Януари: кой спал-спал! Последний напън вече е настал!!!

• 12 192
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Jina, честита дъщеря МиаHug

# 196
Здравейте и от мен! Нинище, радвам се, че вече сте си в къщи. Честно казано, и аз се поуплаших от разказа на Ним - но наистина, при всеки е индивидуално и всичко е в ръцете на Господ и на лекарите.
Цвета, Стилиана, хайде, какво става, няма ли да раждате? Mr. Green Mr. Green

# 197
Честито на Кафе, Тани_П и Ним!   bouquet Да са живи и здрави бебчовците и много да ви слушкат.

И аз не съм съгласна, че трябва да се предпочите секцио пред нормално. Ако има причина която го изисква да. Раждането е индивидуално, мислете позитивно и не се настройвайте предварително, че ще е трудно. Аз съм доста спокойна засега, бях се притеснила, че много неща не са ми на ред. Вчера изчистих къщата, изгладих последните неща на бебо, най-важен ми беше комплекта за изписване, приготвих си окончателно багажа и сега съм ок, само дето кръста страшно ме боли и едва ходя, но аз доста се претоварих.

Нина, добре дошла!  Hug

Цвета и Стиляна какво става, няма ли да се обебвате?!  smile3504

Днес мисля да водя мъжо в Южния парк на разходка, че времето е приказно. newsm68

# 198
Здравейте мами,
Отново Честито на Обебилите се   bouquet  bouquet ( с малко въздишка и доброжелателна завис )
Сега се връщаме от поредните тонове нашия човек си кротува. Гледахме с мъжо другите бебета на свижданията чак ни стана малко мъчно защо нашия мълчоган не иска да ни види още  Tired Tired no
Доки доиде да види как сме и каза понеделник в 9 за приемане няма вече за кога да се чакало  с или без контракции newsm45
Та ако някоя от вас заражда и е в Тина аз съм там и търся компания ще чакам и гледам как други раждат  Cry Sad Tired Face.  Знае ли някой как протича тази процедура по изчакването веднага ли ще ме напънат или ще ме чакат поне 1 ден сама да тръгна да раждам.
За секциото подкрепям гореизказалите се много е индивидуално все пак е операция и трудно се оправяш след това.
Айде лек ден на вас сега съм решила да излижа къщата newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang да си взема един топъл душ и малко разходка токувиш някоя контракция се появила. (П.П Май вчера ми падна тапата  newsm78 newsm78 )

# 199
Ако ти е паднала тапата и имаш някакво разкритие може и да те напънат. На мен така при първото раждане, няколко часа след като ми падна тапата ми спукаха водите и се почна. Но бях преносила Ники с 3 дни. Там ще ти кажат. Дано всичко е наред Hug

# 200
  • София
Здравейте!
Вкъщи сме си засега. Гърдичките на дани са чисти  и още не сме за болница, изписаха ни само вит.Ц и Калциев глюконат и лекарката каза, че остава само да се молим, да не се влоши. Ако зазлеем поемаме към Института по педиатрия, имало заповед на министъра бебета под 1 месец да се хоспитализират там. А Никол бавно и славно се подобрява, тя не ми е грижа, все пак е по-голяма и силна.

Честити бебета на всички, специално на Нимската   bouquet

Аз също се присъединявам към тези, които мислят че плащането на лекар все още в БГ е доста обосновано. Ако не бях платила първия път и мен щяха да ме измъчат първо с нормално, докато се опре до секциото. А само виждате какво се получава в този случай - лежат по болници бебоците и  изобщо гадост. Нека нр се лъжем, секциото боли, обаче щади бебето. Peace

# 201
  • София; Дружбето
Върнах се-нищо ново. В понеделник явно ще е денят, когато ще получа светлина по въпроса. Аз предпочитам да ме поизмъчат на нормално раждане и в последствие да се реши ако трябва секцио, отколкото да ме режат веднага. Ама божа работа, с тези тонове  и липса на контракции казаха, че бебето няма намерение да тръгва Crazy Ще се моля и тази нощ да ме заобли нещо, ама вече не вярвам Mr. Green Ае махам се, че не съм за пред хора вече ма никак  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 202
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА НИМ И МАМА jina!!! Бъдете здрави и щастливи!!!!
Бързо възстановяване!
Мамита, аз също съм на мнение, че всяко раждане е индивидуално, всяка операция също. Не се настройвайте негативно предварително, напротив, бъдете позитивни!
Клеми, радвам се че сте по-добре! Нинище, добре дошла в отбора ни с бебоците!

# 203
  • София
Чух се с Ним, звучи уморена и за това не говорихме много. Тя уточни, че като цяло има предвид да си осигурим грижата на някой конкретен доктор или акушерка, естествено чрез стария, изпитан метод - заплащане. Визира наши разговори, когато някои от Вас са споделяли, че ще раждат без предварителна уговорка.
Тя наистина не е имала късмет - доста бързо е родила, много бързо са й предизвикали разкритието (със система) и от там се е получило яко разкъсване + кръвозагуба, но тя ще разказва като се появи, надявам се - много скоро.  Thinking

Симона е добре и е кръстена на татко си - Симеон!   love001

# 204
  • София

Симона е добре и е кръстена на татко си - Симеон!     love001

Целувката е за малката, не за таткото - са некой да не рипне?!...   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 205
  • София
Освен Ним...ама нея още я няма. newsm08 smile3505 newsm53

# 206
  • Варна
 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА!!!

Пожелавам ви бързо възстановяване и много. много скоро да изтриете неприятните моменти от съзнанието си . И аз смятам, че най- вече трябва да не се настройваме предварително, или по- точно както е казала Галя да се настроим ПОЗИТИВНО за това което ни очаква, а и съм на мнение, че до голяма степен във всяко нещо има доза късмет, шанс, и каквото е писано...

А и всеки вече сигурно има достатъчно информация за разказване за позитивна и отрицателна отзиви и при нормално, и при секцио, с уговорки и без уговорки.

А мен лично най-добре ми действат разходките с една приятелка- майка на почти 1-годишно сладурче, която преди няколко дни, докато се разхождахме из Морската, ми каза: "Направо ти завиждам за това, което ти предстои!!!" Срещата с малкото човече била толкова приказно хубаво нещо, че не успя да го сравни с нищо  Heart Eyes

Така че коремчета нека се настроим, че ни предстои нещо много вълнуващо и хубаво. Пожелавам скорошно обебване на всички очакващи.

# 207
  • София
 doh Черпя ви виртуално - днес мъж ми има РД !   party023
Мамита, кога падна пъпчето  на бебето? Нашето още си е на място и само му се шашкам с това почистване. При Криси беше по-различно и като че ли падна по-бързо.
Ивонска - за къпането- не бой се душко, нищо няма да му стане на бебо, май само мама се шашка  Mr. Green
Мими81, пожелавам ви утре да се гушкате вкъщи с малкия! Hug

Хайде, отивам да правя торта. В тоз ред на мисли - спазвате ли диета за кърмачки? На мен постоянно ми се ядат неща, които не трябва  newsm78

# 208
  • София
В тоз ред на мисли - спазвате ли диета за кърмачки? На мен постоянно ми се ядат неща, които не трябва  newsm78

Кое не трябва да се яде???  Shocked

# 209
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Нимче,чесстита ти щерка,да сте много здрави и щастливи  bouquet  bouquet  bouquet Надявам се скоро да се оправите и да се наслаждавате на моментите заедно Hug Praynig Hug

Момичета, не се самонавивайте, всяко раждане е индивидуално Naughty Цезаравото не ти гарантира безболезненост,както има и много тежки нормални раждания. Просто се доверете на водещият раждането лекар, и нещата ще бъдат наред. Жената е устроена да ражда по нормален начин.Цезаровото се прави по медицински причини,или както е модерно напоследък,по желание.Естествено,всеки сам си преценява,но както каза Ивонска, не си мислете ,че е по-малко болезнено.Мислете положително, и както ни учат на йогата - пуснете бебето да излезе/ по време на раждането жената се стяга,от страх,от притеснение и незнание, и като че ли не пускаме децата си да излязат/, затова,кажете си - бебчо,пускам те да излезеш,мислете за срещата с него,и нещата ще са малко по-спокойни и положителни Hug Hug  bouquet

Аз от вчера се разкрасявам, перикюр,днес бях на фризура, абе подготвям се синът ми да ме види красива Laughing Laughing Laughing

Само с това бръснене голям зор ми е, ама....няма как , и това трябва да се преживее Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт