Отговори
# 555
  • София
Аз днес писах, че най-тежки са родителските клетви. Клетвата на Халис застигна сина му.
И когато смъртта дОйде в нечий дом, всички други проблеми изглеждат незначителни и се забравят. Всички започват да се прегръщат и утешават, но твърде, твърде късно. Всичко се прощава и забравя в такъв момент (Казъм прегръща Ферит, Иффакат утешава Гюлгюн), но файда йок.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 23:58 от missence

# 556
Не знам дали е невинен Тарък .. защото знаеше за смяната на колите и със сигурност са го проследили.

# 557
Гюлгюн също предчувстваше нещо лошо. Брилянтна игра. Изстрадаха епизода.

# 558
  • София
Халис се раздели с Фуат с шамар, дано му държи влага докато е жив.

# 559
Е разплаках се.. И аз имам брат..
Уникални актьори имаме..

# 560
Аз съм без думи хора. Надявах се на нещо до последно, но не стана...
Хич не съм ОК със смъртта на Фуат.
Много ми е мъчно за Гюлюн и Орхан най- вече за Ферит, а дори и за Халис.
Семейството рухна мен ако питате

# 561
Аз значи съм бая дебелокожа. Единствената сцена, дето ме жегна, беше Есме като се хвърли на пода, преди бая серии.

# 562
  • София
Единственото хубаво нещо е, че Асуман и Фуат си заминаха ръка за ръка заедно.
Скрит текст:
Аз плача.

Аз съм без думи хора. Надявах се на нещо до последно, но не стана...
Хич не съм ОК със смъртта на Фуат.
Много ми е мъчно за Гюлюн и Орхан най- вече за Ферит, а дори и за Халис.
Семейството рухна мен ако питате
За Халис защо? Той на изпроводяк му удари един хубав шамар, така да го запомни.
Семейството рухна от акъла на Халис ага и Иффакат.

# 563
Аа, Асуман е жива.

# 564
Мерт си дава душатааа да играе така.. просто тази сцена

https://twitter.com/d_soulll/status/1659662676744712192?t=iXl_Co … KUR4iHRgiliw&s=19

# 565
Да фрага дали е сигурно ? Интересно и Абидин къде се дянаха уж Търо имаше кръв по ризата… и аз се хващам за думите му и мисля че е замесен .

# 566
Много обидни думи имам за Халис! Всички бяха щастливи и страдаха просто съвършено. Много ми хареса как снимаха, когато разбираха един по един, че е станала катастрофа, хареса ми и как снимаха след като разбраха, че Фуат е починал. Брилянтна игра и на Гюлгюн, и на Орхан и на всички около тях.
Само за едно се радвам, въпреки че се изсипаха всички в болницата ни спестиха Пелин и майка й. Е, тези нямаше да ги понеса.
Добре изиграно. Да видим сега на къде. Успокояват ни, че най-лошото престои. Да затягаме коланите.
Хайде, лека!

# 567
Видях клипче в туитър сега. Удари ги камион. Едва ли е поръчка на Тарък. Ще се разбере де..

# 568
  • София
Скрит текст:
Много обидни думи имам за Халис! Всички бяха щастливи и страдаха просто съвършено. Много ми хареса как снимаха, когато разбираха един по един, че е станала катастрофа, хареса ми и как снимаха след като разбраха, че Фуат е починал. Брилянтна игра и на Гюлгюн, и на Орхан и на всички около тях.
Само за едно се радвам, въпреки че се изсипаха всички в болницата ни спестиха Пелин и майка й. Е, тези нямаше да ги понеса.
Добре изиграно. Да видим сега на къде.
Успокояват ни, че най-лошото престои. Да затягаме коланите.
Хайде, лека!
Естествено, че предстои. Родители загубиха детето си, а брат брата изпраща без време. По-лошо от това, здраве му кажи. Ни любов, ни сватби, ни бебета, нищо. В такъв момент животът спира.

# 569
Не е истина тази серия  просто .Същата  неадекватна като Новогодишната Кязъм прегърна Ферит , баша му не го погледна Що за психясали са всички  Ферит се моли на този дърт пръч , дядо си И накрая ще го отнесат СейФер
Тъжно та чак яд го хваща човек

Общи условия

Активация на акаунт