Отговори
# 495
Аааа, Еле, те документите само лично могат да се вземат. За това Търо и Пело под ръчичка и към съвета да се женят.

Нали уж майката на Саффет и тя била в болницата и крещяла, и плачела, уж Саффет се бил гръмнал като видял, че невестата е избягала с малките краченца.

А Емрулах какво иска да каже с тези огньове и палатки? Че ще подпалят гората? Палатките?

Ако Сафет младши се спомине, Кязъм ще връща ли колата 🙄😁? Няма да има снаха на кой да даде?
JoyJoyJoyJoy
Сакън! Само колата няма да пипаш!
Ще даде той. Лелята ще даде, че и къща може да получи. Ако трябва и Есме подарък ще прати, тази лакома гадина.

Много нежна Афра

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 19:06 от Бл@гуна

# 496
Горещ епизод си мисля аз.

Афра била в имението. Сутринта бяха писали, че караваната с пандите е там, ама не бяха сигурни дали тя е там, щото предния път караваната там, а тя в Анталия. Явно сега са я видели вече, че наистина е там.

Това интервю с Мерт, за румънска тв, ще помоля да споделите, ако се появи с руски субтитри. Намерих част. Ферит искал Сейран, заради егото си, защото му отказвала и може би ще загуби стойност, като я получи. Това ли казва? Предполагам говори за началните епизоди?

А, лелята няма да се даде.
Обаче Есме какво ще направи, не подсказаха във фрага. Сигурно нещо в болницата ще го спира.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 19:13 от stasha_s

# 497

Не знам колко е точен този превод на интервюто

М:Клянусь, первое время я не ожидал такой отдачи. Я ,конечно, думал что будет хорошо, но что настолько и еще и в мире, я совсем не думал. Я это понял со временем, во время работы, с какой хорошей командой мы работаем, какой у нас прекрасный каст. Я увидел это во время съемок. Потом со временем я сказал «да, это масштабная работа» и я не разочаровался.
Р: Расскажете немного о своем персонаже?
М: Конечно, расскажу о Ферите. Клянусь, как я уже сказал, я с каждым днем все больше нового узнаю о Ферите. На самом деле, я его узнаю снова и снова со зрителями, потому что каждый день приходит новый сценарий, и я знакомлюсь с другими сторонами Ферита.
И я каждую неделю говорю «А, он такой значит?». Но, в основном, я могу сказать, что Ферит избалованный, самовлюбленный даже через чур самовлюбленный - доходит до нарциссизма. Он не видит ценности ни в чьих словах, кроме своих. Дед - это тот, кого он ценит больше всего и находит его авторитетным. Он может отказаться от всех кроме деда. Только после того, как он берет то, что хочет, он может оставить на полпути. То есть как избалованный ребенок: играется с одним, оставляет и берется за другое. Я тоже со временем узнаю его, посмотрим куда дойдет.
Р: Ферит может заполучить любую женщину, которую хочет, с самого начала сериала он четко был представлен таким. Что есть в Сейран, что Ферит хочет завоевать именно ее любовь?
М: Она подавляет его эго. Единственная причина - она не принадлежит Фериту. Может после того, как он ее заполучит, Сейран потеряет ценность для него. Сейран такая ценная для него потому, что она постоянно дает Фериту отпор.
Р: Хорошо, а между вами с Феритом есть общие черты?
Ф: Это очень странно. Все говорят, Мерт и Ферит - это один и тот же человек? На самом деле, до того как началась эта работа, я был совсем другим, а как начал играть Ферита за это время я сам стал Феритом немного. Иногда в жизни я веду себя как Ферит. Я вхожу в состояние Ферита немного. Если в серии Ферит избалованный, то на съемках я чувствую себя избалованным. Если он на кого-то злится и кричит, то на съемках я весь день ворчу. Мое настроение зависит от него, от меня ничего нет. В зависимости от того, какой сценарий, я на неделю становлюсь таким Феритом.
Р: За границей, особенно сейчас в Румынии у вас с сериалом появилось много поклонников. Хотели бы что-то сказать своим поклонникам?
М: Даже не знаю, что сказать. Я очень благодарю всех от всего сердца. Пусть продолжают нас смотреть, по-моему будут намного красивые вещи в сериале. Магическая работа.

# 498
Здравейте !
Чакам си с нетърпение епизода. То нашите , че си признаха любовта вече видяхме и добре че е така , защото 30 епизода това чакахме. Сега обаче накъде ?
Дано Ферит не поеме вината , и да се ожени за Пело. Това ще отвори пътя на Тарък и кой ще го спре .Кязъм ще побърза с втората сватба. Има срам да измива човека.
   Разчитам  на Сейран- да застане твърдо до Ферит и да го пази ,както от близките му , така и от него самия. Интересен ще е сблъсъка между нея и  Халис. Това момиче , няма да се даде лесно.Дано повлече крак и Гюлгюн да я последва.
  Гюлгюн /жал ми е за тази жена/ как ще реагира на  връзката на Орхан и Ифакат , която явно се възобнови.
А този Орхан - голямо мекотело. При първия сериозен проблем и пак в краката на вещицата. От него нито съпруг , нито баща става. Явно за друго го бива , щом е търсен /Ифакат, Дефне,асистентката/.
   Съжалявам за Фуат и Асуман / два напълно неразкрити образа/. Защо тези  актьори си губиха времето ? Едва ли са очаквали такова развитие на историята.Длъжници са им  и сценариста и продуцента.
  Искам Есме да спипа Кязйм като си гука със Зерин по тел. Да видя реакцията и. То колосална промяна при нея няма да има , ама знае ли човек. То какви ли не неща се случиха досега.
Суна  още ли ще мълчи за Кязъм. Досега беше от страх , да видим сега какво ще направи.

Много сюжетни линии. Много въпроси. Дано дочакаме отговор на тях , а не да  зануляват героите ей така в нищото.

Едно ново готино клипче !

https://youtu.be/OH6wVJu-YYY

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 19:59 от Kami_J

# 499
В колко часа ще започнат излъчването? Може ли линк с руска озвучка- благодаря!

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 20:16 от victoria vassileva

# 500
Интересно ми е дали наистина след като Ферит получи Сейран .. стане негова жена във всеки смисъл , дали ще остане толкова ценна за него?
Дали любовта му ще остане толкова силна колкото показаха в последните серии.
Иска ми се да се е променил.

# 501
В колко чака ще започнат излъчването? Може ли линк с руска озвучка- благодаря!

https://turkru.tv/zimorodok-33-seriya-6.html

"Интересно ми е дали наистина след като Ферит получи Сейран .. стане негова жена във всеки смисъл , дали ще остане толкова ценна за него?"

Аз мисля ,че ше има  откат при него. Трагичните събития , това че вече е негова ще променят ситуацията. Но Сейран няма да позволи  да се отнася към нея както към Пело - като към притежание . Ще има още сблъсъци между тях , докато той напълно се промени. За мен все още не е . Тръшка се по-скоро като дете за играчка. Но ще дойде и този момент когато наистина ще е готов на всичко за нея. Все още не е готов - не възразява на дядо си , не казва нищо за глупавия брак с Пело /дори го приема , все едно наказва другите /.Не помисли ли какво ще стане с любимата жена, ако той се ожени напук. Има още много да плаче според мен. Сутринта казва "Да" на развода , вечерта плаче колко я обича. Много непостоянен,объркан. Дано да греша.  Това , че вече я получи според мен ще превърти отново играта. Иначе какво ще гледаме втори сезон -любовта на Пело и Тарък ли ?

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 20:21 от Kami_J

# 502
Ако Сафет младши се спомине, Кязъм ще връща ли колата 🙄😁? Няма да има снаха на кой да даде?
Уби ме Smile
Мисля че от тук нататък ще има "кан давасъ" - кръвна вражда между фамилиите. Очаквам Буче вече да мине в друг проект - тук се изчерпа, разбра че Феро не я обича... а си е талант Astonished

# 503
Да си тръгва Пелинка, да си тръгва. Ама от руския спойлер разбрах, че остава, а май Гюлгюн си тръгва, щото се развеждат?
А Сейфер ще се карат, заради Тарък ли?

# 504
Много тъпо...
Исках да видя Асуман и Фуат да се борят за себе си, да осиновят детенце, това би било прекрасно. Да видя Фуат и Ферит съвместно във фирмата, да се сработят, да изчистят товара от миналото, да пазят бизнеса от другия внук да речем... Ей, такива неща, бавно преобразяване, съзряване, подплатени с хубави и докосващи сцени.
А, то ги зануляват.
Да речем, че актьорите напускат, защото не са доволни от ролята си на статисти. Имат моята подкрепа за това. Те не са нови, прохождащи актьори, които ще се задоволят с това да бъдат показвани от време на време в най- популярният сериал. Но сценаристът, ако може да снима различни сюжети за следващия епизод, може би може да промени част от концепцията за втори сезон и да акцентира и върху тях.

Да разбирам, че и Гюлгюн си тръгва тогава, а детето на Султан ще да е на Орхан.
За сметка на това Ифакат, Пелин, Халис и психопата Тарък излизат чисти от всичко, което надробиха и ще трябва да ги търпим и занапред.
Нищо чудно, Ферит да не повярва на спасителната версия на Тарък и от там да идват новите скандали със Сейран.

Оказа се, че ще мога да гледам онлайн след малко, но радостта ми от този факт доста помръкна.
Надявам се всички спойлери да са лъжа Smirk

# 505
Цитат
Клянусь, как я уже сказал, я с каждым днем все больше нового узнаю о Ферите. На самом деле, я его узнаю снова и снова со зрителями, потому что каждый день приходит новый сценарий, и я знакомлюсь с другими сторонами Ферита.
Grinning

# 506
Че той Мерт в прав текст си казва, че Ферит е разглезено л@айно на ръба на нарицис. Единственият човек, който е важен за него е деде и иска Сейран, само защото му се дърпа и ако му пусне, ще загуби най-вероятно интерес.
Та Сейро да държи фронта, докато тоз малко поумнее, иначе ще бере ядове сериозни.

# 507
Бирсен Алтунташ обявява, че Догукан Полат, който играе ролята на Фуат в сериала „Kingfisher / Yalı Çapkını“, напуска проекта. Героят му ще умре в автомобилна катастрофа. Ознур Серчелер, който играе ролята на Асуман, ще продължи да работи в сериала.

# 508
Цитат
Клянусь, как я уже сказал, я с каждым днем все больше нового узнаю о Ферите. На самом деле, я его узнаю снова и снова со зрителями, потому что каждый день приходит новый сценарий, и я знакомлюсь с другими сторонами Ферита.
Grinning

Изглежда не само ние сме объркани понякога Sweat Smile

# 509
Ако наистина Бирсен е потвърдила ще има катастрофа, а не стрелба и наистина Търо ще е герой, който ще го закара в болницата.
Забавно е интевюто с Мерт. Ако Ферит бил ядосан и той крещял цяла седмица Grinning

Някой искаше линк с превод на руски.
https://vk.com/turkdizi.online?z=video-190076650_456240629%2Fd11 … l_wall_-190076650

Общи условия

Активация на акаунт