Отговори
# 645
Ще ги отвлече според мен но дали ще им направи нещо незнам .. до Кязъм не мисля че ще даде нито едната на тия психопати след като разбере поне според мен най много да търси пак помощ от Халис 🤣😅

# 646
Майко мила, излезе клип от погребението на Фуат. Тегава серия ще е. В момента всички снимат в Корханови и Суна е там.

# 647
И Тарък и Пелин са в имението
Тарък каза на брат си , че със собствените си ръце ще му донесе Суна

# 648
Това Буче бяха писали на почивка ще ходи. Аман ит нея, тц, тц.

# 649
Интересно ми е като се засекат Пелин и Сейро какво ще стане , определено не е времето за циркове, но майката на Пелин дали ще се въздържи.
Едната сега му е бивша съпруга , а с другата нямат официален годеж .. само думи .
Та важно е и Ферит какво ще направи , дали най-накрая ще приключи този фарс с Пелин.
Тя пък ще се залепи щото много мисли за него , загрижена е и бла-бла.
Ужасен персонаж, тотална лепка.

# 650
От погребението на Фуат

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23%C7%E8%EC%EE%F0%EE%E4%EE%EA§ion=search&z=video-212601060_456239964%2F9933f92164eb5b9d2b%2Fpl_post_-212601060_5917

# 651
Иска регистрация този vk.

# 652
Този страхотен Рамо, успя да ни нокаутира за пореден път с актьорския си талант! От лед да си, от камък да си, няма как да останеш безразличен към емоциите, които това новаторско момче успя да предаде. Много силни сцени...Докосваща всички сетива песен. Много ми допадна сцената Кязъм-Ферит, прегърна го като баща...
На мен Фуат като актьор няма да ми липсва, но мъката да загубиш брат си не може да бъде преодоляна. В крайна сметка по-тежко от загубата на близък няма.... Фуат не беше добър брат, в трудните моменти не беше до Ферит, само сега го подкрепи и може би нарочно го направиха, за да пострадаме и ние за загубата му. Ако сега Сейран изостави Ферит, няма да й простя...за да продължи да живее и да преодолее тази загуба той има голяма нужда от нея, тя е неговата сила, тя е неговия живот.

Много бяха сладки СейФер в горичката, но аз в тези сцени усетих и  АфРамчета Rolling Eyes Heart

# 653
Благи, може ли да сложиш линк към клипа от сета?
Майко мила, излезе клип от погребението на Фуат. Тегава серия ще е. В момента всички снимат в Корханови и Суна е там.

# 654
  • Бургас
От погребението на Фуат

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23%C7%E8%EC%EE%F0%EE%E4%EE%EA§ion=search&z=video-212601060_456239964%2F9933f92164eb5b9d2b%2Fpl_post_-212601060_5917

В линка има грешка, затова го слагам отново....макар, че не е никак приятна гледка Sweat
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23%C7%E8%EC%EE%F0%EE%E4%EE%EA%C2%A … t_-212601060_5917

Но да използвам да изкажа и приятните си впечатления от Баран/Тарък - дано развият образа му, след заявката която подадоха. Много добре стои пред камера в близък план Stuck Out Tongue Winking Eye с брада, без брада - има хляб и в него, стига да не го похабят!

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 15:36 от Аniksi

# 655
Интересно ми е като се засекат Пелин и Сейро какво ще стане , определено не е времето за циркове, но майката на Пелин дали ще се въздържи.
Едната сега му е бивша съпруга , а с другата нямат официален годеж .. само думи .
Та важно е и Ферит какво ще направи , дали най-накрая ще приключи този фарс с Пелин.

Да ти кажа честно Пелин ми е последна грижа в момента. А сплетните им със Сейран за Ферит биха били абсолютно неуместни .
 Смъртта на Фуат много ме нарани Cry
Това е първият епизод, който не съм сигурна, че ще гледам с превод. Голям рев беше снощи Simple Smile
Може би за пръв път нямам никакви предположения, какви ще са следващите действия на героите.
Очаквам всичко...
Изобщо не съм сигурна, дали Ферит няма да откачи. Загубата му е огромна. Точно преоткри брат си и...
Как ще му се отрази болката? Как ще го преобрази? Нещо ме съмнява, че ще я изживее смирено..., което е единственият му шанс да я излекува. Ще позволи ли на Сейран да му помогне?
Гюлгюн и Орхан са съсипани, не знам доколко могат да му бъдат подкрепа. Те самите се нуждаят от такава.
Дали Орхан ще утешава собствената си болка в чужди легла или ще осъзнае, че бащинството е важно, докато имаш деца, после нищо не е от значение?
Дали шамарът за сбогом на Халис ще доведе до пълно разкаяние и той ще промени подхода си или ще го ожесточи още повече?
Как ще се събуди Асуман? Какво ще прави от тук насетне? Ще продължи ли да сбъдва мечтите им с Фуат или ще се превърне в друга Ифакат?

Толкова драматични и важни неща се задават, че безсмислените и повърхностни особи на Зерин и Пелин, по- добре изобщо да не ми се мяркат Imp

Един смислен фраг ще ми дойде добре Smirk

# 656
Първо- какви са теЯ крокодилски сълзи от резисьорката на сбогуване с актьора изиграл Фуат...ама , моме..да беше казала, да беше направила нещо да му се даде малко повече екранно време. Нормално е човек да търси изява и да следва мечтите си. Явно не всички са добри в креватните услиги като козунака 😆😃😆😀,  ( това вече й е кодовото име 😆😀😄) за да получават заслуженото им.

Второ- Асуман. Тя е една страхотна душа. От първия ден хареса Сейран, а Ферит също го приема такъв,какъвто е. Мисля, че тя би била в основата на изплуването на всички мръсотии на това семейство.

Фуат- той не беше толкова лош брат. Смачкан, комплексиран търсещ любов. Завистник понякога, но не и лош. Прикри брат си за телефонното обаждане във вилата. Показа му подкрепа в брака- не е подливал вода. ( сигурно има и други моменти) За мен не беше лош брат.

Суна и Аби, интересно ми е там..Ако обичам някой толкова много, че да избягам с него от сватбата си, на слизане от колата веднага бих хванала ръката му. Нека понеса всичко което трябва, но не бих дала заден...да видим...?! Аби дали е повече мъж от Ферит както 30 епизода казвахте.

Последно- Сейран! Тя трябва да бъде силата. Доказала го е ....може го. Сега е времето да се пребори за мястото си. Не трябва да се принизява до нивото на Пелин- гордо застава до партньора си и смачква бубулечката с безразличие.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 16:49 от Ela1

# 657
Най-отдолу пише, че Фуат е трябвало да е със Суна и да имат дете...
Този филм е всичко друго, но вече отдавна не е базиран на "истинска история " и защо ли си мисля, че Буче направи много промени в сценария с нейното"искам сцена с Халис" , искам това искам онова.. и то за какво да и гледаме кравешкия поглед....
Усилено се говори, че Хатуч в края на сезона и тя ще умре... започна да се говори и че Ферит ще умре.....

# 658
Най-отдолу пише, че Фуат е трябвало да е със Суна и да имат дете...
Този филм е всичко друго, но вече отдавна не е базиран на "истинска история " и защо ли си мисля, че Буче направи много промени в сценария с нейното"искам сцена с Халис" , искам това искам онова.. и то за какво да и гледаме кравешкия поглед....
Усилено се говори, че Хатуч в края на сезона и тя ще умре... започна да се говори и че Ферит ще умре.....

Ами да казват по-рано за Ферит,че да не си губим времето да гледаме всичките им тъпотии

# 659
Не вярвайте на всичко, което пише в интернет. Как Ферит ще умира като е главен герой? Ще имаме втори сезон, какво ще гледаме, ако всички главни актьори напуснат?

Общи условия

Активация на акаунт