Отговори
# 450
Благодаря за превода дами Flowers Hibiscus

Семейството на Саффет са пълни откачалки. Ще инцинират инцидент. Този Тарък няма  да се откаже от Сейран. Що за мания,лудост и психарщина?  Няма да го изтрая и него във втори сезон,стига ми Пело.
Ификат явно от злоба и любов по Орхан ги натресе и ще вкарат някой в гроба.
 Чесно казано, ще  съм малко  разочарована от това развитие.Асуман и Фуат имат потенциала да изиграят своята интересна нишка в сериала. Smirk

Дядото явно се е посрал в гащите, при сблъсък със Саффет! Само знае да плямпа...Кога ще го видим в истинския му блясък? 
А пък Кязъм със своя пилешки мозък, толкова е ограничен и алчен. Голям сладур,  ако имаше малко ум нямаше да се насади така  Joy
Трябва да благодари на леля си.  Тя мълчи за хубаво Joy

# 451
  • Бургас
sevgito благодаря и от мен!
Винаги ми е било интересно, как ги намират лошите ...17 мил град място за паркиране цяла седмица ще търсиш  😄, ама лошите винаги знаят в коя гора си се скрил.
Ела1 днес, при модерните технологии за проследяване, не е толкова чудно...особено като имаш насреща си "хрътка" като Тарък. Няма да се учудя, ако е инсталирал такава програма на телефона на Суна Но и те са в близост до нещо познато им /горската къща май/
Оф...не остана...Утре вечер по това време, сигурно ще сме огън и жупел!

# 452
Вече нямам търпение простоо в бомба фрамага пак 😍благодаря за превода ❤

# 453
Благодаря ви за превода момичетата!

# 454
# 455
Пожелавам ви лека нощ!
Петък сме вече...

# 456
За какво бащинство говори Халис, като неговото възпитание над Орхан е деспотично, унижаващо и обиждащо. При Ферит- отгледан и възпитаван от свръхпротективни и обгрижващи родители, както и при злоупотреби от тях или близки.

# 457
Е, да бе..ще бягаш и няма да си спреш телефона.....никакво теглене на пари извън конкрртния град и зареждане на бензин само от малки бензиностанции без видео камери. Ама, аз ли да ги уча тея млади хора 😛😄

Да видим утре психо сценариста каква съчма го е ударила тази седмица.

Той Мерт нали е казал, че става като Ферит. Момчето до края на драмата може и да получи личностно разстройство с тоя нестабилен персонаж.
sevgito благодаря и от мен!
Винаги ми е било интересно, как ги намират лошите ...17 мил град място за паркиране цяла седмица ще търсиш  😄, ама лошите винаги знаят в коя гора си се скрил.
Ела1 днес, при модерните технологии за проследяване, не е толкова чудно...особено като имаш насреща си "хрътка" като Тарък. Няма да се учудя, ако е инсталирал такава програма на телефона на Суна Но и те са в близост до нещо познато им /горската къща май/
Оф...не остана...Утре вечер по това време, сигурно ще сме огън и жупел!

# 458
Фуат наистина ще умре на сета много плакали на тази сцена която заснели така казват...
Тарък е убиец ,но ще се направи на спасител.Абе Феро не яде такива номера...Сигурно и затова няма да иска никой да му вярва по като стигне до възела.Искрено се надявам да не стане като с Пелю и кака ви Саджиде цял сезон чакаме да и излезне играта и йок...
А сега ще е времето Сейро да не пуска Феро по никакъв начин да се озъби на всеки заради него и да му държи ръката дори да я гонят и държат виновна.

Орхан го похвалихме за един епизод и на следващия айдеее пак с ...
Внука на Халис според мен идва за Асуман ако Фуат умира едва ли и тя ще умре.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 08:16 от x BlackRose x

# 459
ТОзи път и Гюлгюн щяла да реагира по различен начин.

# 460
Нещо, което си мисля:
1 Сафет младши - има форма на дебилност, чисто медицински, така ми изглежда и си обяснявам изражение+държание.
2 Тарък - в едни от епизодите младия Сафет казва на стария Сафет, един вид да не го карат да откача, защото всички знаят какво ще стане - според мен е абсолютен убиец и садист, и момичето, лежащо в мазето е било бито, пребито или осакатено от него, вероятно е искало да избяга.

Просто тълкувание, но прави впечатление.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:41 от janakrasi

# 461
Песента при развода
Песента на подписването на документите
И песента от паркинга вървят ръка за ръка..

Кръвта да ми се пролее няма да те изоставя
Спойлер че ще се случи нещо лошо. В случая кръвта която се пролива е на брат му...Скъпо за него все едно е неговата кръв.
Кажи ми да остана на Йозджан спойлера го видяхме в очите на двамата като ги отделя ха един от друг в съда. Просто две думи...
Песента на Зерин Озер пък беше борбата на Сейран че не може да е с него от толкова рани но сега чакам обратното точно в тези моменти Ферит не е за оставяне сам. Ще си заредя кърпи за довечера не съм мислила че ще ми е мъчно за Фуат 🤦‍♀️
Щом са плакал толкова на сета ще сме леш сигурно.
36.5 и половина обувките на Суна - смъртта на малко Сафет 😙

Тарък е жив побърканяк ще видим какво ще се случи... 🤷‍♀️

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 09:43 от x BlackRose x

# 462
Всички нямат търпение за довечера...дори и Боран е споделил фрага.
 Талан е този младеж...Мерт си има достойна конкуренция.
https://www.instagram.com/p/BzgBjlPgh8S/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

Само Борчето не смее да споделя фрагове 😄

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 18:34 от Ela1

# 463
Добро утро момичета !! Чака ни хем тежък хем хубав романтичен епизод ще видим любов и убийства 😒 и колкото до Тарък той наистина е чисто ку ку просто няма такъв психопат чесно 😞

# 464
Мнение от испанската страница на сериала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт