Отговори
# 615
Абидин пък наистина. Стои и чака на Ферит. Как пък в действителност няма спестени пари? В къщата всичко му е осигурено, за какво ще харчи. Като гледам и дрехите на гърба са му служебни 😒
Голяма излагация.

# 616
Чудя се защо Халис ще се нахвърли да обвинява Ферит Та Ферит остава единствен наследник на фамилията Даже трябва да се страхува още по- вече за живота на Ферит в тази ситуация с психарите Халис много добре ги познава А новият внук не е признат цял живот , сега ли ще става Корхан ?
И все още се чудя защо сложиха Кязъм до Ферит И цялото семейство на Сейран до Корханови

# 617
Сега гледах честа в болницата за мен този човек е от камък (халис) не разбирам турски не според мен нещо се молеше в краката на дядо си как дума не пророни как не го прегърна как не му стисна дори ръката какъв дядо си каква глава на семейството !!! А този където където нарича куче (Кязъм) на него ми стана чак жал и успокояваше Ферит и го прегърна !! Мисля че след тази серия много неща ще се променят !!!

# 618
Превод на интервюто на Мерт, на когото му е интересно

Скрит текст:
Мерт: Кълна се, в началото не очаквах такъв отклик. Аз, разбира се, мислех, че ще е добре, но изобщо не мислех, че ще бъде толкова много и даже, и по света. Разбрах това с времето, докато работих, с какъв добър екип работим, какъв прекрасен актьорски състав имаме. Видях го докато снимах. Тогава с течение на времето казах „да, това е мащабна работа“ и не бях разочарован.
Репортер: Разкажете малко за вашия герой?
М: Разбира се, че ще разкажа за Ферит. Кълна се, както и казах, аз всеки ден научавам все повече и повече за Ферит. Всъщност го опознавам отново и отново със зрителите, защото всеки ден идва  нов сценарий и аз се запознавам с различни страни на Ферит. И всяка седмица казвам:“А, значи той е такъв?“. Но основното, което мога да кажа за Ферит е, че е разглезен, самовлюбен, даже твърде самовлюбен-стига до нарицисизъм. Той не вижда стойност в ничий думи, освен в своите собствени.  Дядото-ето това е този, когото той цени повече от всекиго и намира него за авторитетен. Той може да откаже на всички, освен на дядото. След като получи това, което е искал, той може да го зареже на средата. Тоест, като разглезено дете: играе си с една играчка, оставя я и взима друга. Аз също с времето го опознавам, ще видим до къде ще стигне.
Р: Ферит може да получи всяка жена, която пожелае, от самото начало на сериала е представен като такъв. Какво има в Сейран, че Ферит иска да спечели точно нейната любов?
М: Тя мачка егото му. Единствената причина-тя не му принадлежи. Може след като получи от нея, каквото иска, Сейран да загуби стойността си. Тя е толкова ценна за него, защото постоянно го отблъсква.
Р: Добре, а между вас с Ферит има ли общи черти?
М: Това е много странно. Всички казват, че Мерт и Ферит  са един и същи човек. Но всъщност преди да започне тази работа, аз бях съвсем друг, а откакто започнах да играя Ферит, през това време самият аз станах малко Ферит. Понякога в живота постъпвам като Ферит. . Малко влизам в състоянието на Ферит. Ако в сериала Ферит е разглезен, то на снимачната площадка се чувствам разглезен. Ако се ядоса на някого и се развика, тогава на снимачната площадка мрънкам цял ден. Настроението ми зависи от него, от мен нищо няма. В зависимост от сценария ставам такъв Ферит за седмица.
Р: В чужбина и особено сега в Румъния вие и сериала имате много фенове. Искате ли да им кажете нещо?
М: Даже не знам какво да кажа. Много благодаря на всички от цялото си сърце. Нека да продължават да ни гледат. Мисля, че в сериала ще се случат много красиви неща. Магическа работа.

Чудя се Суна ако каже, че е прекарала нощта с Абидин дали психарите няма да я оставят? Свеки е толкова зла, може да не искат булка втора употреба за Саффетчо. Въпреки че, Тарък каза на Казъм, че и с 4 деца пак ще я вземе Сейран.

Имам лощо предчувствие, че Ферит ще отхвърли Сейран, защото ще се чувства толкова виновен за смърта на брат си, че със собственото си нещастие и страдание ще се опита да изкупи вината си. А ако е с нея, е ясно, че ще е щастлив и обичан. А може и пак да се подчини на дядката, който предполагам, че ще го накаже яко. А този какъв безчувствен изрод е, не е истина. Сълзи проронил, да се задави в тях. Той е в дъното на всички нещастия в това семейство. Ферит на колене пред него, молещ за един поглед поне. Зла гад!
Орхан и той е такова мекотело нещастно, но ми хареса когато каза, че Зерин и Пелин са виновни за всичко, че Змията го чу. Лошо, че не разбира, че в основата на всичо е любимата му Иф.
Дано Гюлгюн да събере багажа, но преди това да каже на дядката как са го мамили във фирмата. Не, че очаквам от нея някаква реакция различна от да си кюта на диванчето, но смърта на сина й може пък да я изкара от балона.

# 619
Здравейте Благодаря за всички преводи и споделеното

Мерт пред журналиста онзи ден

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1659826713142915074

# 620
Дъртият е ужасен 🤮 ама ще дойде мачка за погачка и за него, няма да му се размине.

# 621
Това пък Есме какво е тръгнала да се бори за мъжа си?
Ми дай го на Зеринката,ще се отървеш.
Той ще и покаже как се възпитава момиче,обаче не се знае кой кого ще бие

# 622
Благодаря за превода на интервюто, Бл@гуна!

Фуат повери Ферит на Сейран, да видим как ще ни изненада сценаристът. Действията на Асуман/дали ще си тръгне от къщата или ще остане/ ще ни подскажат, ако нямаме яснота дотогава.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 11:48 от stasha_s

# 623
Абидин пък наистина. Стои и чака на Ферит. Как пък в действителност няма спестени пари? В къщата всичко му е осигурено, за какво ще харчи. Като гледам и дрехите на гърба са му служебни 😒
Голяма излагация.

Абидин беше неадекватен от болка и алкохол. Нямаше план в главата му, изобщо не знаеше какво прави. Беше готов на всичко, за да поговори със Суна, пък ако ще и за последно да е. Ако тя тръгне с него, добре, ако не тръгне... "утрото няма да настъпи" (нещо такова беше написал в прощалната бележка).
Отчаян и безпътен.
Чест му прави, че не въвлече Ферит в тази лудост, а чест му прави на Ферит, че не остави приятеля си сам.
"Каквото и да се случи тази нощ ще го преживеем заедно"
И така колелото се завъртя Simple Smile
На кого му пука, че нямат план, когато любимите им момичета са до тях, хванаха ръцете им.
Дали ще спят в хотел, на палатка или под някой мост все тая, ще заспят един до друг.
Може би е безразсъдно, но пък е много романтично Smirk
Жалко, че не им се насладих напълно, заради очакването на предстоящата трагедия..

# 624
Колко пъти мога да я гледам тази сцена? 🤔🥺тик-ток взриви....
https://www.tiktok.com/t/ZGJ924bfg/?t=1

# 625
Сейран  така го отсвири Ферит за палатката😂😂

# 626
Според мен , Ферит не й отблъскваше ръцете .. човека трепереше , не може според мен да се контролира в тоя момент.
Очаквам Сейран да се застъпи за него и да го подкрепи в този момент , дори ако той почне фа се обвинява.Просто да е до него.

# 627
Според мен , Ферит не й отблъскваше ръцете .. човека трепереше , не може според мен да се контролира в тоя момент.
Очаквам Сейран да се застъпи за него и да го подкрепи в този момент , дори ако той почне фа се обвинява.Просто да е до него.
И аз си мисля, че Сейран няма да го остави. Ще се бори. Тя е упорита.
Както Ферит последните 10 епизода се бореше за нея и не се отказа, сега ще бъде нейн ред.
Чудя се какво ли са ни подготвили за финал на сезона? Последните два епизода бяха връхна точка, къде по-нагоре ще успеят да стигнат и да ни изненадат?

А какво ще стане със Суна, Абидин? Тарък наистина е вманиачен в Сейран, какво ще последва? Предстоят още много проблеми.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 12:35 от Linasss

# 628
Другият епизод сигурно Сейран ще бяга от тях и ще ходи да се моли на Халис да види Ферит😂

# 629
Надявам се, този път вече да е наистина край с Пелин и Зерин и мераците им, искам Ифакат тотално да ги отсвири.

Тарък най-вероятно ще вземе Суна, не Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт