Отговори
# 675
Е, не могат да я пропуснат тази част, с погребението.

Видяхте ли как се подхилкваха Афра и Мерт, като се целуваха в палатката 😁
Броили им целувките в епизода -  32 ги изкарали 😁

# 676
Паралел:

https://twitter.com/ReineMatmazel/status/1659670062792339456?t=R … 8kSEVrUaYjxA&s=19

Фуат повери Ферит на Сейран. Ферит вече няма да бъде под дъжда с Фуат, а със Сейран.

# 677
  • София
Е, не могат да я пропуснат тази част, с погребението.

Скрит текст:
Видяхте ли как се подхилкваха Афра и Мерт, като се целуваха в палатката 😁
Броили им целувките в епизода -  32 ги изкарали 😁
Защо? Първа сцена на следващия епизод- семейството се прибира в имението след опелото.

# 678
  • Бургас
Мнооого инфо се тиражира в пространството, но човек трябва да има интуиция и да пресява достоверното....
А най-добре - от проверените източници... Не уважавам особено журалисти като Бирсен някоя си, но по липса на други, понякога с едно наум, чета и нейните "находки".

Голяма новина, няма що - майстор Наджиб щял да дойде да изкаже съболезнование....И какво? С какво допринесе този образ, който можеше да е двигател в линията Ферит - Сейран, замествайки деспотичния дядо и помагайки на младите да сбъдват мечтите си и да се открият. Започнаха нещо хубаво и хоп...занулиха го.

Като във всяко турско дизи и тук явно има много проблеми в "кухнята"
Като се започне с хонорарите / Афра взима по-висок 110 хил.т.л от този на Мерт 90 хил.т.л., а останалите са с на половината, че и повече по-ниски/ Предварителната сценарна линия явно е била една, а в действителност се е получило друго и т.н. и т.н.

Много бих искала да се добера до литературния първоизточник на г-жа Гюлсерен, но дори в интервюто си не споменава заглавие. Може би е някакъв сборник разкази и тази история е включена в него. Но предполагам в турски форуми би се намерило такова инфо...

Така, че ще си чакаме поредната порция "измишльотини", ще се радваме, ще се ядосваме, без да забравяме, че това е една добре смазана машина и хората пари печатат, а ние само хабим нерви

# 679
Аз това, което коментирам е написано на сайта на тези, дето продават правата за излъчване на сериала. Не е измислен източник.

# 680
Само 32 ли бяха Grinning

Нека съпоставим АбСун и СейФер- нито една прегръдка не ме грабна на Аби и Суна, все едно той беше по-големият й брат, който я защитава и закриля, никаква химия и емоция....а СейФер...милите ни душички, само като се погледнат и ти се топиш...ми колкото и добър актьор да си, колкото и приятелски закачки да имате, химията си е химия, любовта не може да се прикрие . Мое виждане! Hug

# 681
  • Яко в Матрицата...
Мише, трябва да има драма и материал за още серии. Но според мен искат да покажат и някакво развитие на героите на фона на тази голяма загуба, както и традициите на религията им. Спомни си колко наблегнаха на поста за Рамазана и както точно се прави, къде се ходи и т.н.

Много се надявам Ферит и Сейран да се обединят и като едно цяло да се борят и за себе си, и за връзката си. Точно в трудните моменти се вижда кой каква сила и воля за оцеляване притежава. Сейран заяви, че ще е до Ферит, каквото и да става. Ферит пък показа, че мисли за утрешния ден, мисли за щастието на Сейран. Може би заради това имахме второ "отвличане", за да видим разликата в подхода и мисленето на Ферит. Първия път каза "животът е един ден и този ден е днес". Като японците - няма утре, няма вчера, днес се живее. Втория път вече не мисли така - има утре, има и отговорност към Сейран и трябва да се погрижи за нея. Това, което му каза Сейран също е много важно. Когато човек е добре, когато се е погрижил за себе си и собственото си щастие, и другите около него ще са добре. Това е основен принцип. Под влияние на миналото или някакви други насадени предразсъдъци, хората все още си мислят, че това е егоистично... за съжаление. Не, не е, това е здравословен егоизъм Simple Smile

Аникси, хонорарите са нещо, за което менажерите на актьорите трябва да се договарят. До този сериал, Афра беше по-известна и е нормално тя да има по-високо заплащане. Може за втори сезон Мерт да си договори по-добри условия...

Сташа, имаш ли линк към този сайт? Да го разгледам Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:11 от Reni 🧿

# 682
# 683
Каква рисунка на Сейран е рисувал Ферит? Не си спомням. Коментират нещо по този въпрос.
Имаха някаква традиция в исляма, че определен период след погребение не може да има сватба, колко беше? Май до края на сезона Пело ще си стои мома.

Кой пък има нерви да брои целувки? 😂😂 32 по една за всеки епизод, в който ни измъчиха да ги чакаме.
Кажете обаче сценариста не е ли топ психар? Тъкмо малко романтика и щастие, и уби брата на ГГ. То па бива, можеше да се случи в началото на 34ти епизод, нали? Grinning

# 684
  • Яко в Матрицата...
Мерси Flowers Hibiscus Като чета описанията, сериалът вече няма нищо общо с първоначалната история Joy Да вземат да ги изтрият...

# 685
Сега като прочетох Мис Чаги, се сетих, че и за мен между АбСун няма никаква химия. Другите, които изобщо не ми се връзват са Орхан и Ифакат. Дафне и Орхан биваше, но тези двамата, точно в този епизод бяха мега зле. Виж Халис и Ифакат си отиват. Смешни са ми и Казъм и Зарин.

Изненадана съм, че се знаят хонорарите на актьорите. По принцип ги крият яко. Но не е изненадващо на другите да са по-ниски, те са там като борчета както каза някой. Сигурно само Буче взима по 300 000 на епизод, все пак този талант трябва да бъде достойно заплатен

# 686
Да, до такъв извод останали и тези, дето броили. По една целувка за всеки епизод до сега 😂
Луди хора.
Можеше и катастрофата и погребение и все, да е в един епизод, ама на - ще разтяга този Сценарист.

Бива и да се откажат от това, до което още не сме стигнали, чие е детето на Султан. Да променят и това.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 18:36 от stasha_s

# 687
Последно на Ферит ли смятат да натресат детето на Султан или на Фуат? Не разбрах, нещо се коментираше и за Орхан. Манджа с грозде общо взето. Щом не е на дядката пак бива.

# 688
В този сайт, дето дадох линк, детето е писано на Ферит. Ама така или иначе няма общо заявката за сериала с това, дето гледаме.

Вярно снощи не ревах, ама още ми е тегаво от епизода.

# 689
В този сайт, дето дадох линк, детето е писано на Ферит. Ама така или иначе няма общо заявката за сериала с това, дето гледаме.

Вярно снощи не ревах, ама още ми е тегаво от епизода.
Хммм, то наистина няма общо схемата и описанието, което са сложили. Само началото беше такова.

Общи условия

Активация на акаунт