Отговори
# 630
Ти си никой без фамилията Корхан е върху това ще имам анализ градация

# 631
За първи път от последните няколко серии, за които изтича информация ми се иска да видим някой друг спойлер какво си шушукат или какво се снима. Някоя от вас каза че Сейран май е била в имението, този Халис е като камък Хатуч незнам какво му каза в изминалата серия, но за Сейран нищо добро май не предстои от Халис а милият Ферит и останалите от мъка мисля ще задуха сценария към не хубава посока за нашите щом 3-4 серии преди края на сезона имаше смърт, мое мнение … Тази кръвна вражда на дядовците е вече квит и трябва да приключи и все пак си мисля че тези дядовци имат пръст в смърта на бащата на Кязъм там нищо не дадоха…

# 632
  • Яко в Матрицата...
Надявам се, този път вече да е наистина край с Пелин и Зерин и мераците им, искам Ифакат тотално да ги отсвири.

Тарък най-вероятно ще вземе Суна, не Сейран.

И аз силно се надявам Пельо и маман да се махнат, обаче това с Тарък и Суна не го разбирам... Някаква традиция ли е?

# 633
Неразгадаем ми е образът на Кязъм. От изверг , който продава дъщерите си до любящ и утешаващ баща. Текиндор също играе много добре- да се изправиш пред безмислието на живота си. Нищо друго не ти остава освен да подпираш бастуна с всичка сила. А иначе стана "наказание на невзелите участие"- Фуат си отиде мърцина. Съгласна съм, че много линии ги оставят неразкрити, за сметка на козунака Пело. Много по-малко интересна ми е от интригата как Фуат участва с баща си в измама на семейството. Абидин какво слиза като жертвено агне пред болницата. За какво беше всичко, ако ще предадат момичетата по този елементарен начин? Аз бих очаквала от мъжа до мен да е по-съобразителен. Колкото и да е стреса- много бързо се предадоха. Язък.

# 634
Не, не заради традиция, не знам какви са традициите,  мое предположение е това. Нали очакваме Сафет младши да напусне сериала, а Тарък остава.
Вярно имаше спойлер за Тарък-Пелин, обаче Кязъм някой ще трябва да дава, не би следвало да го оставят така.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 13:51 от stasha_s

# 635
Друго , което ме изненада е нагласата на Сейран за близост с  Ферит и дете , при положение , че са разведени вече Каза момичето , че вероятността е голяма 😀

За традиците знам , че ако Сафет примерно умре , дават булката на брат му Но едва ли тук ще е така Артистът играещ Сафет е много добър Жалко , че ще го фъчнат и него

# 636
Изпращането на актьора играещ Фуат

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1659871948141150208

# 637
Цитат
За традиците знам , че ако Сафет примерно умре , дават булката на брат му Но едва ли тук ще е така Артистът играещ Сафет е много добър Жалко , че ще го фъчнат и него
Да  дадат, ама не можаха да сключат брак, тъй че Сафет младши си остана с годежа.

# 638
Умирам от смях с вас-козунакът Пело.
Защо утрепахте и Саффет? И откъде решихте, че Пело и мама ще се махнат?
Абидин е такъв мухльо, че вече ме дразни да му гледам плачещата физиономия. Ще взима булката от сватбата, а слиза от колата, гледа като обречен и много я обича. Защо слезе от колата? Газ наобратно, пък да ви гонят. Изобщо защо се върнаха със СейФер.
Аз смятам, че Пелин ще продължи да има екранно време.
Покрай другия сериал, който гледам станах толкова кръвожадна, че се плаша от себе си.
Искам Халис ага да получи инсулт и да си легне в стаята и дума да не може да каже. Да е ням свидетел как Корхан стават мармалад.
Ама йок. Ще коли и беси гадината. Ако не си го изкара пак на Ферит, то пък, на. Убедена съм, че ще го обвини за всичко и Орхан ще го отнесе.
Дано да греша и тази загуба да изкара нещо човешко в тях, но едва ли.

Берил е споделила тази снимка

# 639
Най-хубавата  сцена е под одеялото на разсъмване. За първи път имаме  толкова специална сцена, истинска между тях.На Ферит  приоритет е дали ще успее да зарадва Сейран. Тя се отпусна, довери се, забрави за магарешкия инат.. В замяна получава безусловна любов.
Най-важното за нея е той да е щастлив. Нищо материално и никой друг нямат значение. За първи път в живота си той получава любов, истинско  признание, някой които го обича заради самия него.  Потвърждение за взаимната им любов.И двете са мехлем за неувереността на  Ферит.
 Нямам търпение за новия фрагмент.
Чудя се, защо трябваше да чакаме толкова дълго тази специална сцена? И след  това,всичко в руини, дали ще видим само смазания Ферит под камшика на семейството му?  А Сейфер  разделени и отхвърлени?  Cry 

# 640
Шефика каза, че Сейран ще се върне в имението. Не за първи път го казва.
Аз това искам.

# 641
Е играем на тука има , тука няма 😀

Нямаше как в тази трагедия да оставят СейФер и да избягат с чантата с парите Нито Абидин да остави Ферит , нито Суна сестра си

И как Ферит ще отблъсне Сейран , знаейки , че   директно ще я пратят при Тарък

# 642
Никой не казва да избягат с парите, а да се махнат от болницата и психопатите. Като отидоха с тях, с какво им помогнаха точно?
Нито Абидин беше с Ферит, нито Суна  със Сейран.

# 643
Благи , не видяхме ( не дадоха) какво стана там с Тарък Не бяха отвън Ферит като излезе под дъжда Кязъм попита Сейран , къде е Суна

# 644
Благи , не видяхме ( не дадоха) какво стана там с Тарък

Да, аз просто се дразня как се прецакаха сами. Убедена съм, че Търо с тази зловеща усмивчица няма да ги пусне по-далече от някой багажник или някое мазе.
Майката и Саффет май не бяха в болницата? Дали Суна няма да замине директно за тяхното имение. Казъм как ще реагира ми е интересно.
Тарък застана пред колата и им кимна да слизат. После нищо. Та затова смятам, че нищо хубаво не ги чака. Еле па ако Суна попадне в ръчичките на баща си...

Общи условия

Активация на акаунт