Отговори
# 705
Тука, в темата, вече предполагахме, че така ще стане.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 22:15 от stasha_s

# 706
Да го обвиняват Ферит , да си тръгне Да изчезне , да отиде Сейран да го намери , да направят бебето , че ми е дерт Grinning И да ги видя после всичките накуп
А Сейран няма как да остане в имението  и по-добре Дали ще е при баща си или там , каква е разликата Ферит трябва да се оправи с тях първо Едва ли ще иска да и го причини това в момента

# 707

Ифакат и Орхан  - изобщо не отразиха  Гюлгюн , все  едно не е влязла. То бива наглост  ама тяхното  извън пътя. Орхан - пълен мухльо.

Не само, че не я отразиха, но и Ифакат каза на Орхан: Остави я! И без това тя сама ще се самоубеди, че нищо не е видяла и  нищо не е станало между нас" По смисъл, не помня точните думи. Мега нагла. Но и актрисата е супер, тоlкова е противна, че допълва образа чудесно.
От всички гадняри само Търо не мога да го намразя качествено, може би защото самият актьор ми е симпатичен и не се визма на сериозно, много приятно чувство за хумор има, а и с тези перли беше любов от пръв поглед.

Горкичките. Беше, каквото беше

Това не знам до колко е вярно, но турците направо са припаднали от смях и много го коментират.
 В този момент, в който Сейран му каза, че тук не може и Ферит разбра, че явно може, но на друго място и започна да й предлага:
 Хотел, мотел, пансион, "karavan"  с основно значение на тези каравани, които използват актьорите по време на снимки Joy Joy Направо си я покани при него в караванката.

Изловили са Баран и Буче (Тарък и Пелин) на вечеря, но не по време на снимки. Вече ги подозират в туй, онуй Simple Smile Има и някакви снимки, но за мен са от тези невидимите.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 21:54 от Бл@гуна

# 708
Да,да, за караваната и аз се засмях и си помислих-а дано,де

# 709

Ифакат и Орхан  - изобщо не отразиха  Гюлгюн , все  едно не е влязла. То бива наглост  ама тяхното  извън пътя. Орхан - пълен мухльо.

Не само, че не я отразиха, но и Ифакат каза на Орхан: Остави я! И без това тя сама ще се самоубеди, че нищо не е видяла и  нищо не е станало между нас" По смисъл, не помня точните думи. Мега нагла. Но и актрисата е супер, тоlкова е противна, че допълва образа чудесно.
От всички гадняри само Търо не мога да го намразя качествено, може би защото самият актьор ми е симпатичен и не се визма на сериозно, много приятно чувство за хумор има, а и с тези перли беше любов от пръв поглед.

Горкичките. Беше, каквото беше

Това не знам до колко е вярно, но турците направо са припаднали от смях и много го коментират.
 В този момент, в който Сейран му каза, че тук не може и Ферит разбра, че явно може, но на друго място и започна да й предлага:
 Хотел, мотел, пансион, "karavan"  с основно значение на тези каравани, които използват актьорите по време на снимки Joy Joy Направо си я покани при него в караванката.

Изловили са Баран и Буче (Тарък и Пелин) на вечеря, но не по време на снимки. Вече ги подозират в туй, онуй Simple Smile Има и някакви снимки, но за мен са от тези невидимите.

Е, нали имаше  спойлер и за тях ,че ще се влюбят в сериала.  На Буче и трябват мноого репетиции. Трябва колегата да и помага.
Ама не си го давам Баран на тая мумия.На него му трябва огън момиче. Да му махне перличките сас замах.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 22:17 от Kami_J

# 710
Подарявам ви това и отивам да спя ще ги направя по бавничко някои нещица...

# 711
Бл@гуна, те са, разпознах ги. Явно е доста общителен Баран.

# 712
  • София
Сейран се прибрала в къщата на баща си, в момента снимали там. Уж от сигурните източници-всички в имението обвинявали Ферит за смърта на Фуат Sad Тъпотиите започнаха
Скрит текст:
Очаквано, и Ферит какъвто е лабилен психически, ще вземе да им повярва и да се самонакаже с Пелин.

# 713
За Пелин не знам по друг начин да не се накаже ама тогава ще накаже всички...

# 714
  • София
За Пелин не знам по друг начин да не се накаже ама тогава ще накаже всички...
Това е целта, всенародна мъка до края на сериала. Smiley
Първо ще гътнат Хатуч, след нея дедето, после Феро ще мре, след него Сейро си тегли куршума, Гюлгюн хваща пътя и в имението остават Иффакат и Орхан да се радват на любовта си.

# 715
Прехвърлих набързо серията, не успях да гледам на живо.
Блестяща игра, хареса ми всичко, което видях и разбрах.
Поуката - историята се повтаря, младото поколение изкупува греховете на старото. Каквото му се е случило на Халис, се случва и на Орхан. Дали Ферит ще счупи порочния кръг и ще намери утеха в Сейран? Според мен,да. Дори да не изговориха старите си проблеми, Сейран съвсем ясно показа на Ферит, че му е простила, че не таи гняв в себе си. Каза му, че ще бъде до него каквото и да става. Сейран осъзна, че трябва да се живее за момента и с хората, които обичаш. Сега ще бъде нейн ред да се бори за него, защото той ще изпадне в дупка, най-вероятно ще се обвинява (въпреки, че няма за какво в този случай).
Очаква с нетърпение да изгледам целия епизод и да го анализирам.
Последната сцена беше безупречна - нямам думи за актьорската игра на всички. За пръв път гледам сериал, в който всяка серия да съм онемяла.
(Имаше неща, които ме дразнеха в сценария и сякаш имаше пропуски, но наближавайки края на сезона, осъзнавам, че всичко до тук е имало логика. Харесва ми, че главно се набляга на психическото състояние на героите и че трябва много добре да ги анализираме, за да разбираме действията им.)

Съгласна съм. Според мен Суна получава паник атаки.

# 716
Значи от снощи не съм добре да съм спала 3-4 часа и с тая песен на Джем която обожавам беше капак на всичко.
Всички плакахме и аз и баба ми раните ми се отвориха буквално.За играта на актьорите не съм се съмнявала никога всички са доказани имена - Четин,Емре,Гюлчин,Дирен и Гьозде виковете на една майка направо като трън ми се заби всичко в душата...
А Мерт направо ме отвя ама този път направо ме застреля от месеци наред господинчото ни мята от различно в различно чувство ,но този път беше нелеп буквално в най-добрия си смисъл.Не искал да го хвалят - играй зле никой няма да те хвали сьоз това не е нормално да играе така и да иска хората да не говорят затова което е направил и детайла в който валя дъжд много плаках много се разтроих и баба ми гледаше разстроена.Цялата сцена премина през мен като алкохол през вени с прекрасно качество.Ще ми липсва Фуат и какво се оказа,че зависта на Фуат е насадена от дядо му ах Халис как ще си простиш шамара?
Понеже съм преживяла подобно с нещо с друг член от семейството и точно това неприемане и сядане на земята с вик го изживях.Сакън Сейро сакън не го оставяй сам! Грижи се за повереното окей...Много ме трогна както му казваше ,че тя няма как да е добре ако той не е...Сега той наистина няма да е добре време да се бориш момиче.
Чувствам се като простреляна кошута всички сцени на СейФер бяха много сладки не отричам ,но аз съм драма куин хубавите сцени и щастието им не ми подейства толкова колкото драмата в последния половин час.
Уж нямаше да рева ама който си го може да ме разкатае не напразно влиза в графата на любимците при мен.
Треперенето на ръцете преди това подаването на ръката под дъжда все едно брат му го е пратил този дъжд...
Докато Ферит като ранено животно умоляваше всички нищо да не се случи с батко му само Кязъм го вдигна от земята и прегърна като баща.Уверих се ,че 100 кандидат зетьове да дойдат Ферит му е син не зет.Много ме докосна как го прегърна като баща и той го наричаше синко и го успокояваше да не плаче...
Много тежка сцена ...Много! И АбСун как ще се отърват отделна тема...

Млъкни! Млъкни! Нищо не казвай....

Тежки дни чакат Ферит мисля и това е само началото към кабинета на кака ни Гюлсерен.

Мръсния Халис този човек когато пукяса байрам е за мен.

Съгласна съм, и аз мисля, че всичко е насадено от Халис, но въпреки кратките моменти на завист и ревност от страна на Фуат- обичаше Ферит, обичаше брат си, каза го на дядо си и изяде шамара...кръвта вода не става.

# 717
Подсетиха ме нещо комшиите-защо Ферит не реагира по никакъв начин на признанието на Сейран,че го обича?
Той се молеше и чакаше тя да му признае това много дълго време
А сега -никаква реакция,все едно го е чувал всеки ден
Комшиите се питат-да не би да са изтървали серия/глава/ от сериала?Серия,в която да се види как Сейран лека полека се отпуска и признава на Ферит любовта си
А то - от развода,направо в обятията му,че и признание в любов...
А той-знае си човекът,защо да се хаби да се изненадва?!?

Добро утро,момичета
Днес е празникът на св.Константин и Елена
Поздравления за празнуващите
Бъдете здрави,обичайте и бъдете обичани!!

# 718
Много хубав празник е днес. Да са живи и здрави имениците!

За Сейран и аз не можах да схвана, как смени рязко посоката, вярно е, че го обичше много, но му показваше точно обратното и изведнъж, вземи ме в твоя караван. Нищо, де, поне им се порадвахме.
До късно през нощта са снимали у Казъм. За Суна никой нищо не казва

И Мерт е снимал до посреднощ в имението. Има клип как си тръгва и маха на лудите фенове, които дебнат отвън.

Гаден спойлер за погребението. Дано да не е истина. Хич не искам да гледам такива драми. Sad
Скрит текст:
Ще има супер драматична сцена, в момента, в който ще спускат ковчега, Ферит ще изпадне в тежка криза и няма да им позволява

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 08:07 от Бл@гуна

# 719
34-ти епизод мисля да го пропусна
Изобщо нямам намерение да гледам тежки драми
Не стига ли на Турция драматичните събития,които се случиха в реала?
И този сериал се продава в много държави
Хайде да се спрат малко
Луди хора!

Общи условия

Активация на акаунт