видове. Пациент съм на репродуктивната клиника по други причини. Имам хистероскопия след замразен трансфер без имплантация. Успех

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 06:58 от Тео123

# 628
  • Хасково

Хистероскопията заради Т-образната матка ли предвижда? Моята матка е такава, имам успешна бременост, но никога не сме я коментирали. Може би има различни видове. Имам хистероскопия след ЗЕТ без имплантация. Успех
Да, дамата питаше за такава. На мен докато бях бременна др Сигридов ми каза, че също ми е Т-образна матката. Успях да износя успешно. Според др Павлова при втора бременност не е необходимо нищо да се предприема.

# 629
Здравейте! Имам питанка дали болницата има практика да изпраща листите от прегледите на поща или в профила, в който получавам резултатите от изследванията? Изобщо мога ли да видя някъде дигитално някаква история на прегледи? (Хартиените листи си ги трупам и събирам, обаче сме 2023  някак)

Общи условия

Активация на акаунт