Шанс на човек, който не ви привлича, но е добър?

• 13 092
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
давах така 3 пъти шанс в живота си, веднъж на 15, веднъж на 20 и веднъж на 30… нито един не проработи и само ми коства месеци мъчение и вина, че съм ги подвела.

А и сексът беше ужасен, толкова ми беше скучно , че се чудех , кога ще свърши най-сетне.

Шанс за една среща, може би 2. Но не повече

# 91
Както каза Горджъс - самонасилване.

# 92
давах така 3 пъти шанс в живота си, веднъж на 15, веднъж на 20 и веднъж на 30… нито един не проработи и само ми коства месеци мъчение и вина, че съм ги подвела.
За да даваш шансове "от съжаление" означва, че не имало нищо по-читаво като опция.

# 93
Мхм, мхм...

# 94
За да даваш шансове "от съжаление" означва, че не имало нищо по-читаво като опция.

Те момчетата си бяха съвсем добра партия, за някой друг.
Просто понякога на хартия всичко е идеално, ама химия няма

# 95
Как виждате мъж малко над 30, който през свободното си време разцъква игри, не излиза, не обича барове, дискотеки и социални мрежи, но може да готви, отваря ви вратата на колата, интересува се как сте и как е минал денят ви, задържа ви вратата на кафенето да излезете, каквото предложите това правите и натам ходите. Възпитан и добър.
Мен това ме връща назад във времето, а и не съм свикнала да съм доминант...

# 96
Как виждате мъж малко над 30, който през свободното си време разцъква игри, не излиза, не обича барове, дискотеки и социални мрежи, но може да готви, отваря ви вратата на колата, интересува се как сте и как е минал денят ви, задържа ви вратата на кафенето да излезете, каквото предложите това правите и натам ходите. Възпитан и добър.

виждам го като идеалният за мен , точно затова се събрахме с моя
И двамата сме домошари, играем игрич слушаме еднаква музика и той е голям кавалер,
Но има ужасно силно привличане между нас, така че не знам при вас как е.
А в какъв смисъл да си доминант? Ние сме по-скоро равноправни , не мога да кажа, че някой доминира

# 97
Като му се назлъндисваш, едва ли е подходящ за теб. Grinning
То се усеща.

# 98
  • София
Изхождате от презумпцията, че привличането неминуемо ще се появи. Ако обаче не се появи? Жалко за добрия човек, който си е мислел, че нещо истинско му се случва.
Освен това все някога ще се появи трети, към когото привличане има. И тогава?

Е то проверката трае месец-два, и то срещи, не връзка. Това си е време, нужно и когато има привличане - там пък за да поизтрезнееш.

Струва ми се перфектен за някои, и ужасен за други.

# 99
О,  Цвете, това е  в началото, не се е открехнал. Ти търсиш командир  и  явно няма да е този.

# 100
  • Пловдив
И на мен така - перфектен за някои и ужасен за други.

# 101

Аз го виждам зле, защото не бих понесла мъж, който играе игри и не ходи никъде. Това означава да си седи сам вкъщи, да не излизаме заедно. Аз обичам да излизам и с домошар трудно ще съществувам. Сигурно такова описание звучи идеално ако и другият обича игри и да си седи вкъщи.

Това, че прави каквото винаги ти предложиш може да е от непукизъм и липса на идеи. Все пак ми се иска като ходим някъде и на двамата да ни е приятно.

# 102
  • София
Ето каква разлика само Joy Аз съм интроверт и домашар, обичам игри и не ми е зор да ходя често насам натам, било то на дискотеки или на екскурзии. А понеже съм си саможива, там, където обичам да ходя, мога и сама, пък имам и приятели, та и с тях ходя. Изобщо, игрите и домашарството на мен не са ми проблем. Би ми било проблем, ако е мързелив и асоциален, например, защото това вече влияе на други неща.

# 103
  • Сф
Аз в описанието качества не видях. Това ,че има някакво поведение към момента и стил на държане , нищо не значи. А това , че няма идеи и чака на теб също е нож с две остриета.
В крайна сметка какъв е точно въпроса ? Ако ти харесва засега, може да пробваш връзка. Или не го харесваш толкова и мислиш, да направиш компромис изначално?
Нито е гаранция ,че като имате еднакви интереси ще си паснете в живота , нито обратното е валидно. Затова се търси оная спойка , която кара хората да бъдат заедно. Нея да я има. Това не е каталог с дрехи ега си, да гледаш повърхностно по модел.

# 104
Не че е мързелив, ходи му се, излиза му се, ама е много стеснителен. Няма опит с жените. Това май е добре? Досега не ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт