Отговори
# 570
  • София
Не е истина тази серия  просто .Същата  неадекватна като Новогодишната Кязъм прегърна Ферит , баша му не го погледна Що за психясали са всички И накрая ще го отнесат СейФер
Тъжно та чак яд го хваща човек
Естествено, кой друг да го отнесе? Сега всички укорителни погледи ще са насочени към Ферит. Цялото семейство ще го линчува. Нищо чудно да намери утеха в прегръдките на Пелин.

# 571
  • Яко в Матрицата...
Нямах късмет днес с лайфа. Влизам да гледам - трите змии в стаята на Ифакат. Отказах се. Но пусто любопитство какво ще стане накрая ме накара да вляза за финала. Защо умориха Фуат аби?! SobSobSob
Този Мерт, аз не намирам думи за играта на това момче! Но много силни сцени и на Гьозде, и на Четин Т. Защо вместо да гледаме тези актьори, гледаме умрялата Буче?!

Ако Ферит сега се откаже от Сейран и тя изживее ново разочарование, по-добре да финализират сериала.

# 572
Тъжен епизод. Сега предстои да видим кой, как и дали ще се справи с чувството за вина...

# 573
Не е истина тази серия  просто .Същата  неадекватна като Новогодишната Кязъм прегърна Ферит , баша му не го погледна Що за психясали са всички И накрая ще го отнесат СейФер
Естествено, кой друг да го отнесе? Сега всички укорителни погледи ще са насочени към Ферит. Цялото семейство ще го линчува. Нищо чудно да намери утеха в прегръдките на Пелин.

Сега се надявам да са в траур и забравят малко за сватбата И ако разделят пак Сейфер , този път няма да им прости фандома със сигурност

# 574
  • София
Скрит текст:
Не е истина тази серия  просто .Същата  неадекватна като Новогодишната Кязъм прегърна Ферит , баша му не го погледна Що за психясали са всички И накрая ще го отнесат СейФер

Сега се надявам да са в траур и забравят малко за сватбата И ако разделят пак Сейфер , този път няма да им прости фандома със сигурност
Той точно траурът ще го смаже Ферит. Просто не го виждам как и дали ще успее да преживее този удар. Другата серия нямам сили да гледам как ще изпращат Фуат.

# 575
И дъртия Сафет и той в болницата да не би да изтърве Хатуччката

# 576
  • Яко в Матрицата...
И дъртия Сафет и той в болницата да не би да изтърве Хатуччката
Вярно ли? Flushed Не съм го отразила. Мерт ги заслепи всичките Sunglasses

Няма да има фраг, нали така? Че не успях да изчета всички ви, сега ще ходя... Simple Smile

# 577
В туитър летят суперлативи за всички актьори, но Мерт е най - хвален.
Дано чете това момче да види, че труда му се цени и вижда 👏 Класа, класа!
Всички бяха топ..
Оставаше Бучето да гледа като скумрия в тази сцена 😂

# 578
Мерт е отделна вселена в този хаус наречен  сериал

# 579
Аз мисля, че Тарък е заключил някъде АбСун... както момичето, което е в къщата му.. иначе къде да избягат ей така..
Ферит мисля,че няма да се утешава в прегръдките на Пельо, а на Сейро...
Мерт просто наистина заслепи всичките.... дори Кязъм го съжали.. горкият🥺🥺🥺
Никога не съм гледала сериал със такива емоции.. в този епизод се разбраха мерзостите на всички и по-добре така стана, всички да си видят лично а не някой да им казва..

# 580
Нали все казват, че от всеки сериал колкото и да е измислен може някаква поука да се извади.
Според мен поуката от днешният епизод е, че трябва да внимаваме как постъпваме с хората, защото утре може да ги няма да им се извиним.. За Фуат и Халис става въпрос..
Ужасно се отнесе с него и накрая вече го няма.
Поне с Ферит се сбогуваха и с майка му и баща му..
Ифакат въпреки, че е голям боклук утешаваше Гюлгюн..

# 581
  • Бургас
Емоциите преливат....
Дори и подготвени дали ще се намери някой, останал равнодушен и недокоснат по някакъв начин от тази трагедия...
И как, една наглед наивна постъпка, доведе до най-драматичната кулминация, а от тук лавината ще повлече всичко....И кой, как ще оцелее - не ми се мисли...
Много има да се говори и по образите и по сцените, а за играта - както винаги брилянтна...Но нека отмине еуфорията, защото подвласна на преживяното, със сигурност ще ощетя някого Sweat
Утрото е по-мъдро от вечерта, но ще заспя с буца в гърлото и онова нежно, по детски сладко Сейранско "Seni seviyorum"

# 582
И сега излиза , че Орхан повтаря живота на Халис Оженен за жена , която не обича , с двама сина Големият умира без деца и снахата остава в имението Дано на Ферит му отредят по добра съдба

# 583
Браво на каста за добрата игра.
Жалко за сценариста, че даде екранно време на безумните глупости  със скучната Буче.  И пропиля хубавите  възможности...
 Яд ме е за Фуат и Асуман.

Още повече ще ме е  яд, ако пак разделят Ферит и Сейран.   Очаквам взаимни обвинения срещу Ферит. Пълна глупост,  особено от Халис  какво безумие,  ще бъде:rolling_eyes:

Този човек не знае как да гради  нищо.
Какво са тези  грехове Халисови които не може да изкупи?

# 584

Фандома ще прости със сигурност ! Щом държат такъв рейт,въпреки всичко. Ядосваме се ,нервим се , следим спойлери , чакаме чудо   ,ама гледаме.
Ако не са Афра и Мерт , веднага спирам да гледам. Но и двамата ми носят толкова емоции.Мерт толкова е влязъл в образ , че чак се плаша за него . Ще прегори това момче. Афра му е като истинска половинка.  Те държат сериала. Не че останалите  не са добри , но те двамата са душата му.
Гюлгюн ,убита и като майка и като съпруга.Ако сега не направи нещо......
Халис - нямам думи.  Тази  вещица Ифакат , как има очи да утешава Гюлгюн . Всеки  има някаква вина ,но нейната е мноого голяма. Тя натресе Сафетови в живота им.
Все си спомням думите на Сейран към Ферит : "Първо мисли , не после."
Сега очаквам смачкан Ферит , примирен. Притиснат от дядото , ще се ожени за Пелин. И става тя  еднаааа.....В резултат ще гледаме онова недоразумение Пелин  още поне един сезон. Влизаме в клишетата с пиян Ферит и бебе. 
Май вече искам да свършва сезона !

Общи условия

Активация на акаунт