Отговори
# 690
  • София
За мен СЦ сътвориха една огромна каша, в която и те вече не могат да се ориентират. Вместо да гледаме Пелин как блее през прозореца, можеше да развият образите на Асуман и Фуат, майстора, а не да влизат и излизат актьори от сериала като в хан.

Какво стана с тази фирма? Зарязаха ги онези двамата счетоводители да се оправят сами и Корханови пак седнаха всички в имението да бистрят схеми.

# 691
Сега да не пратят Ферит в хана отново?
Сигурно са се събрали да ядат халва за Фуат толкова народ...
Аз мисля че ще има СунТар брак Simple Smile

# 692

Ако Сафетчето се гръмни и аз така мисля че ще стане 😅

# 693
  • Яко в Матрицата...
Неджип уста идвал само за един серия, според 1sen...
То вярно, че Саффет Джуниър е геймър и живее в друга реалност, ама чак да се гръмне... Thinking

# 694
Относно хонорарите , едва ли се знае точно кой колко получава в момента  Те сключват договор отначало за 13 серии да се види дали проекта ще тръгне После подписват отново За 2 сезон пък друг договор ще имат Както скоро и Серенай беше казала имат си правила в сектора Разгледах менинга на Мерт По-голямата част от артистите там са в момента по сериалите Гледам и Туба Б е там  , та знае си мениджърката   работата с Мерт за мен

# 695
Имаше и забавни моменти в епизода. Казъм го побърка и него сценариста, то с колана върви и бие наред, после палав се заиграва със Зарин, пък подкрепя децата, пък после ги смели от бой, накрая единствен показа съжаление и се опита да утеши Ферит. Получва му се във всичките превъплащения, де.
Но тази сцена беше супер смешна.

А тук много ме трогна. Така ми се иска да го избелят този герой, хем да стане по-добър баща за Суна и Сейран, хем поне един да претърпи промяна. Феритовата не я броя

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:39 от Бл@гуна

# 696
А тая как обвинява майка си - беше женен, но беше мой, а сега 😁 ужас, не знам до кога ще я унижава сценариста

# 697
Сега гледах интервюто на Мерт, това, в което са го хванали на улицата и го питат дали вярва в уроки(проклятия)
Веднага го разпиляха от подигравки.

Р: Вярвате ли в уроки?
М: Не, не вярвам в урочасване. Не вярвам!

И в същото време сложил синьо оченце под пост на Афра Joy

Добре де, в други сериали има ли такива драматични прощаванки с напуснал актьор? Сега и Афра и Мерт се сбогуват с Фуат. Че даже и режисьорката, ми вместо да пишеш сърцераздерателни думи да беше натиснала Гюнтер да му развие образа, а не в последния епизод, хем да го избелят, че не е такова завистливо и противно човече, хем с всички да си каже по нещо хубаво и да го убият на финала.

Хахахаха He was married, but he was mine! Желязната логика на Пелин!

# 698
Зад кадър

# 699
То това, ако може като клипче да се качи, да се види каква физиономия прави накрая.
Така и не видях актьорските му способности.

В туитър взеха да се чудят, с оглед меркантилната натура на Кязъм и това как се държа в болницата, дали няма да размисли за развода на Сейран и да иска да я събира с Ферит. Остана единствен наследник.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 20:45 от stasha_s

# 700
# 701
Сейран се прибрала в къщата на баща си, в момента снимали там. Уж от сигурните източници-всички в имението обвинявали Ферит за смърта на Фуат Sad Тъпотиите започнаха

# 702
Изгледах епизода отново.  
Ифакат и Орхан  - изобщо не отразиха  Гюлгюн , все  едно не е влязла. То бива наглост  ама тяхното  извън пътя. Орхан - пълен мухльо. Ифакат пък прекалено самоуверена. Има нужда тя от Сейран в конака - да я вади извън нерви.Прекалено и е спокойно. Каза на Зерин , че после ще се заеме с тях - чакам го !
И Султан не  е доволна , че Сейран може да се върне. Кошмар и е тя.
За Халис пък да не говорим - той изобщо не допуска  тя да се върне някога. Искам да ги видя един срещу друг заради Ферит. Да видим как нашето момиче пази момчето си. Щом му затвори телефона в лицето  , на какво ли още е способна ? Той Ферит не смее , но тяяя.....
Тук тиражирате сватба на Суна и Тарък. Е тогава ще стане страшно. Тарък срещу Ферит и Сейран на една маса да сяда. Като се има предвид манията му по Сейран , ще си го изкарва на Суна .
Тъжен епизод ,сигурно ще прескачам финала с мишката . Само реакцията на Кязъм ми хареса. Колкото и да подскача и крещи , обича си той Ферит. Как мило му казва "синко". Как бащински си го прегръща /де да можеше и момичетата така да гушка/.

От този  епизод  искам да запомня само това :

https://www.pinterest.com/pin/1021894971691416344/

# 703
Абе Кязъм да прибира Ферит у тях и това е.
Лелята хубаво каза на Халис, всичко е заради него - и това, че тя е останала в Антеп, и положението на внучките й, и внука му.
Писаха, че всички обвиняват Ферит, да.

Акаунта със спойлерите в туитър се е включил пак с информация. Гадна.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 21:19 от stasha_s

# 704
Абе Кязъм да прибира Ферит у тях и това е.
Лелята хубаво каза на Халис, всичко е заради него - и това, че тя е останала в Антеп, и положението на внучките й, и внука му.
Писаха, че всички обвиняват Ферит, да.

Акаунта със спойлерите в туитър се е включил пак с информация. Гадна.
. Много бихме се радвали да споделите с нас или да качите това което пишат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт