Отговори
# 660
Коренна промяна в сценария. Почти нищо от написаното не стана, като изключим операцията на Асуман и това, че доста късно Ферит почна, за кратко, във фирмата. Може ли линк да видя каква заявка са дали и за другите персонажи?

Е, то тази информация е от тези, дето продават правата на сериала, доколкото виждам.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 17:21 от stasha_s

# 661
Това не е от официалната страница на сериала, там не са описани така характерите.
Има снимки в имението, според фенове всички били там и Тарък, и Буче. Тях специално ги споменават Grinning

За написаното за Фуат имам предвид, че скоро излезе подобно, но режисьорката отрече изобщо да са давали такава информация, когато са описвали героите.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 17:25 от Бл@гуна

# 662
Е, ако занулят и Ферит ще гледат някои хора Пело на воля. Пело на прозорец, Пело на балкон, Пело до кола, Пело на диван...Това ще е нов вид изкуство... Но с нищо няма да ме изненадат. Те не познават собствените си герои, ние очакваме някакво логично действие. Кязъм е най-ясен пример. Все едно гледам 6-7 различни персонажи. Ту е смешен, ту величав, ту трагичен, ту шут...Пълна боза е това, което ни представят. Ама е някаква занимавка и Мерт наистина се справя добре.

# 663
Не вярвайте на всичко, което пише в интернет. Как Ферит ще умира като е главен герой? Ще имаме втори сезон, какво ще гледаме, ако всички главни актьори напуснат?
Е то се говори че ще умре като за финал на филма..

# 664
Даже и май майстор Неджип бил на снимките днес. Имаше видео Ферит в колата си.

# 665
Много често се случва актьори да напускат сериалите. Почти съм убедена, че във всеки турски сериал се случва, а и съм ставала свидетел на доста.
Това, че сериалът е по действителен случай, не означава, че всичко ще е едно към едно с истината. Все пак гледаме психологическа драма, трябва да има голямо екранно време - нови актьори, нови линии.
Скрит текст:
Не вярвайте на всичко, което пише в интернет. Как Ферит ще умира като е главен герой? Ще имаме втори сезон, какво ще гледаме, ако всички главни актьори напуснат?
Е то се говори че ще умре като за финал на филма..

Еее, те финалът на сезона не са измислили още, камо ли за финалът на сериала. Нито се знае колко сезона ще имаме, нито нищо. С такъв рейтинг и ако се задърци такъв и 3ти сезон може да очакваме.

# 666
Тук точно за майстор Неджеп пишат, че бил на снимките и уж бил донесъл пръстена на СейФер

# 667
Даже и май майстор Неджип бил на снимките днес. Имаше видео Ферит в колата си.

Къде е това видео?

# 668
Бирсен е потвърдила новината, че Майстора ще бъде за 1 епизод гост.

# 669
В някой от профилите в ИГ, дето следя, беше видеото. Не помня кой точно. Беше Ферит в колата, на шофьорска седалка и имаше от снимачния екип, друг в колата не, поне отпред не.
Как не са давали описание? Режисьорката може да не е давала, ама тия дето продават правата на сериала, от някъде са го взели, за да го публикуват. Доста е променен сценария от това, което са написали. Намерих го сайта и изчетох.

# 670
# 671
Да, наистина и тя потвърди, че ще е гост актьора, който играе майстора.

По повод, че щял да носи пръстена. Това била реакцията на Пелин: Ураааа, най-накрая дойде и пръстенът, с който Ферит ще ми предложи официално пред всички

Давали са описания на героите, но нищо общо с тези, които разпространяват. Отрича тези неща да са заложени в характерите на героите. Един вид свободни съчинения. Това е, което аз четох.  Нямам претенции, дали наистина Фуат е бил предвиден да е баща на 2 деца или да го катастрофират в 33 епизод Simple Smile

# 672
  • София
Аз едно не разбирам, кому е нужно сега поклонение, погребение?! Изключително натоварващи сцени. Видяхме шокът, мъката и т.н. То драма, то чудо! 2мин любов и 20 серии сълзи.

# 673
Е, те го катастрофираха, защото не е снимано това, което е трябвало да се снима - пише, че той също е женкар, но го прави тайно, че е трябвало да има съревнование във фирмата с Ферит, да забремени Суна, жена му да го напусне, да се ожени за Суна без любов. А Суна го прави, защото иска да има това, което има Сейран. Завижда й.
Не се разви персонажа и реши да напусне.
Мъжът на Султан явно с право е напуснал.

# 674
  • София
Е, те го катастрофираха, защото не е снимано това, което е трябвало да се снима - пише, че той също е женкар, но го прави тайно, че е трябвало да има съревнование във фирмата с Ферит, да забремени Суна, жена му да го напусне, да се ожени за Суна. А Суна го прави, защото иска да има това, което има Сейран. Завижда й.
Не се разви персонажа и реши да напусне.
Мъжът на Султан явно с право е напуснал.
Добре, разбирам напълно актора. Иска да си тръгне, решават, че ще е драматино и снощи видяхме драмата. Сега нужно ли е още един епизод да гледаме бдения, съболезнования и погребение? Винаги ми е било чудно и в реалния живот желанието да се показват чувствата на хората в такъв личен и ужасен момент.
Като хукнат да навират напр. камерите в лицата на опечалените, това за реала.
А за сериала- достатъчно драма, мъка и стрес има в реалния живот, хубаво е във филмите да виждаме малко повече хармония и любов, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт