Шанс на човек, който не ви привлича, но е добър?

• 13 095
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Защо какво?
Защо ме санкционират, защо питам, защо ми е интересно или защо авторката дава или не дава?

# 76
Нищо не пречи да се отиде на няколко срещи. Аз бих пробвала. Мен обаче от пръв поглед/първа среща никой не ме грабва. За да харесам някого трябва да го опозная.

# 77
Защо те санкционират?🤣

# 78
  • Агент под прикритие
Зависи какво разбира човек под "давам шанс".
Едно е да приемеш покана за няколко срещи и ако интересът и привличането са нулеви - приятно ми беше и толкова. Друго е да си играете на семейство и да видиш, дали ще тръгне след първото дете.

Не мисля, че първият вариант е проблем за страните освен ако едната не е някаква много отнесена фантазия, строяща розови кули с всеки, който й каже "Добър ден". В крайна сметката срещите са затова, да видиш дали ще се получи нещо или не.
Интересът и привличането, дали са нулеви или не, обикновено е ясно още след първата среща, когато знаеш дали искаш пак да видиш този човек или не. Ако не знаеш дали искаш да го видиш или не, значи по-вероятно не искаш.

Това ми напомня за нещо, което забравих в предното, което писах, а именно, че то важи ДВОЙНО за тези, които излизат с някой само защото:
1. Им е скучно.
2. Нямат друго по-интересно за правене.
3. Комбинация от предните две.
Има и други варианти, но нарочно ги изключвам, защото рискувам някой пряко или косвено да се познае... Grinning

# 79
От темата лъха отчаяние или има генерален недостиг на привлекателни мъже в обществото?

# 80
Можете ли да се отдадете и до каква степен на човек, който не ви привлича, но има качествата, на които държите?
Идва ли апетитът с яденето?
Апетита идва с яденето, когато ти е приятен и физическия контакт.
Ако първоначално ми е неприятно докосване -било хващане за ръка или прегръдка, никакъв шанс.

# 81
Скрит текст:
Зависи какво разбира човек под "давам шанс".
Едно е да приемеш покана за няколко срещи и ако интересът и привличането са нулеви - приятно ми беше и толкова. Друго е да си играете на семейство и да видиш, дали ще тръгне след първото дете.

Не мисля, че първият вариант е проблем за страните освен ако едната не е някаква много отнесена фантазия, строяща розови кули с всеки, който й каже "Добър ден". В крайна сметката срещите са затова, да видиш дали ще се получи нещо или не.
Интересът и привличането, дали са нулеви или не, обикновено е ясно още след първата среща, когато знаеш дали искаш пак да видиш този човек или не. Ако не знаеш дали искаш да го видиш или не, значи по-вероятно не искаш.

Това ми напомня за нещо, което забравих в предното, което писах, а именно, че то важи ДВОЙНО за тези, които излизат с някой само защото:
1. Им е скучно.
2. Нямат друго по-интересно за правене.
3. Комбинация от предните две.
Има и други варианти, но нарочно ги изключвам, защото рискувам някой пряко или косвено да се познае... Grinning

Ей тоя Феникс, с каква тънка ирония е описал списвателките в бг-мама Wink
Дано цензурата не се усети...

# 82
Намирам се на такъв етап от живота си, че ако в началото нещо в него не ме грабне - няма шанс да продължа натам с опознаването. Познавам себе си достатъчно добре и знам, че няма да свърши добре и ще загубя времето и на двама ни. 

От типа хора съм, които като се сближат с някого забравят и как изглеждат, и какъв цвят са им очите, и колко са високи, но за мен е задължително в началото да съм била привлечена.

# 83
От темата лъха отчаяние или има генерален недостиг на привлекателни мъже в обществото?

Обрали са ни рано, за тва Simple Smile

# 84
  • По света и у нас
Не мисля, че мога да се насиля да бъда с някой, който не ме привлича… по скоро ще избера привлекателния, който няма добри вътрешни качества отколкото обратното.

# 85
Трябва привличане, тръпка, но дори и първоначално да ги нямаш, ако човека показва отдаденост, отношение може и да се получат нещата. Но, без никакво привличане, определено НЕ.
Пък, винаги съм на мнение, че мъж, който се раздава за теб и те обича искрено, секса ви е супер, гледа в теб, като на Господ, няма как да го подминеш.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 21:48 от happy doc

# 86
Не знам как се получава с времето, никога не се е случвало. Всъщност имало е момичета, които първоначално да не ми попадат в полезрението, после да почнат да ми харесват, но да тръгнем по срещи, да се натискаме и да я няма онази тръпка- с течение на времето ми става неприятно. Колкото пъти съм се влюбвал, съм разбирал от първи поглед, че ще стане, дори и да не е имало реализация на момента или по-късно.

# 87
Рф, реално даваш шанс за връзка на жени, които първоначално са те привлекли.
Другото по-скоро е приятелство.

# 88
Как ли пък ще се прежаля да си легна с някой, който не ме кефи? То просто това не може физически да се случи. И не говоря да е гнусен, а просто да не ме привлича, ако ще аполон да е. Има хора, които си изглеждат нормално, държат се нормално и пак не те привличат. Не са направили нещо, просто няма химия. А ако си представя такъв да ми е вкъщи до края на дните ми, сигурно ще имаме по 5 скандала на ден. Дори не съм скандалджийка, но си знам как ще ме дразни и няма да мога да го понеса. За мен семейство с човек без тръпка и истинска любов не може да има. А като намериш човека, просто го знаеш и нямаш колебание.

# 89
Да "даваш шанс"... Колко благородно, а реално безнадеждно и егоистично.

Общи условия

Активация на акаунт