Отговори
# 720
Пак никой не ме разбра за какво говоря ,но аз съм сигурна,че ще стане.
Бях ви казала ,че е способен на самоубийство вече си има и причини да го направи ако всички му насеят вина особено само майка му и баща му щели да говорят с него.И Сейран разбира се...
А сцената където тя го прегръща ръцете му толкова треперят ,че колкото да иска да ги хване не може.
В горичката загатнаха един момент в който шекера се обади според мен и беше след игла в корема въпреки,че не ни показаха.Мисля,че нещата ще излезнат извън контрол.

# 721
  • Дубай
Дружки,пускам Ви НОВАТА ТЕМА да не ви мисля, че днес ще се отдам на малко учене...
Честит празник на празнуващи те, бъдете здрави!

# 722

Хващайки се за това изречение (все още не съм гледала епизода) си мисля 2 варианта.
1. Гюлгюн напуска имението, Ферит се чувства още по сам и рухва.
2. Гюлгюн си тръгва, но и с нея Ферит и Сейран където може да са заедно, от имението почват да се борят да ги върнат и завръщането да е с бременна Сейран.

# 723
Попаднах на някакво клипче с интервю с Баран.
Извинявам се, но той си е чист
Скрит текст:
гей

# 724
Не мисля че ни очаква нещо добро ще е тежък епизод, но може да има и светлина в тунела … говорим че Гюнюл ще бяга но какво ще стане с Асуман ако е наистина жива както си мисля че е?? Дали и тя няма да тръгне с нея… но не мисля и че Ферит ще остави майка си !!

# 725
Аз мисля ,че Асуман ще остане , само за да ги накаже.И в това ще й помогнат Ферит ,Сейран и Гюлгюн .. ще разкрият едно по едно всичко и на дедето няма да му простят.Ще им е много трудно , но това ми се струва най-логично.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 13:06 от Marbellaa

# 726
  • Дубай
Скрит текст:
гей
Извини ме, удобно ли е да го  пуснеш клипчето, че ми стана любопитно... Всъщност подозирах, но не бях сигурна

# 727
  • Бургас
Скрит текст:
гей

Дали е 100% -ов...не знам, но е талантливо момчето и добър музикант..Sunglasses

https://www.youtube.com/watch?v=UzR_PlZOPlc

# 728
Припомняйки си въпроса на Суна към Сейран в стаята,облечена като булка и готвейки се да се омъжи за Сафет-"Как е преживяла да се омъжи за нелюбим мъж?" си мисля,че на Сейран в така стеклите се обстоятелства наистина и провървя първо мъжът да е  Ферит и второ той да има приятелка
Така и се даде време да свикне със съпруга си,да и се спести насилствена любов и да има възможност да намери самата себе си
Е,не,че тя лесно свикна,но поне не беше нарушено насилствено целомъдрието и,а пък и намери любовта

# 729
Скрит текст:
гей
Извини ме, удобно ли е да го  пуснеш клипчето, че ми стана любопитно... Всъщност подозирах, но не бях сигурна
https://twitter.com/KB_Nancy040687/status/1660239986434666500?t= … 9hzKTYRf18zw&s=19

# 730
# 731
Благодаря за превода! 💐

# 732
Благодаря за преводаа 😍😊

# 733
Благодаря за превода ❤️
Рени, забравих за песента да благодаря ❤️
Всички сте неуморни❤️

# 734
Момичета, вече сме в новата тема Simple Smile
Ив я е споделила малко по-нагоре.